selam! hem basit laptop görevlerini yerine getirecek ( örn: wifi vb) hem yüksek konfig isteyen oyunları rahat oynayabileceği bir laptop tavsiyesine ihtiyacım var. Monster felan inceledim 1100€ gibi bütçem var . Bi el attın beyler tavsiyelerinizi bekliyorum. yaws biraz da tipi güsel ossun !!!
Bu düğme aracılığı ile gerekmediğinde harici Ekran kartını kapatarak 128 MB Intel GMA900 Tümleşik Ekran kartı Özelliğini kullanabilir ve çok daha düşük güç tüketimi nedeni ile daha uzun bataryadan çalışma süresi elde edebilirsiniz.
kiskandim yaa
oo yeniler iyiye benziyor kasada güzelleşmiş ama fiyatta bişeler daha olsaymış keşke :)
oyun için aliyosan casperin yeni kampanyasi var oradan alabilirsin... 1130$ ayda 157 milyon bonus a taksit yapiyolar. ben ordan aldim iyi yani most wanted age of3 falan oynuyorum ok
Casperin ozellikleri nedir ?
yaa oyun demişin de hangi oyunu oynıcan eger F.E.A.R falan oynıcaksan bence alma laptop....
walla ben 0 bilgisayar yaptım 1500ytl süper oldu tüm oyunları çalıştırıyo....
quote:
Orjinalden alıntı: ObOchine
yaa oyun demişin de hangi oyunu oynıcan eger F.E.A.R falan oynıcaksan bence alma laptop....
walla ben 0 bilgisayar yaptım 1500ytl süper oldu tüm oyunları çalıştırıyo....
ben de 700ytl biras daha verdim aldım bi laptop.. oynuyorum bütün oyunları.. tek şart ii bir ekran kartı!!! istediğin her oyunu oynayabilirsin.. ama laptop da sarmayı diyen arkadaşlar da var.. o da senin kararına bağlı..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme