Şimdi Ara

Oyun İçin Donanım Tavsiyeleri 2500-300 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Arkadaşlar oyun vs. işlerden hiç anlamam. Bir yakınım 2500-3000 Tl arasında bir makina toplamak istiyor ama onunda bilgisi yok. Mümkünse intel tabanlı tavsiyelerinizi paylaşırmısınız benimle. Herşeyi sıfır alacak kasa ful yenilenecek. Elinde monitörü var sadece kasa istiyor. Bu konuda beni yönlendirirseniz çok sevinirim.

Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omeryuce -- 3 Eylül 2015; 12:35:42 >

• omeryuce O kullanıcısına yanıt
    Buyrun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH.Beathec -- 3 Eylül 2015; 13:10:53 >
  • intel işlemciye amd anakart bravo hocam sana.
  • Süper bir sistem yapmışınız tebrikler gerçekten :)

Atığım sistem tavsiye ederim 1080 P ve ulrtada rahat oynarsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ready2Craft -- 3 Eylül 2015; 13:49:35 >
  • Ne yapmışım ben öyle aman tanrım

MSI Z97-G43 Intel Z97 3000MHz(OC) DDR3 LGA1150 ATX Anakart ile değiştirip alabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH.Beathec -- 3 Eylül 2015; 13:54:02 >

• omeryuce O kullanıcısına yanıt
    Arkadaşın önerdiği sistemdeki parçalar uyumsuz.Şöyle bir sistem güzel olur:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ydagli42 -- 3 Eylül 2015; 14:11:57 >
  • Bende arıyorum takip ama herkes doların düşmesini bekle diyor benim bütçede aynı ama geleceğe yönelik istiyorum 3 sene sonra ekran kartını degistireyim işlemciyi degisteriyim istiyorum nasıl bi anakart tercih etmeliyim hiç bi fikrim yok ekran kartların işlemcilerin performansını biliyorumda anakart hakkında hiç Bi fikrim yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nmnerl

Buyrun

Lütfen bilgisayardan anlamayıp yorum yapmayalım. AMD anakarta Intel işlemci mi takılır hey allam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim. Başka alternatif ne olabilir acaba.
  •  Oyun İçin Donanım Tavsiyeleri 2500-300 TL
    ssd çıkarılabilir
    sinerji.gen.tr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 860K -- 3 Eylül 2015; 23:09:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nmnerl

Ne yapmışım ben öyle aman tanrım

MSI Z97-G43 Intel Z97 3000MHz(OC) DDR3 LGA1150 ATX Anakart ile değiştirip alabilirsin

Düzeltmemi yaptım yapılan tek bir hata bilgisayardan anlamadığımı göstermez.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.