Bildirim
Oyun icin Notebook - Fiyat sınırlaması yok!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
qosmio serisi olabilir, abd den getirme şansınız var ise bu model özellikleri çok iyi -
abd den getirtebilme şansın varsa kesinlikle alienware, yoksa türkiye de en güçlü ekran kartları sanırım sadece monster notebooklarda var.quote:
Orijinalden alıntı: Marmarali
qosmio serisi olabilir, abd den getirme şansınız var ise bu model özellikleri çok iyi -
ben aslında asus g70 dusunuyorum g71de olabilir ama sanırım kendisi 15.4" o sebeple dusunmuyorum qosmio serisinin tasarimi cok cocukca geldi bana falz renkli bi alet.. Bende g2s wardi onu degistiriyorum bu sebeple daha ust bir model dusunuyorum..quote:
Orijinalden alıntı: sazan84
abd den getirtebilme şansın varsa kesinlikle alienware, yoksa türkiye de en güçlü ekran kartları sanırım sadece monster notebooklarda var.
Alıntıları Göster
PS: Alienware e bayildim bu arada ama Amerika'dan getirtmek biraz zaman alabilir.. O sebeple farklı alternatifleride dusunmek gerek.ç
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QuarantineD -- 2 Ocak 2009; 16:58:24 >
-
Oyun oynaycaksan laptopta dell xps alacan genco, asus g2 falan hikaye keske almasaymisin ya da biraz arastirsaymissin. Eger Monster fazla isinma sonucu ekran karti yanmasina karsi garanti veriyorsa hic dusunme monster al derim. En onemli ozelligi kasanin genis havadar bisi ve en az 17" olmasi. Ekran kartini falan saymiyorum bile.quote:
Orijinalden alıntı: QuarantineD
ben aslında asus g70 dusunuyorum g71de olabilir ama sanırım kendisi 15.4" o sebeple dusunmuyorum qosmio serisinin tasarimi cok cocukca geldi bana falz renkli bi alet.. Bende g2s wardi onu degistiriyorum bu sebeple daha ust bir model dusunuyorum..
PS: Alienware e bayildim bu arada ama Amerika'dan getirtmek biraz zaman alabilir.. O sebeple farklı alternatifleride dusunmek gerek.ç
Alıntıları Göster
-
Monster derim..quote:
Orijinalden alıntı: Vanity Fair
Oyun oynaycaksan laptopta dell xps alacan genco, asus g2 falan hikaye keske almasaymisin ya da biraz arastirsaymissin. Eger Monster fazla isinma sonucu ekran karti yanmasina karsi garanti veriyorsa hic dusunme monster al derim. En onemli ozelligi kasanin genis havadar bisi ve en az 17" olmasi. Ekran kartini falan saymiyorum bile.
Alıntıları Göster -
Merhabalar,quote:
Orijinalden alıntı: GöKHaN 35
Monster derim..
Alıntıları Göster
Ilginizi cekerse elimde XPS M1730 SLI modelleri mevcut.PM'den ulasbilirsiniz.
