Şimdi Ara

OYUN İÇİN LAPTOP??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar.. en kral oyunu bile zorlanmadan oynayabilcek bir laptop arıyorum?? var mı kullanan veya daha önce araştıran bu işlerden anlayan acaba yardımcı olabilir mi?? şimdiden teşekkür ediyorum.. marka model farketmez güzel özelliklerin bir araya toplandığı bir canavar arıyorum.. saygılar

• Bakmak isterseniz benim ilanim surada,

http://forum.donanimhaber.com/m_28151262/tm.htm
  • Butce belirtmemissiniz ama ilginizi cekerse Dell XPS M1730un 1GB GDDR3 SLI 8800GTXli modeli var elimde. 3DMARK 06'da 11500 puan aliyor, bu makine ile oynayamazsaniz oyunu muhtemele baka makine ile oynayamazsiniz!!!

Ilgilenirseniz PM'den goruselim.
  • Evet Dell in XPS M17xx filanlar cok guzel.
  • iyimiş pc
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozgrcnbz

merhaba arkadaşlar.. en kral oyunu bile zorlanmadan oynayabilcek bir laptop arıyorum?? var mı kullanan veya daha önce araştıran bu işlerden anlayan acaba yardımcı olabilir mi?? şimdiden teşekkür ediyorum.. marka model farketmez güzel özelliklerin bir araya toplandığı bir canavar arıyorum.. saygılar

Aradığınız notebook Lenovo Y530 olabilir... Günümüzdeki netbook modelleri hariç tüm diğer notebooklar gibi performanssız, yavaş, mantıksız ve aşırı buglı olan Vista işletim sistemi ile geliyor maalesef; ama Lenovo forumuna bakarsanız, bu 3 GB ramli ve 320 GB SATA HDD'li harika notebook'a XP SP3 yükleyerek nasıl kanatsız uçabileceğinizi orada yazdım...

Lenovo Y530 oyun bilgisayarı'na XP yükleme deneyimlerim

• Laptop da oyun oynamaya kalkışmak, eşşekle F1 'e katılmak demektir.
  • ne alakası var allah aşkına ben öğrenciyim şahsen ewde kalıyorum pc alıp milletin oyuncağı olacağına iyi bir notebook alırım
    quote:

Orjinalden alıntı: strafor

Laptop da oyun oynamaya kalkışmak, eşşekle F1 'e katılmak demektir.
  • SAMSUNG NP-R 560AS02TR fiyatıda uygun ddr3 rem kullanıyor. ekran kartıda ddr3 bir çok oyunu full detay oynayabilirsin hepsiburada da indirimde şuan
  • Notebooklarda şu sıralarda tercih edilebilecek kartlar nvidia 9600m gt,9600m gs,8600m gt;ati hd3670,hd3850 vs...
    Tercih edilebilir:
    http://www.hepsiburada.com/msi-gx630-amd-x2-dual-core-zm-80-2.1ghz-4096mb-250gb-tasinabilir-bilgisayar-parlak-ekran-/productDetails.aspx?categoryid=98&productid=bd72788
  • dostum bari sen deme bunu yaaa. bencede öğrenci için en iyi çözüm laptoptur öyle full detail de oynamaktansa birazda daha düşük detayları gayette süper oynanıyor valla..
    quote:

• quote:

ne alakası var kardeşim eşşekle F1 e falan katılmanın,tamam masaustu kadar bazı oyunları full detay oynatamayabiliyor ama sonuçta oynatıyor:)Bende laptopla oyun oynayanlardanım ve laptobumla suan nfs undercover,crysis warhead ,fifa 09 gibi oyunları sorunsuzca oynuyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cevaplayan

quote:

ne alakası var kardeşim eşşekle F1 e falan katılmanın,tamam masaustu kadar bazı oyunları full detay oynatamayabiliyor ama sonuçta oynatıyor:)Bende laptopla oyun oynayanlardanım ve laptobumla suan nfs undercover,crysis warhead ,fifa 09 gibi oyunları sorunsuzca oynuyorum.

