Şimdi Ara

Oyun için dizüstü mü? Konsol mu? sizler için yorumladık! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
410
Cevap
4
Favori
11.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hem cihaza (telefon parası dışında) ekstra para vermezsiniz, hem rahatlıkla her yere götürürsünüz, hemde mis gibi bir sürü oyunu bedava indirirsiniz, daha ne olsun

Not: Böyle güzel başlığa - konuya böyle yorum yapıyorum, mecburen!
  • Iki tane oyun canavari ve birbirinden ayri segmentte bence kiyaslama yapilmaz bosuna kasmayin :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dizüstü alicaksan oyun makinasi olarak alman lazim ki uzun sure kullanabilesin 5000 tl civari harcaman gerek. msi bu konuda suan lider. ps3 alarak da fullhd dev ekranda oyun oynayabilirsin illa ps4 almana gerek yok ama parada sikinti yok diyorsan bence ps4 degil bir oyun makinasi dizustu al daha iyi. butun islerini yapabilirsin yapabilirsin . tasinabilir ve dev ekrana goruntuyu aktararak oyun zevkini artırabilirsin.

• Ne saçma bir tartışma olmuş.

Konu adı oyun için dizüstü mü konsol mu ama içerik monster dizüstü incelemesi ve letsplay den ibaret.

Az biraz kıyaslama yapılmış, konuşulan şeyde oyun oynama maliyeti ve fps değerleri.

Tutturmuşlar bi video işleme, kendileri editör ve canlı yayın yapıyorlar ama sıradan bir oyuncunun umrunda olmayacak şeyler, %1 i bile ilgilendirmeyen bir mevzuyu bu kadar ön plana çıkartmak anlamsız.

Hali hazırda herkesin zaten bir laptopu yada dizüstüsü olduğundan oyuncu dizüstü bilgisayarının, "bilgisayar" olmasından kaynaklı getirileri ve ekstraları bir kenara konulmalı ve sadece oyun deneyimi üzerine yoğunlaşılmalıydı.

Son zamanlarda gördüğüm en yetersiz içerik...
  • psn plus a yıllık ücret ödüyorsunuz 150 tl civarı fakat her ay hediye ettiği oyunları toplayın bakalım ne kadar tutuyor?

ps3 ten örnek verecek olursak. 2 senedir psn plus üyesiyim 30-40 tane çok güzel üst seviye oyun hediyesi geldi bu zamana kadar. Üyelik için ödediğim ücret 200TL fakat elime geçen oyunların piyasa değeri 1000TL.

Ps3 de sadece psn plus tan hediye gelen oyunları oynamaya kalksan tüketemezsin içeriği.

ps4 de zaman içerisinde bu noktaya gelecek, oyun arşivi zenginleştikçe o ödenen ücretin karşılığını misliyle alacaksın.
  • FPS oyunları PS4'te oynamayı seven biri olarak konsol diyorum.
  • Konsolda fps oynayamiyorun nedense o yuzden pc.

• Yılların pc oyuncusuyum. 4 gündür PS4'teyim. Pc'yi açmadım bile. Belki geçicidir (:
  • quote:

Orijinalden alıntı: diego10ribas

dizüstü alicaksan oyun makinasi olarak alman lazim ki uzun sure kullanabilesin 5000 tl civari harcaman gerek. msi bu konuda suan lider. ps3 alarak da fullhd dev ekranda oyun oynayabilirsin illa ps4 almana gerek yok ama parada sikinti yok diyorsan bence ps4 degil bir oyun makinasi dizustu al daha iyi. butun islerini yapabilirsin yapabilirsin . tasinabilir ve dev ekrana goruntuyu aktararak oyun zevkini artırabilirsin.

İyi hoşta. PS3 bütün oyunları 1080p de oynatmıyorki. PS3de 1080p oynayabileceğin oyunlar çok az, bunun yanında 1080pde oynadıklarının da grafikleri pc kadar iyi değil tvye bağlaman birşey ifade etmiyor. Gel gelelim PS4e orjinal oyunlar için konuşuyorum PS4 ile Pc oyunları arasında neredeyse iki kat fiyat farkı var. Ayrıca Ps4 veya Ps3 oynaman için tvye ihtiyacın var, ama bir oyuncu dizüstünde buna ihtiyacın yok,büyük ekran istiyorsan zaten onu da bağlayabilirsin.
    NOT: Videoyu izlemedim. Bu dediklerim zaten videoda bahsediliyorsa tekrarladığım için kusura bakmayın.

