Gelen yorumlar dogrultusunda alienware i tamamen liste disi biraktim. Cok guzel makineler ama Turkiye'ye servisiyle beraber gelene kadar yapıcak bir sey yok. Monster zaten dusunmuyorum. Dell XPS 1730 ASUS G70 - G71 ve Toshiba Qosmio serilerini inceliyorum. Hala merak ettigim su geforceun yukarida belirttigim SLI teknolojili dual kartlarmı yoksa cok daha ust seriden olan fakat tek bir kartınmı daha cok performans verecegi bu konuda bilgili birisi lutfen yukarıda yazdıgım modellere gore karsılastırma sunabilirmi?
Sayın QuarantineD ; Arkadaşım bende iyi bir Notebook arıyorum, yerli markalar haricinde tabi, ekran kartları ile bir karşılaştırma istemişsin, benim açtığım topiğe bir göz at istersen, grafik kartları ile ilgili bir sıralama bulacaksın, senin belirttiğin kartlardan daha iyi kartlar vede bazıları SLI yapılmış olarak bir performans sıralaması, yalnız şunu belirtmeliyim iş sadece çok iyi bir GPU yada SLI çiftlisinde bitmiyor, işlemci, harddisk, bellek bu bileşenler çok elit olmalı, hatta mümkünse İntel Turbo Memory, Notebook'un olmazsa olmazı olsun, bence güçlü bileşenlerle ve ikinci sınıf bir kartla bile örneğin GeForce 9700M GT hatta GeForce 9650M GT ilede bir çok oyunu takılmadan oynayabilirsin. http://forum.donanimhaber.com/m_29018759/tm.htm
Sayın Laguna3 arastırmalarınız adına tesekkur ederim gercekten cok yardimci oldu.
bu alet nasıl arkadaşlar, ya fiyat yanlış, ya da alet sakat
Processor Brand Intel® Processor Platform Intel® Centrino® 2 Processor Intel® Core™2 Duo Mobile Processor Speed 2.26GHz
Display Type WXGA widescreen with 1280 x 800 resolution Screen Size 14.1" System Bus 1066MHz Cache Memory 3MB on die Level 2
System Memory (RAM) 4GB
Type of Memory (RAM) PC5300 DDR2
Hard Drive Type Serial ATA (5400 rpm)
Hard Drive Size 320GB
Optical Drive Double-layer DVD±RW/CD-RW
Ya benim anlamadığım bu laptoplar bu kadar yüksek donanımlara sahipler,ısınma sorunu nasıl hallediliyo peki?Ama gerçekten rüya gibi makineler var;bu 9800GT ile crysis full olarak çalışır mı acaba?
Madem fiyat sınırlaması yok, MALIBAL adlı firmanın ürünlerine bakmanı öneririm. Mesela NINE SERİES, Q9650 masaüstü işlemcisi, 2 x 9800m gtx sli, 8gb ram, 3 adet HDD veya SSD Raid 0'da vs kullanıyor. 17" 1920*1200 Full HD ekranı var. Alıp alabileceğin en iyi laptopu toplayabilirsin. Üstelik de alienware deki gibi $10000 dolar tutmuyor sistemler, $3500-4000 civarı. Customize linki de burada;
Ya benim anlamadığım bu laptoplar bu kadar yüksek donanımlara sahipler,ısınma sorunu nasıl hallediliyo peki?Ama gerçekten rüya gibi makineler var;bu 9800GT ile crysis full olarak çalışır mı acaba? Sorumu tekrarlıyım
quote:
Orjinalden alıntı: Curimo
Ya benim anlamadığım bu laptoplar bu kadar yüksek donanımlara sahipler,ısınma sorunu nasıl hallediliyo peki?Ama gerçekten rüya gibi makineler var;bu 9800GT ile crysis full olarak çalışır mı acaba? Sorumu tekrarlıyım
Neden bu kadar yüksek donanımlara sahip..Bilyorsunuz ki birçok işadamı artık masaüstü pc'leri genel olarak bırakmış durumda herkes laptop'a dönüyor artık yaşlı amcanın elnde bile düşük özelliklerde laptop var... Isınma sorunu her laptopta aynı olmaz ama eğer olursa güzel laptop soğutucuları var alırsınız bir tane sorunu halledersiniz... 9800gt üst model bir kart sorunsuz bir şekilde oynatır heralde..
Combo Price: $2,419.98
Brand ASUS Model W90Vp-X1 Part# 90N-SQXA39312B8KQL0Y General Operating System Windows Vista Home Premium 64-bit CPU Type Intel Core 2 Duo T9600 2.8GHz Screen 18.4" WUXGA Memory Size 6GB DDR2 Hard Disk 320GB Optical Drive DVD Super Multİ
Graphics Card ATI Mobility Radeon HD 4870 X2 Video Memory 1024MB Communication Modem, Gigabit LAN and WLAN Dimensions 17.4" x 12.91" x 2.48" Weight 11.46 lbs.
s.a kardeş bak ben bilgisayarcıyım ve benm dükkanda ailenware die bi canawar mevcut !! harika bi makina istediğin oyunları maximum seviyede çalıştırma garantisi veriorum GTA IV full graphic hiç bi kasma yok CRYSİS hiç bi kasma yok aklına gelebilecek her oyunu son ayarda oynama garantisi veriorum eger kasma olursa buyur getir alıcam geri ayarları veriorum
Intel® Core™2 Extreme Quad 2.8GHz
8GB 1066MHz DDR3 memory
1TB Hard Disk düşün yani nasıl bi hafıza :D
Extreme High Def Video and Audio
kardeş parana güveniyorsan buyur ugra dükkana dükkan bakırköy de kilisenin yanı BİLGE COMPUTER sor sana gösterirler kardeş en az sana sölim 3.000 milyar çok rahat
quote:
Orjinalden alıntı: GöKHaN 35
Monster derim..
evettt pc dergılerınde görmüştum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme