Şimdi Ara

Oyun için Msi vs Asus Laptop

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle mobil internet kafe mantığıyla evlerde toplanıp oyun oynadığımızdan bi laptop ihtiyacı söz konusu oldu daha öncesinden masaüstü kullandığımdan laptoplar hakkında çok geniş çaplı bilgilere sahip değilim. Sorularıma dönecek olursak;

1- MSI veya Asus laptop almak kanaatindeyim. 2. olarak arasında kararsız kalma durumu oluştu, siz hangisini önerirsiniz ?

2- Ekran kartı konusunda baya bi çelişki yaşamaktayım. Seçenekler şu şekilde: 4GB GTX980-4 GB GTX 1050 - 3 GB GTX1060 bu 3 ekran kartına sahip PC'ler yakın fiyatlar olduğundan tercihte sıkıntı yaşamaktayım. Forumda bazı kullanıcılar çok fark yok demelerine rağmen herkes farklı bi tavsiyede bulunuyor.

3- Fiyat aralığım 6-6.5 civarı olacak, genelde oynadığım veya oynamaya çalıştığım diyim CS:GO ve dota 2 gibi oyunlardı, ama son zamanlarda masaüstü bilgisayarım bu oyunlarda aşırı FPS sorunu ve kasma yapmaya başladı. 5 yıllık PC olacak o kadar bu nedenle dediğim fiyat aralığında söylediğim oyunlarda önümüzdeki 2-3-5 sene FPS sıkıntısı yaşatmayacak bi laptop modeli veyahut yukarıda saydığım ekran kartı seçeneklerinden hangisine sahip olsa rahat ederim?
    4- Ekran boyutunu 15.6 düşünüyorum, sonuçta evde olduğumda 21" lik monitörümü kullanabilirim. Asus'un bazı modellerinde harici monitörlerde sıkıntı oluyor gibisinden şikayetlerle karşılaştım bu konuyada değinirseniz memnun olurum.

Yardımcı olan olmayan bütün üyelere şimdiden teşekkürler.

• yurtdışından alma fırsatı var ise asus gl502vs alabilirsiniz o paralara gtx1070 ile saydığınız tüm kartların oldukça üstünde performans alırsınız. Benim de almaya karar verdiğim notebookdur bakalım param denkleşir ise.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.