Iyi aksamlar -
yurtdışından getirtebilirsenquote:
Orijinalden alıntı: cembo
Merhabalar,
Iyi aksamlar
Alıntıları Göster
Alienware
Area-51® m17x
17-inch
SLI® / Core™2 Duo
2.8GHz Intel® Core™ 2 Extreme
Dual NVIDIA® GeForce® 9800M GT
8GB 667MHz DDR2 Memory
1.5TB Storage with Smart Bay
Extreme High Def Video and Audio
AlienFX® Illuminated Keyboard -
Monsterler harbiden oyun canavarı madem fiyat sınırlaması yok o zaman monster derim birde ASUS M50VNquote:
Orijinalden alıntı: cembo
Merhabalar,
Iyi aksamlar
Alıntıları Göster
önerebilirm...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhan6894 -- 20 Ocak 2009; 20:05:04 > -
Monster dusunmuyorum kesnlkle tasarım olarak cok sonuk laptoplar.. dell xps kesnlkle fena deilmis dell i duyunca ilk bir burun kıvırmıstım ama aletin hakkını vermek gerek aslında ben asustanda memnundum acıkcası ama turunun ilk ornegi olan her makina gibi onunda bir sınırı vardı ve sanırım o sınıra geldik.. xps ile ilgili gozume takılan en buyuk problem blueray desteklememesi oldu acıkcası g70 ve g71 blueray rw bile desteklerken xps in bu denli geriden takip etmesi cok buyuk bi kayip olmus ayrica g71 quadcore islemcisiyle renk getirmis durumda.. aklıma takılan en buyuk sorulardan biri su 2x gf8700 mi daha iyi bir performans saglar yoksa bi gf9700mgt mi? Son nesil aletlerde genellikle bu ikisi arasında bir secim yapılmıs bu konuda bilgilerini sunabilecek kmse varmi acaba?quote:
Orijinalden alıntı: orhan6894
Monsterler harbiden oyun canavarı madem fiyat sınırlaması yok o zaman monster derim birde ASUS M50VN
önerebilirm...
Alıntıları Göster
PS : Alienware e acikcasi hayran kaldim fakat yurtdisindan getirtmek cok zahmetli olucak gibi ve o kadar ugrasabilirmiyim bilmiyorum :) umarim bu tur markalari turkiyeye birileri yakin zamanda tasir..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QuarantineD -- 6 Ocak 2009; 1:04:10 >
-
bende 17'' sony vaio var modeli ar750e ozellikleri 2.1ghz islemci 4gb ram 320gb hdd ekran karti gedorce 8600 gt 512mb ramquote:
Monster dusunmuyorum kesnlkle tasarım olarak cok sonuk laptoplar.. dell xps kesnlkle fena deilmis dell i duyunca ilk bir burun kıvırmıstım ama aletin hakkını vermek gerek aslında ben asustanda memnundum acıkcası ama turunun ilk ornegi olan her makina gibi onunda bir sınırı vardı ve sanırım o sınıra geldik.. xps ile ilgili gozume takılan en buyuk problem blueray desteklememesi oldu acıkcası g70 ve g71 blueray rw bile desteklerken xps in bu denli geriden takip etmesi cok buyuk bi kayip olmus ayrica g71 quadcore islemcisiyle renk getirmis durumda.. aklıma takılan en buyuk sorulardan biri su 2x gf8700 mi daha iyi bir performans saglar yoksa bi gf9700mgt mi? Son nesil aletlerde genellikle bu ikisi arasında bir secim yapılmıs bu konuda bilgilerini sunabilecek kmse varmi acaba?
PS : Alienware e acikcasi hayran kaldim fakat yurtdisindan getirtmek cok zahmetli olucak gibi ve o kadar ugrasabilirmiyim bilmiyorum :) umarim bu tur markalari turkiyeye birileri yakin zamanda tasir..
Alıntıları Göster
call of duty 4-5 gibi oyunlari bitirdim full high graphics hicbir donma kasma hic bi sorun yok
siddetle tavsiye ederim
-
NVIDIA QUADRO NVS 320M ekran kartına sahip bir bilgisayar işini görür mü ???quote:
Orijinalden alıntı: YagmurGokdemir
bende 17'' sony vaio var modeli ar750e ozellikleri 2.1ghz islemci 4gb ram 320gb hdd ekran karti gedorce 8600 gt 512mb ram
call of duty 4-5 gibi oyunlari bitirdim full high graphics hicbir donma kasma hic bi sorun yok
siddetle tavsiye ederim
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: sazan84
abd den getirtebilme şansın varsa kesinlikle alienware, yoksa türkiye de en güçlü ekran kartları sanırım sadece monster notebooklarda var.
