Şimdi Ara

Oyun için dizüstü mü? Konsol mu? sizler için yorumladık! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
410
Cevap
4
Favori
11.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fakirsen : 1500 tl 2000 tl civarı bir pc al hepsi dahil korsan oyunları fulle devam et

orta halli :
    1) Arkadaşlarınla vakit geçirmek istiyorsan eğer futbol tarzı oyunlar seviyorsan ps3 al korsan oyun yükle bedava devam et
    2) veya ben yanlız takılıyorum her tür oyunu oynuyorum diyorsan ve öğrenciysen güzel bir oyuncu leptop al korsan oyun yükle devam et

3) eğer ki ben ailem ile yaşıyorum veya evim var diyorsan güzel bir oyuncu kasası topla korsan oyunlarla devam et

zengin : Valla ben zengin olsam seçim yapmam hepsini bir özel odaya toplar istediğim zaman istediğim gibi takılırım

Ama diyorsan ben pc tadına baktım az çok durumum ne olursa olsun almak istiyorum şuan için diyordan önce ps3 ile başla çünkü kırık bir ps3 aldığın zaman 850 tl civarında içinde bir çok oyunu hazır bulacağın konsol bulursun ve sende takviye edebilirsin torrent sitelerinden ( konuşana bakma torrent candır )

ama diyorsan ben pc tadınana baktım ozaman durumum iyi ben orjinalciyim ozaman şunu sor kendine koleksyoncumuyum değilmiyim ? eğer koleksyoncuysan kutulu alacaksın oyunları iyi araştırarak seç al ve oyna ama yok kutu şart değil diyorsan internetten ucuza satın aldığın oyunlarla devam et

• Hiç kimse yazmamış bari ben yazayım, PC için hiç mi özel oyun yok? Moba derim çekilirim arkadaş hani yetmediyse CS olsun, Strateji olsun... Abi konsolda bir age of 2 var mı yani en basitinden??

• Reklamlar... Bir konsolun ömrü en az 7 yıl. Bilgisayarda ki ekran kartı 2 yıl sonra değerini kaybedecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: MALTHAEL

Kardeşim benim monitöre PS4 bağlanır tabi niye bağlanmasın da bu sefer 2 metreden oturup izlerim uzanırım felan bunlar yalan olacak çünkü ekran büyük ihtimalle küçük gelecek o bakımdan yine dibine gireceksin değil mi ? O bakımdan TV şart dedim misal bende alacağım PS4 ve XBOX ONE ama konsolları aldırtacak bir oyun göremiyorum ben . Uncharted 4 , God of War 4 , Bloodbourne , The Order 1886 , hatta The Last of US ın PS4 sürümü gibi yapımları oynamak istiyorum ben ama bunlar için konsol almam ben çünkü görmedim daha oyunları . Şuan ki haliyle bakıp Uncharted 4 ve eski oyunların cilalanıp yeni nesil diye önümüze sunulduğu bir nesilden bahsediyoruz ki SONY tanıtırken oyunları gök yüzüne çıkartıyor sonradan bakıyoruz ki oyun o kadar da iyi görünmüyor bunlarda konsoldan soğumama neden oluyor açıkçası .

God of War için konsol alan bir çok arkdaşım var benim en büyük nedenleride god of war 1 ve 2 nin aynı pakette satılıyor olmasıydı . GOLD edition muydu öyle bir şeydi paketin adı bir kaçta fazaladna oyun mu vardı hatırladığım kadarıyla öyle bir paketi vardı onu alıp sevdiği oyunları oynamak için almışlardı . Bende ise zaten konsol vardı 2 adet PS3 üm vardı 2 side bozuldu hatta sonuncu ps3 üm last of us ın demosunu indirirken bozulmuştu . XBOX 360 larım ise halen çalışıyor 3K sorununun yaşandığı dönemden kalma 360 ım var Onuda Gears of War , HALO , Forza , RDR , gibi oyunları oynamak için almıştım . Yeni nesil Geow çıkınca gider yine alırım ama bunun içinde daha en az 1 yıl var aynı şey PS4 cephesi içinde geçerli adam akıllı oyunlarının çıkmasına daha epey var . Misal Bloodbourne diyorum Uncharted diyorum konsol çıktıktan ne akdar zaman sonra çıkıyorlar sen görüyorsun . Onun için diyorum ya ben konsolu alana kadar belki SLİM versiyonu çıkar diye Çünkü şimdiden alıp benim odamda boş boş duracağına az daha beklerim adam gibi oyunları oynarım aldığım keyif zevkte katlanır . Şimdiden masraf yapmaya gerek yok diyorum ...

Gelelim fiyat konusuna ...

Konsolda yeni çıkan oyunları dijital olarak 70 liraya nereden alıyorsun bunları paylaşır mısın insanlar görsün hatta konu aç millet ARAL gamaden almak zorunda kalmasın Çoğu kişide sana dua eder varsa öyle bir şey .

Hah birde şunu bi ispatla bakayım ; ( hangi oyunlarda daha pahalıymış PC sürümü bizi bir aydınlat zira ben buraya karşılaştırmaları yazarsam utanır gidersin diye korkuyorum )

Ben arşiv yapıcam dersen sende dursun oyun şahsen bana kalırsa dijital den arşiv olmaz arşiv dediğin kutulu olur konsolda kutulu oyun 160TL pc dede 180TL.

Şu plus olayınıda bi açıkla yönetimi söyle de yine buradakiler bir dua etsin bizlerde öğrenmiş olalım yolu yordamı zira 100 lira az para değil öyle değil mi ?