• "Oyun konsolda oynanır" derseniz biri çıkar karşınıza "hadi o zaman Wasteland 2, Divinity Original Sin, Legend of Grimrock 2, Civilization V, Arma 3, Assetto Corsa, Heroes of the Storm vs. vs... oyna" der, öyle kalırsınız.

"Oyun PC'de oynanır" derseniz biri çıkar karşınıza "hadi o zaman Red Dead Redemption, The Last of Us, Uncharted, God of War, Forza, Drive Club, Infamous vs. vs... oyna" der, yine öyle kalırsınız...

O yüzden bu tür genellemeler yapmak çok yanlıştır. Oyun her cihazda oynanır; yeter ki size hitap edecek temel platformu bulun. Gönül ister ki herkeste her platform olsun, hepsi güle oynaya kullanılsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: knnkpln

quote:

Orijinalden alıntı: diego10ribas

dizüstü alicaksan oyun makinasi olarak alman lazim ki uzun sure kullanabilesin 5000 tl civari harcaman gerek. msi bu konuda suan lider. ps3 alarak da fullhd dev ekranda oyun oynayabilirsin illa ps4 almana gerek yok ama parada sikinti yok diyorsan bence ps4 degil bir oyun makinasi dizustu al daha iyi. butun islerini yapabilirsin yapabilirsin . tasinabilir ve dev ekrana goruntuyu aktararak oyun zevkini artırabilirsin.

İyi hoşta. PS3 bütün oyunları 1080p de oynatmıyorki. PS3de 1080p oynayabileceğin oyunlar çok az, bunun yanında 1080pde oynadıklarının da grafikleri pc kadar iyi değil tvye bağlaman birşey ifade etmiyor. Gel gelelim PS4e orjinal oyunlar için konuşuyorum PS4 ile Pc oyunları arasında neredeyse iki kat fiyat farkı var. Ayrıca Ps4 veya Ps3 oynaman için tvye ihtiyacın var, ama bir oyuncu dizüstünde buna ihtiyacın yok,büyük ekran istiyorsan zaten onu da bağlayabilirsin.
    NOT: Videoyu izlemedim. Bu dediklerim zaten videoda bahsediliyorsa tekrarladığım için kusura bakmayın.

zaten fark ettiyseniz ilk onceligim oyun oyun laptopu. 5000 tl civarı bir para gerek. ps4 almak bence gereksiz ve kullanim alanlari kısıtlı. hem tasimada sikinti hadi tasidin diyelim gittigin yerde dev ekran var mi yok mu o da sikinti. bence en iyi secenek oyun laptopu.

• Dh seni çok taraflı buldum Monsterin bu modelini almayin aldirtmayin. Gidin victordan alin fiyat ayni ram monster marka değil hdd 1gb ve 120gb ssd alirsaniz 240 gb cruicialin kaliteli ssdisini takiyolar. Kasa ayni geri kalan her şey ayni. Ve Monsterda kasayi acinca garanti gidiyo. Sirf yarisma aldiniz ve reklam parasi aljyosunuz diye milleti yanlis markaya yönlendirin ayıptır ayıp !

• Mactavish- M kullanıcısına yanıt
    Kardeşim benim monitöre PS4 bağlanır tabi niye bağlanmasın da bu sefer 2 metreden oturup izlerim uzanırım felan bunlar yalan olacak çünkü ekran büyük ihtimalle küçük gelecek o bakımdan yine dibine gireceksin değil mi ? O bakımdan TV şart dedim misal bende alacağım PS4 ve XBOX ONE ama konsolları aldırtacak bir oyun göremiyorum ben . Uncharted 4 , God of War 4 , Bloodbourne , The Order 1886 , hatta The Last of US ın PS4 sürümü gibi yapımları oynamak istiyorum ben ama bunlar için konsol almam ben çünkü görmedim daha oyunları . Şuan ki haliyle bakıp Uncharted 4 ve eski oyunların cilalanıp yeni nesil diye önümüze sunulduğu bir nesilden bahsediyoruz ki SONY tanıtırken oyunları gök yüzüne çıkartıyor sonradan bakıyoruz ki oyun o kadar da iyi görünmüyor bunlarda konsoldan soğumama neden oluyor açıkçası .

