Bu iki bilgisayar arasında hangisinin işlemcisi daha iyi ? Birinde i7 4700mq var diğerinde i7 4702mq var . Sizce bu İki İşlemciden hangisi daha iyi ? Sizce Oyun İçin Hangisini Tercih etmeliyim. Not: Asus N550 laptopta 8gb ram var fakat ek olarak bir 8 daha ekliyeceğim alırsam.
işlemci olarak asusdaki daha iyi ama oyun için ne kadar iyi olur bilemem bende n550 yi almayı düşünüyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
ikisnde de GT 750M var. işlemciye o kadar takılmaya gerek yok, zaten i7. bence asusu bi düşün.
ayuso18
kullanıcısına yanıt
MSI GE60 663XTR, oyun olarak biraz daha iyi ve SSD'de var
quote:
Orijinalden alıntı: BOZOK
MSI GE60 663XTR, oyun olarak biraz daha iyi ve SSD'de var
cidden hayat SSD le güzel arkadaşlar, windowsun programların açılma , kapanma hızı bilgisayara başka bir hava veriyor. Hala 5400 rpm hddler kullanılması küfür gibi..
Bu iki bilgisayar arasında hangisinin işlemcisi daha iyi ? Birinde i7 4700mq var diğerinde i7 4702mq var . Sizce bu İki İşlemciden hangisi daha iyi ? Sizce Oyun İçin Hangisini Tercih etmeliyim. Not: Asus N550 laptopta 8gb ram var fakat ek olarak bir 8 daha ekliyeceğim alırsam.
Asus'u tavsiye ederim
ayuso18
kullanıcısına yanıt
Bu bütçede, daha iyisi yoktur(Oyun olarak); 0ND-659XTR.
iki işlemcinin performansları arasında pek bir fark yok
fakirboy_45
kullanıcısına yanıt
Ben ekran kartını kastetmiştim.
asusu al gitsin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme