Şimdi Ara

Oyun İçin Mikrofonlu Kulaklık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
1
Favori
566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, başlıkta da belirttiğim gibi bir kulaklığa ihtiyacım var. Bu kulaklığı oyun için kullanacağım. (CS:GO da ses kasmak için desek daha uygun olur...) Maksimum 70-80 TL verebilirim. Mikrofon olmak zorunda ama Böyle bilindik markalardan olursa çok çok iyi olur sıkıntı çekmek istemiyorum. Bundan önce Snopy SN-R4 denen illeti aldım mikrofonda cızırtı başladı, neyse. O yüzden Logitech,Sony,Phillips gibi markalar olursa çok iyi olur. İki jaklı olacak mikrofon ve kulaklık için ayrı jaklar. Çok şey istedim sanırım kusura bakmayın

• Konu güncel arkadaşlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bütçe ne kadar?
  • Dostum yazdım ya 70-80 TL maksimum.
  • Konu hala güncel

• Kardeşim o fiyat aralığında alabilceğin en iyi oyuncu kulaklığı şudur
    http://www.vatanbilgisayar.com/snopy-rampage-sn-r3-siyah-oyuncu-mikrofonlu-kulaklik.html
    Fiyat 62 tl civarında ama ses kalitesi gerçekden süper mikrofonuda başarılı senin işini rahatça görecek bir ürün.
  • SN-R7 RAMPAGE OYUNCU MİKROFONLU KULAKLIK

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hahahha hepinize çok teşekkür ederim ancak üste de yazdığım gibi bir kaç kez snopy nin azizliğine uğradım daha da kanmam. Ama saolun hocam şu nasıl, bir fikriniz var mı???

http://m.bimeks.com.tr/Urun/145396

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QBlaxisQ -- 5 Eylül 2015; 5:20:19 >
  • Güzele benziyo incelemere bak iyise al ve sonra buraya yaz çünkü bende mikraonlu kulaklık alıcamda ve ses de kasıcam olmadı şunuda alablirsin seetlseries h3 v2 109 lira

• Dostum bunu görmüştüm ama benim için pahalı. Sanırım bir sorun olmazsa yarın alacağım gxt10'u. Yazarım buraya memnun kalıp kalmadığımı.

• quote:

Orijinalden alıntı: QBlaxisQ

Hahahha hepinize çok teşekkür ederim ancak üste de yazdığım gibi bir kaç kez snopy nin azizliğine uğradım daha da kanmam. Ama saolun hocam şu nasıl, bir fikriniz var mı???

http://m.bimeks.com.tr/Urun/145396

hocam böyle markaları pek önemriyorum ben.

• Hocam ne önerirsiniz peki? Snopy,Trust gibi markalar dışında??? Açıkcası ben pek sanmıyorum bu bütçeyle pek üstün birşey alınabileceğini. Sizin öneriniz varmı Phillips,Sony gibi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: QBlaxisQ

Hocam ne önerirsiniz peki? Snopy,Trust gibi markalar dışında??? Açıkcası ben pek sanmıyorum bu bütçeyle pek üstün birşey alınabileceğini. Sizin öneriniz varmı Phillips,Sony gibi?

philips al

• Ben trust a güveniyorum biliyosunus trust un mobil aletleri iyidir ve güvenmek lazım dü bende mağza ya gdib baktım ve çok güzeldi bende pazartesi veya salı alïcam gibi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncel

• Çok kararsız kaldım :/ Muhtemelen biraz sabredip güzel bir şey alacağım. Bu ucuz şeylere verdiğim paranın toplamıyla çok iyi bir şey alabilirdim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.