Bildirim
Oyun için ipod touch alınır mı?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
PS Vita al daha iyi. İnternete de girersin oyunun da kralını oynarsın -
Oyun başı 100 lira da ödersin :D
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: kaganiskowf42
evet katiliyorum hem o yarım elma simgesinin bile ayrı bir havası var
hemde ps çok pahalı ben 32 gb 4. nesili 350 tl ye alıyorum 2.el
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aberforth -- 3 Ağustos 2012; 19:41:17 >
Benim içın o elmanın hiçbir anlamı yok. Basit bir marka simgesi işte.
quote:
Zaten ipodda güzel oyunları oynayabilmek için jailbreak yaptıracak. her oyun için 100 lira vermeden, 100 lira verip psvitayı kırdırıp alabildiğince oyunla doldurabilir içini. Çok zor bişey değil yani :) Bir de 32 gb 4. nesil o fiyata iyi bulmuş çok inceleyip görmeden alınmamalı. -
Takıp etmiyorum ama hafif bilgilerimle Sony kırılmasın diye Vita da bi taraflarını yırttığını sanıyordum. Kırılmadı imkansız gibi bişeymiş sanıyordum. Kırmıslar mı onu da?
quote:
Orijinalden alıntı: bm_emreakyil
quote:
Zaten ipodda güzel oyunları oynayabilmek için jailbreak yaptıracak. her oyun için 100 lira vermeden, 100 lira verip psvitayı kırdırıp alabildiğince oyunla doldurabilir içini. Çok zor bişey değil yani :) Bir de 32 gb 4. nesil o fiyata iyi bulmuş çok inceleyip görmeden alınmamalı.
ilköğretimden sınıf arkadaşım ünide lazım olmuyormuş
quote:
Takıp etmiyorum ama hafif bilgilerimle Sony kırılmasın diye Vita da bi taraflarını yırttığını sanıyordum. Kırılmadı imkansız gibi bişeymiş sanıyordum. Kırmıslar mı onu da?
Malesef -
Günümüz hackerları da amma uçmuşlar.
quote:
Günümüz hackerları da amma uçmuşlar.
bugüne bugün rusların merkez bankasına girip çökertecek kadar yetenekli parayı yapıkredide 3 günlük yeni açılmış şahsa ait parayı aktarıp yakalanacak kadar düşüncesizler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aberforth -- 3 Ağustos 2012; 23:36:54 >
-
Yahu bikaç yerde daha duydum bu samsungun oyunları kasma olayı nedir yani ipod ve samsung aynı oyunları açabiliyormu? Daha apple'ım olmadığı ve bu sene çıkarsa ipod 5 yosa 4ü almayı düşündüğüm için soruyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: R-JeFF
Yahu bikaç yerde daha duydum bu samsungun oyunları kasma olayı nedir yani ipod ve samsung aynı oyunları açabiliyormu? Daha apple'ım olmadığı ve bu sene çıkarsa ipod 5 yosa 4ü almayı düşündüğüm için soruyorum.
donanımasal olarak samsungun çoğu cihazı apple urunlerinden üstün ama android sadece üst düzey cihazlarda stabil çalışıyor benim gözlemlediğim kadarıyla
git ıPod touch al -
quote:
Orijinalden alıntı: enesxoksuz
quote:
Yahu bikaç yerde daha duydum bu samsungun oyunları kasma olayı nedir yani ipod ve samsung aynı oyunları açabiliyormu? Daha apple'ım olmadığı ve bu sene çıkarsa ipod 5 yosa 4ü almayı düşündüğüm için soruyorum.
donanımasal olarak samsungun çoğu cihazı apple urunlerinden üstün ama android sadece üst düzey cihazlarda stabil çalışıyor benim gözlemlediğim kadarıyla
Tam sorum o değildi. Nasıl karşılaştırılma yapılıyor yani. Tamam appstore u biliyorum efsane çok güzel oyun ve programlar var ama androidde aynı şekildemi ? Androidinde mi kendine özgün oyunları var yoksa apple ile birebir oyunlarımı açıyor? Appleı az çok biliyorum ama androidi hiç bilmiyorum. Bildiğim kadarıyla apayrı şeyler ve karşılaştırma yapılması gereksiz geldi bana.
-
androidin sadece apk özelliği güzel internetten oyunun dosyasını indirip direk atıyorsun. ıPodda daha çok oyunlar var ama jailbreak yaparsan oyunları alırsın retina ekranı yeter sadece!! -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: enesxoksuz
quote:
Tam sorum o değildi. Nasıl karşılaştırılma yapılıyor yani. Tamam appstore u biliyorum efsane çok güzel oyun ve programlar var ama androidde aynı şekildemi ? Androidinde mi kendine özgün oyunları var yoksa apple ile birebir oyunlarımı açıyor? Appleı az çok biliyorum ama androidi hiç bilmiyorum. Bildiğim kadarıyla apayrı şeyler ve karşılaştırma yapılması gereksiz geldi bana.
bak reis şöyle oluyor samsung bir güncelleme gelecekse yeni model çıkartıyor aplle bir model çıkartıyor bütün güncellemeleri veriyor genel olarak oyun gelistiricileri oyunu geliştiriyor piyasaya sürüyor apple alıyor cihazlarına optimize ediyor piyasaya dağitıyor bu biraz sonydede var fakat androidde güçlü bir donanima sahipse oyun acılıyor sadece kullanicılar optimize etmek icin ugraşıyor haliyle yetersiz bkz ideos x5 build.prop ayari brick olan telefon çok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Abi bi büyük harf nokta virgül bişey kullansaydın iyice karıştı :D
Birde bu jb olayı PS3 teki gibimi oluyor? Şuan çoğu oyunu kıramadılar mesela. Yoksa jb yapınca tüm oyunları oynayabiliyomuyuz eski yeni? Ama gerçekten arkadında dediği gibi retina ekran çok farkettiriyor.
Benzer içerikler
- jbl kulaklık bataryası
- empedans nedir kulaklık
- kulaklık tamiri
- dıt dırı dıt dıt dırı dı dıd dıd yabancı
- kulaklığın sesi azaldı
- airpods pro 2. nesil özellikleri
- ipod touch 8. nesil
- airpods nasıl sıfırlanır
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X