Bildirim
oyun için masaüstü pc arıyorum (bütçe 25 bin)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
O kadar para vermeye değer mi sizce?
8.000-9.000'e gayet güzel sistem toplanır. -
Hiç gereği yok. Gidin bir teknoloji markete 25 binlik modelle aynı donanımda kasa toplatın. En az 8-10 bin lira tasarruf etmezseniz bende bir şey bilmiyorum. -
aynen söylediğiniz gibi daha üst model bir cihazı 13 bin tl ye topladımquote:
Orijinalden alıntı: Rokie T
Hiç gereği yok. Gidin bir teknoloji markete 25 binlik modelle aynı donanımda kasa toplatın. En az 8-10 bin lira tasarruf etmezseniz bende bir şey bilmiyorum. -
Merhaba, forum sitelerinde biraz araştırma yapmalısınız. Aramanız için tasarlanmış farklı siteler vardı. Her neyse, birisi seni ici bulabilirdi, ama satın almadan önce iyi uyumluluklara bak. -
Hocam yanlız bütçe iyiymiş. -
Hocam 7-8 bin tl isinizi gorur biraz abarti olmus -
i7 8700k lı 1080 ekran kartlı 32gb ramli 480ssd li falan bi makina topladım
teşekkürler yardımcı olan arkadaşlara :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeynelkoc -- 17 Ağustos 2018; 13:4:19 > -
bu kadar parayı mıllet nasıl kazanabılıyor hayret edıyorum. 1,5 yıldır 2bin lıralık pc toplamaya calısıyoruz adam 25bin tl bir oyun pcsine bır seferde verebiliyor ilginç. -
ryzen 1700x
msi b350 tomahawk
1070ti
ddr4 3000 mhz 8 gb (4 adet)
toshiba 256 gb ssd
seagate 1tb 64mb
aerocool atx 650w -
şu makineyi topladım teşekkürler arkadaşlar.
-
Miras kalmıştır büyük ihtimalle.quote:
Orijinalden alıntı: jerula limbaw
bu kadar parayı mıllet nasıl kazanabılıyor hayret edıyorum. 1,5 yıldır 2bin lıralık pc toplamaya calısıyoruz adam 25bin tl bir oyun pcsine bır seferde verebiliyor ilginç. -
şaka yaptığınızı düşünmek istiyorum :)quote:
Orijinalden alıntı: MHEC
Miras kalmıştır büyük ihtimalle.
Alıntıları Göster
4000 usd gibi birşey yapıyor. uluslararası iş yapan biri için pek bi para değil. tl olarak bakmayın -
yurt dışında mısınız hocam. Ne bileyim türkiye de o kadar parayı göz kırpmadan ödemek için miras falan kalması lazım -
yok kardeşim yurtdışında değilim ama yurtdışına işler yapıyorumquote:
Orijinalden alıntı: MHEC
yurt dışında mısınız hocam. Ne bileyim türkiye de o kadar parayı göz kırpmadan ödemek için miras falan kalması lazım
vizyonunuzu geniş tutarsanız miras kalmasına gerek yok. çalışmak lazım -
Anladım hocam dolar üzerinden maaş demek ki. -
Aldigina dair fatura koyarmisin merak ettim cidden aldinmi bana samimi gelmedin. -
-
-
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X