Bildirim
OYUN İÇİN LAPTOP ACİL TAVSİYE
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: NurAkyz
Merhaba arkadaşlar ben oyun için laptop almayı düşünüyorum fakat bir türlü karar veremedim. İnternette biraz araştırdım ama kafam daha çok karıştı. Bütçe en fazla 3000 ve Sims 4, GTA V gibi oyunlar oynayacağım. Uygun laptop önerebilir misiniz ??
Laptopu nerelerden alma imkanın var? İnternet üzerinden alabilir misin?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ekrani isik sizmali 0 laptop almak dusunuruyor acikcasi bendne dell'den yana kullanirdim hakkimi ama 0 alip sorunlu laptop almak ilginc acikcasi -
quote:
Orijinalden alıntı: MORFEUS
Ekrani isik sizmali 0 laptop almak dusunuruyor acikcasi bendne dell'den yana kullanirdim hakkimi ama 0 alip sorunlu laptop almak ilginc acikcasi
Kendim kullanmadım açıkçası. Fiyatı çok uygun ve ürünün konusunda kullanıcılar memnun olduklarını söylüyor.
Beyler önerdiğiniz laptopun o fiyata en iyi olduğuna emin misiniz? Daha ucuza daha iyisi var
http://www.ebrarbilgisayar.com/asus-x550vx-xx147d-8gb-4gb-gtx-950m-notebook-pmu351593
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinann7 -- 8 Haziran 2016; 22:03:56 >
quote:
Orijinalden alıntı: Sinann7
Beyler önerdiğiniz laptopun o fiyata en iyi olduğuna emin misiniz? Daha ucuza daha iyisi var
http://www.ebrarbilgisayar.com/asus-x550vx-xx147d-8gb-4gb-gtx-950m-notebook-pmu351593
Ekran kartı 950m hocam. Maksimum 3000 tl ise bütçe sizinki daha makul ama biraz daha zorlanabilirse bütçe 960m li en ideal notebooklar önerdiklerimiz muhtemelen.
Dostum o zaman aynı laptop u öneriyim senin dediğini burda biraz daha uygun fiyatı.
http://www.ebrarbilgisayar.com/dell-inspiron-7559-b70w81c-i7-6700hq-8gb-1tb-4gb-gtx960m-156-windows-10-pmu349903
quote:
Orijinalden alıntı: NurAkyz
Merhaba arkadaşlar ben oyun için laptop almayı düşünüyorum fakat bir türlü karar veremedim. İnternette biraz araştırdım ama kafam daha çok karıştı. Bütçe en fazla 3000 ve Sims 4, GTA V gibi oyunlar oynayacağım. Uygun laptop önerebilir misiniz ??
Arkadaşların da tavsiye ettiği gibi, o fiyatta ya 17'' 950M ekran kartlı bir laptop ya da 15,6'' 960M ekran kartlı bir laptop seçmek durumundasın. Ekran boyutu önemli değil dersen 960M oyunlar için çok daha rahat ettirecektir. -
Bütçen varsa monster notebooklara bakmanı öneririm.
Sağlam ve performanslı cihazlardır. -
Herkes farklı bir şey önerdi yine. Ne yapacağımı bilemedim. Bütçe olarak 3000'in üzerine çıkmam pek mümkün değil maalesef.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X