Şimdi Ara

Oyun İçin Öneri!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BOL YARATIKLI , KORKU , GERİLİM DOLU , YENİLERDEN NE ÖNERİRSİNİZ
    Doom 3 bitti ,Resident Evil 4 de bitti, bunların dışında her türlü öneriye açığım ama mümkünse yeni olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cªn -- 21 Nisan 2007; 0:57:54 >

• Silent Hill The ROOM Abi hala etkisinden kurtulamadımSüper oyun
  • Önerin için teşekkürler
  • kabus 22 var Türk yapımı ama genede işini görür
  • quote:

Orjinalden alıntı: BaYDoGaN

kabus 22 var

Neden olmasın.Ekran görüntülerine baktım da okadar da kötü değil
    Teşekkürler
  • Bişey değil hisset sen oyunun korkusunu yeter ki
  • tabii ki condemned.

grafiğe önem vermiyorsan eskilerden undying var ki bunu oynarken yanında biri olsun

vampire bloodlines ta oynayabilirsin. aslında korku oyunu değil ama bazı bolumleri var ki bir gerilecen bir daha doğrulamayacan walla (oynayanlar bilirler mesela kurtlu bölüm)

gene eskilerden system shock 2 var.

bunların hepsi kaliteli oyunlardır. yardımcı olabilmisimdir insallah...
  • abov nası da unuttum, bir de call of cthulhu var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 6MuStAfA6

gene eskilerden

Teşekkürler arkadaşım önerilerinden dolayı ama
    Ben yeni oyunlardan demişim sen eskilerden bahsetmişsin ya neyse
    Yinede elimin altında bulunsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cªn -- 20 Nisan 2007; 18:47:53 >
  • suffering de güzeldir.her an karanlıktan bişilerin fırlayabilme ihtimali falan...ama uçuklatacak bi korku arıyorsan eğer, condemned'tı çok methediolar ki daha korkumdan alıp oynayabilmiş değilim
    Hisset kardeş işine karışmak gibi olmasında korku oyunu alıp ne yapıcaksın ki?bu tür oyunların insan bünyesini çok olumsuz etkilediği ve hatta kalıcı fobiler, tikler vb. gibi şeyler bırakabildiği kanıtlandı artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi disast3r -- 20 Nisan 2007; 19:08:45 >
  • Korku istiyorsan Silent Hill serisi mükemmeldir. Özellikle The room. 302 nolu oda benim yatakhane numaramla da aynıydı. valla ne korkmuştum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: disast3r

Hisset kardeş işine karışmak gibi olmasında korku oyunu alıp ne yapıcaksın ki?bu tür oyunların insan bünyesini çok olumsuz etkilediği ve hatta kalıcı fobiler, tikler vb. gibi şeyler bırakabildiği kanıtlandı artık.

Uyarın için ve önerin için teşekkürler de özellikle uyarın için ayrıca teşekkür ederim
    Çocuk değiliz arkadaşım artık oyun oynarken biraz heyecean olsun yeter be ya korku türü oyunların dışında da pek fazla heyecan kalmadı
    Dediğin oyunada bakıyorum
    Condemned: Criminal Origins™
    Özelliklede gece oynamayı düşünüyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: ffurkans

Korku istiyorsan Silent Hill serisi mükemmeldir. Özellikle The room. 302 nolu oda benim yatakhane numaramla da aynıydı. valla ne korkmuştum.

Silent Hill e zaman buldukça incileme yapıyorum birçok kişinin önerilerinden 3 ve 4 seri
    Ama arkadaşım sende yani kendi odanla niye karıştırıyosun,sonuçta bi oyun ,oyun bitene kadar yani
    Önerin çin teşekkürler...
  • Eskilerden
    Aliens Versus Predator 2
    undying

Yenilerden
    Condemned: Criminal Origins
    Quake 4
  • sadece ve sadece condemned
  • quote:

Orjinalden alıntı: hisset

quote:

Orjinalden alıntı: disast3r

Uyarın için ve önerin için teşekkürler de özellikle uyarın için ayrıca teşekkür ederim
    Çocuk değiliz arkadaşım artık oyun oynarken biraz heyecean olsun yeter be ya korku türü oyunların dışında da pek fazla heyecan kalmadı
    Dediğin oyunada bakıyorum
    Condemned: Criminal Origins�
    Özelliklede gece oynamayı düşünüyorum

karar senin tabi ki de.condemnedda fazlasıyla heyecanlanacağın kesin!!!

• fear far cry
  • quote:

Orjinalden alıntı: rdyzlk44

fear far cry

Öneri için teşekkürler de
    Fear adı gibi mi gerçektende oyun içerisinde yaratıklarla haşır-neşir olabiliyor muyuz?
    Yada en iyisi ben o oyunu biraz araştırıyım ne durumda adını çok yerde gördüm ama hiç bakmamıştım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.