EXC oyunlar felan onları açıkladım zaten gelsin bizlerde alırız oyuncuyuz biz öyle o konsolu almam bunu istemem demeyiz . O oyunu oynamak istiyorsam gider alırım konsolu şimdi sen lütfen yazdıklarını doğrulamak için gelip burada açıklama yapar mısın ben merak ediyorum senin o yöntemlerini ve ucuza alma olaylarını .

Şimdiden kolay gelsin merakla bekliyoruz .

Lafi uzatmadan bunlari yazmak istiyorum:
    Iyi bir pc sahibi bence Uncharted 4 cikisina konsolu almali hem oyun hem exc yelpazesi baya bi oturmuş olur.
    Fiyat konusuna gelirsek bir kere Playstation konusuna girip arastirma yapan ve ya Playstation sahipleri zaten biliyor bu olaylari yani kimse araldan oyun almıyor.

Plus konusuda ayni yillik 50 ye alma imkanını biliyor herkes ve o plus yillik sonuçta ve oyun veriyor sana.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• konsol guzelde 3 way slı felan yapmak daha guzel be ya
  • Güzel reklam yapmışsınız da aklı başında insan bu ikisinin kıyas bile edilemeyeceğini bilir monster dan ücret alıp oyuncu dizüstü bilgisayarı satışlarına katkı sağlamak istediğiniz çok bariz, hayırlı işler...

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Konsol
  • şunu da söyleseydiniz ya 2500 TL verip aldığınız pc 2 sene sonra çıkacak AAA oyunların hiçbirini açamayacak genç arkadaşları para alıp bu şekilde etkilemeniz hiç olmamış yakışmamış size insanları yanlış yönlendiriyorsunuz eksik bilgi veriyorsunuz. Karşılaştırmayı sizden gelen sorular üzerine yaptık derken bile bıyık altından gülerek söylüyorsunuz ayıptır

• sırf laptopun reklamını yapacaz diye girdikleri şekillere bak

• reklamın dibine vurmuşunuz

hadi masaüstüyle konsol tamamda dizüstüyle konsol nedir

• yurtdışında yaşıyor olsam tabiki konsol ilk önceliğim olurdu ama türkiye'deki şartlardan dolayı ilk terchim monster olurdu ki alacak olsam :))

• Şuan vidyodaki makineye benzer bir makine kullanıyorum. Her oyunu ultra veya highta oynuyorum. Sonuçta konsollar tabletten hallice şeyler. Dizüstü deyip hakir görmeye gerek yok. Üstelik fullhd oynuyorum. Bazıları upgrade yok demişte sanki konsollarda varmış gibi. Konsoldan her türlü iyi grafiklerle oynayacağımız kesin. Eskiden konsollar daha güçlü çıkmıştı ama şimdikiler donanım olarak tırtlar. Zaten oyun fiyatları malum. 30-40 liraya bf4, 5 dolara titanfall aldım örnek olarak. Konsola özel bikaç oyundan örnek verilecektir ama benzerleri zaten var ve konsolda oynanamayacak bikaç türü söylersek yeterli. Yoksa konsolda oynanamayacak oyunları yazmaya kalksak bikaç sayfa liste çıkar. Strateji, moba, mmo, simülasyon vs. Asla konsol almam orası kesin ama büyük konuşmak gibi olmasın masaüstü de almam. Bilgisayarım i7-4700, 16gb ddr3, 240gb ssd+750gb 7200rpm, gtx770m vs. Konsolum olsaydı bile güçlü bir bilgisayarım yine de olurdu orası kesin. Bilgisayarın yeri her zaman ayrıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesbi -- 17 Aralık 2014; 15:48:59 >

• anlatırken bıle ıcten soylemedıklerı bellı yuz ıfadelerınden belkı ben oyle hıssettım bılmıyorum da , kendılerıde pek ınanmamıs gıbıydı soyledıklerıne.Mesut Çevik hep konsolda oynar oyun, Ersın Kılıcta butun gun ofıste konsollarla ıc ıce olmasaydı ,bakalım evıne monster mı alırdı ps4 mu ozaman gorurduk.

cok yapay bır vıdeo olmus reklam ıcın onun yerıne ''monster laptopun konsollarra gore performansını degerlendırıyoruz'' tarzında bır ısım daha uygun olurdu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spaceman81 -- 17 Aralık 2014; 15:55:23 >
  • hangisini seçeceğimizi siz mi yorumladınız?
  • Reklam tabiki olacak ama bu şekilde hoş olmamış. Konsollar ile kıyaslamak yerine sadece inceleme yapsaydınız daha güzel olurdu. Kim bilir belkide bu yöntemi monster istemiştir.

• Ps4 üzerinde kullanilmış GPU dan yola çıkarak, aynı GPU' yu masa üstünde kullmayı akıl edip oyun performansları o zaman şöyle olamalı diyebilen insandan daha fazlası beklenemezdi..
    Daha öncede söyledim ve yine tekrarlıyorum, kısaca M.C ikinci sınıf bir teknoloji uzmanıdır.

Link : M.C

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LogiaType -- 17 Aralık 2014; 16:03:41 >

• Abi yıllardır bu var bu tartışmalar genel olarak tabiki konsol uzun vadeliyse olay sistem yenileme derdi yok çünkü pc yuztane olay var

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle god of war ve uncharted gibi oyunlar için kesinlikle Playstation diyorum ve ben kırılmış (hacklenmiş) PS3 kullanıyorum çok memmunum şimdi karşı çıkanlar olur kırık deyince ama çoğumuz internetten yabancı dizi&film indiriyoruz veya izliyoruz aynı şey, PS4 ü de kırılınca yada gow'un yeni oyunu çıkınca alacağım
  • Paran varsa al ps4 hiç uğraşma. Pc bazen çok sorun çıkarıyor.
  • Reklam icin ne kadar aldilar merak ettim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.