Bildirim
Oyun icin laptop tavsiyesi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Hocam tavsiyen icin tesekur ederin .. Bu laptop ekran kartlarinin performanslari karsilastirabilecegimiz bi site varmi? Bu ekran karti iyimidir bakayim bi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Tesekurler dostum aynu ekran karti .. Iyimidir oyunlarda maksimum keyif almami saglarlarmi
http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
129. Sirada
1500 tl ye alınacak en iyi kart zaten budur
daha iyisi bu var sadece o da indirimle alınabilir beklersen
http://www.teknosa.com/kategori/bilgisayar/notebook/63/125032317/samsung_np350v5ct01tr_titan_silver_notebook
Hocam 2000 tl ye ciksak. Nasil bi pc onerirsin? Her oyunu oynatirmi senin ilk onerdigin?
her oyunu oynarsın 2000 tl ye msi ge60,lenovo y580 öneririm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Investigator -- 16 Eylül 2012; 13:02:27 >
Bf3 oynatir diyosun oylemi? 7670m ?
Onlarada bakaym biraz tesekur ederim
7670m in açmayacağı oyun yokda daha uzun ömürlü olması açısından daha yüksek modellere bakabilirsin
128bit degilmi o ? Anladim hocam cok sagolasin tavsiyelern icin .. Allah razi olsn
quote:
Orijinalden alıntı: Akalın41
Tesekurler dostum aynu ekran karti .. Iyimidir oyunlarda maksimum keyif almami saglarlarmi
Ultrada sorun çıkarır güçlü oyunlar.Onu da sorun etmemek gerek.Yüksek görüntü gayet yeterli olur -
Tesekurler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X