God of War için konsol alan bir çok arkdaşım var benim en büyük nedenleride god of war 1 ve 2 nin aynı pakette satılıyor olmasıydı . GOLD edition muydu öyle bir şeydi paketin adı bir kaçta fazaladna oyun mu vardı hatırladığım kadarıyla öyle bir paketi vardı onu alıp sevdiği oyunları oynamak için almışlardı . Bende ise zaten konsol vardı 2 adet PS3 üm vardı 2 side bozuldu hatta sonuncu ps3 üm last of us ın demosunu indirirken bozulmuştu . XBOX 360 larım ise halen çalışıyor 3K sorununun yaşandığı dönemden kalma 360 ım var Onuda Gears of War , HALO , Forza , RDR , gibi oyunları oynamak için almıştım . Yeni nesil Geow çıkınca gider yine alırım ama bunun içinde daha en az 1 yıl var aynı şey PS4 cephesi içinde geçerli adam akıllı oyunlarının çıkmasına daha epey var . Misal Bloodbourne diyorum Uncharted diyorum konsol çıktıktan ne akdar zaman sonra çıkıyorlar sen görüyorsun . Onun için diyorum ya ben konsolu alana kadar belki SLİM versiyonu çıkar diye Çünkü şimdiden alıp benim odamda boş boş duracağına az daha beklerim adam gibi oyunları oynarım aldığım keyif zevkte katlanır . Şimdiden masraf yapmaya gerek yok diyorum ...

Gelelim fiyat konusuna ...

Konsolda yeni çıkan oyunları dijital olarak 70 liraya nereden alıyorsun bunları paylaşır mısın insanlar görsün hatta konu aç millet ARAL gamaden almak zorunda kalmasın Çoğu kişide sana dua eder varsa öyle bir şey .

Hah birde şunu bi ispatla bakayım ; ( hangi oyunlarda daha pahalıymış PC sürümü bizi bir aydınlat zira ben buraya karşılaştırmaları yazarsam utanır gidersin diye korkuyorum )

Ben arşiv yapıcam dersen sende dursun oyun şahsen bana kalırsa dijital den arşiv olmaz arşiv dediğin kutulu olur konsolda kutulu oyun 160TL pc dede 180TL.

Şu plus olayınıda bi açıkla yönetimi söyle de yine buradakiler bir dua etsin bizlerde öğrenmiş olalım yolu yordamı zira 100 lira az para değil öyle değil mi ?

EXC oyunlar felan onları açıkladım zaten gelsin bizlerde alırız oyuncuyuz biz öyle o konsolu almam bunu istemem demeyiz . O oyunu oynamak istiyorsam gider alırım konsolu şimdi sen lütfen yazdıklarını doğrulamak için gelip burada açıklama yapar mısın ben merak ediyorum senin o yöntemlerini ve ucuza alma olaylarını .

Şimdiden kolay gelsin merakla bekliyoruz .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hoid -- 17 Aralık 2014; 10:43:41 >

• Farcry 4'ü hongkong psn'den bir ortakla beraber aldım 110 tl'ye. Oyunun suyunu çıkarana kadar oynayıp aldığım paraya sattım. Herhalde tüm konsolculari oyuna 250 tl verecek kadar saf zannediyorsunuz. Sanki pc'de oyun çok ucuz, hem tl'ye geçince fiyata ayar cektiler simdi de region lock geldi göreceğiz bakalım pc'de oyun ne kadar ucuz. Konsolda en azından oynadığını oyunu ikinci el satabiliyorsun veya 20 liraya gidip spot'dan takas yapıyorsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • pc den başkası işe yaramaz.
  • Monster

• Marka reklam

• PC CANDIR GERİSİ HEYCANDIR :D TAMAM LAN EKSİLEMEYİN ..

• Apple in dizustusu var i yuzden konsol demissinizdir muhtemelen

• IMKANLARA BAGLI SAGLAM BISEY TOPLICAKSAN PC BEN OLE BI PCDE 4000 TLDEN ASAGI TOPLANMIYR DAHA AZ BUTCE VARSA PS4 AL GEC

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.