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: sazan84
alienware alırsa bı aksılık olurda servıse gıderse aldı fıyat kadar para oder 2 arabamda var mıamıde yasıyolar catı katında duruyor onlara gıdıcen uzerınde toz vardı abıı naptın sen dedım ama işin gercegını anlattı ve fırlattım :D
-
Alienware verıcen parayı Monster emın ol dua edersn !!!quote:
Orijinalden alıntı: ogundmrquote:
Orjinalden alıntı: sazan84
alienware alırsa bı aksılık olurda servıse gıderse aldı fıyat kadar para oder 2 arabamda var mıamıde yasıyolar catı katında duruyor onlara gıdıcen uzerınde toz vardı abıı naptın sen dedım ama işin gercegını anlattı ve fırlattım :D
Alıntıları Göster
-
Monsterquote:
Orijinalden alıntı: ogundmr
Alienware verıcen parayı Monster emın ol dua edersn !!!
Alıntıları Göster -
Gelen yorumlar dogrultusunda alienware i tamamen liste disi biraktim. Cok guzel makineler ama Turkiye'ye servisiyle beraber gelene kadar yapıcak bir sey yok. Monster zaten dusunmuyorum. Dell XPS 1730 ASUS G70 - G71 ve Toshiba Qosmio serilerini inceliyorum. Hala merak ettigim su geforceun yukarida belirttigim SLI teknolojili dual kartlarmı yoksa cok daha ust seriden olan fakat tek bir kartınmı daha cok performans verecegi bu konuda bilgili birisi lutfen yukarıda yazdıgım modellere gore karsılastırma sunabilirmi?quote:
Orijinalden alıntı: .::ToKuR::.
Monster
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QuarantineD -- 6 Ocak 2009; 16:07:33 >
-
quote:
Gelen yorumlar dogrultusunda alienware i tamamen liste disi biraktim. Cok guzel makineler ama Turkiye'ye servisiyle beraber gelene kadar yapıcak bir sey yok. Monster zaten dusunmuyorum. Dell XPS 1730 ASUS G70 - G71 ve Toshiba Qosmio serilerini inceliyorum. Hala merak ettigim su geforceun yukarida belirttigim SLI teknolojili dual kartlarmı yoksa cok daha ust seriden olan fakat tek bir kartınmı daha cok performans verecegi bu konuda bilgili birisi lutfen yukarıda yazdıgım modellere gore karsılastırma sunabilirmi?
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: QuarantineD
Gelen yorumlar dogrultusunda alienware i tamamen liste disi biraktim. Cok guzel makineler ama Turkiye'ye servisiyle beraber gelene kadar yapıcak bir sey yok. Monster zaten dusunmuyorum. Dell XPS 1730 ASUS G70 - G71 ve Toshiba Qosmio serilerini inceliyorum. Hala merak ettigim su geforceun yukarida belirttigim SLI teknolojili dual kartlarmı yoksa cok daha ust seriden olan fakat tek bir kartınmı daha cok performans verecegi bu konuda bilgili birisi lutfen yukarıda yazdıgım modellere gore karsılastırma sunabilirmi?
Dell XPS 1730, ASUS G70 - G71 ve Toshiba Qosmio'den bırını al keyfıne bakk kardesım en dogrusu bu bence monster sevmıyorsn madem.
-
G70 süper ötesi bir alet.Onu tercih edebilirsinquote:
Orijinalden alıntı: ogundmrquote:
Orjinalden alıntı: QuarantineD
Dell XPS 1730, ASUS G70 - G71 ve Toshiba Qosmio'den bırını al keyfıne bakk kardesım en dogrusu bu bence monster sevmıyorsn madem.
Alıntıları Göster
-
...Toshiba Veya Asus...quote:
Orijinalden alıntı: aslanemre58
G70 süper ötesi bir alet.Onu tercih edebilirsin
Alıntıları Göster -
Benim seçimim hala monster param olsa sırf oyun için bundan alırım...quote:
Orijinalden alıntı: azrail155
...Toshiba Veya Asus...
Alıntıları Göster
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X