MArkasi nedir ve modeli nedir
  • Ne tartışma konusu olmuş ama.. Valla ben zamanında oyun laptoplarının babasını aldım, bi dünya da para verdik ( Asus G1S ) , 6-7 ay idare etti , sonra oyunları iyiden iyiye kaldırmamaya başladı. Şimdi officebook olarak kullanıyorum. Paranıza yazık yani diyeyim...
  • Doların da yükselmesi ile zaten el yakan notebook fiyatları iyice uçtu. Notebook sizin için bir ihtiyaç değilse tekrar düşünün derim. Ülkemizde Monster adı ile satılmakta olan notebookların 9800gtsli modellerine falan göz atabilirsiniz. (www.fokusbilgisayar.com) Bunun haricinde önerilebilecek bazı seriler Toshiba'nın Qosmio X300 serisi, yine Qosmio F ve G50 serisi düşünülebilir ancak x300lerde daha üst modeller mevcut. Örneğin Amerika sitesinde rastlamıştım x305-Q706 tarzı bir modeldi yanlışım yoksa, Sli 9800gts falan satış fiyatı da 2000$'dı :). Tabi Avrupa'ya bu modeller X300 olarak gelmekte, bununla beraber çeşitli parçaları revizyona uğramakta. Bunlar ne zaman ne halde gelir, ülkemizde satılır mı, satılırsa ne zaman satılır bilinmez :). Ha yurtdışından alma imkanınız varsa kesinlikle bahsi geçen modeli önerebilirim. Sonuç olarak eğer oyun oynamayı kesinlikle kafaya koyduysanız alacağınız modelin ekran kartı 9600gt'den aşağı kalmasın, işlemcisi mümkünse yeni serilerden olsun :). Her oyunu en yüksek seviyede oynatan, ısınmayan vs vs bir notebook istiyorsanız kafadan 3000-4000 ytlyi aşmanız gerekli. Ha şunu da ekleyeyim sonra yanlış anlaşılma olmasın bu bahsettiğim 9600gtli falan modellerde her oyunu son detay oynamayı düşünme, 9700 serisinde de düşünme. Buna şartlandıysan 9800 serisine yönelmelisin, ATI'da ise 4800 serisi ki henüz görmedim piyasada herhangi bir cihazda bu kartı :). Çok uzattım umarım yardımcı olabilmişimdir biraz olsun, iyi şanslar.

• Merhaba, ülkemizde satılmasa da yurtdışından getirtmek kaydı ile Alienware de bir alternatif sayılabilir. Genel olarak Alienware sistemler yüksek fiyatlı olsa da özellikleri çok abartılmadıkça iyi bir alternatif sayılabilir. Örnek olarak:

M17
    Video/Graphics Card: Dual 512MB ATI Mobility Radeon™ HD 3870 - CrossFireX™ Enabled!
    Processor: Intel® Core™2 Extreme X9100 3.06GHz (6MB Cache, 1066MHz FSB)
    Chassis: 17-Inch WideUXGA 1920 x 1200 LCD (1200p) with Clearview Technology
    Keyboard Options: Illuminated Keyboard – Alienware Exclusive Design - Fusion Red
    Operating System (Office software not included): Genuine Windows Vista® Home Premium (64-bit
    Edition) with Service Pack 1
    Notebook Tuners and Remotes: Without Media Center Remote Control or TV Tuner
    Memory: 4GB« Dual Channel DDR3 SO-DIMM at 1066MHz – 2 x 2048MB
    System Drive: Single Drive Configuration - 320GB 7,200RPM (16MB Cache) w/ Free Fall Protection
    Optical Drives : 8x Dual Layer Burner (DVD±RW, CD-RW) w/ LightScribe Technology - View Demo
    Laser-Etch Your Label Directly to the Disc!
    Wireless Network Card: Internal Intel® Ultimate N 5300 a/b/g/Draft-N Mini-Card with MIMO Technology
    The World's First 450 Mbps Wi-Fi Adapter!
    Sound Card : Internal High-Definition Audio with Surround Sound
    Warranty: 1-Year AlienCare Onsite Service and 24/7 Toll-Free Phone Support
    Mouse: Gaming Mouse - Razer Lachesis™ 4000dpi Laser Gaming Mouse - Phantom White
    Alienware Extras: Alienware® Mesh Cap
    Alienware Extras: Alienware® Mobile Binder
    Alienware Extras: Owner Identification Card
    Alienware Extras: M17 Protective Cloth Sleeve
    Alienware Extras: M17 Keyboard Diagram Overlay

Bu bilgisayarın yurtdışı satış fiyatı 3.090 $
    amerikadaniste com gibi bir firmadan getirtildiğinde 97 $ gibi bir kargo masrafı tutuyor. Bu şekli ile de monster gibi markalardan çok daha avantajlı duruyor açıkçası.

• quote:

Orjinalden alıntı: aslanemre58

Notebooklarda şu sıralarda tercih edilebilecek kartlar nvidia 9600m gt,9600m gs,8600m gt;ati hd3670,hd3850 vs...
    Tercih edilebilir:
    http://www.hepsiburada.com/msi-gx630-amd-x2-dual-core-zm-80-2.1ghz-4096mb-250gb-tasinabilir-bilgisayar-parlak-ekran-/productDetails.aspx?categoryid=98&productid=bd72788

• quote:

Artık desktop PC olayı yavaş yavaş kalkıyor bence... Gelecek notebook'ların olacak...
  • Her oyunu full detay oynatmanın tek yolu ise bir PS3 almaktır bu arada :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.