Şimdi Ara

Oyun Önerisi Lazım ( küçükler için )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar üniye gidiyorum ve evde ps3'le ilgilenemeyeceğim gitmeden önce kardeşim için oyun almak istiyorum şu anda smackdown var sadece evde 5. sınıfa geçti bu sene küçük yani oynayabileceği basit görevli vs. oyunlar önerebilir misiniz ? Birde sixaxis yok lbp falan almayı düşünüyorum ama gerekli mi sixaxis

• lbp herkese hitap etmeyen bi oyun.araba yarışı al bi tane.online oynamayıda öğret oynasın dursun
  • GT 5 VEYA DİRT 3 AL
  • God of War collecitons ile God of War 3 al panpa çocuğun zihni açılır
  • Futbol veya basket hangisini çok seviyorsa bir spor oyunu al online oynamayı öğret yeter ekstra olarak Lbp sevmeyebilir bence beraber bir demosuna bakın kendi başına tüm özellikleri kullanabilecekse zevkli olur araba yarışı olabilir arcade daha hoşuna gideceğini düşünüyorum o yaşta Dirt 3 uygun olabilir bence bu oyunlarda online severse zaten uzun süre idare eder. Psndeki oyunlara göz gezdirin gerçekten güzel yapımlar var Outland vs.
  • Ratchet and clank e bakabilirsin
  • LBP guzel bı oyun bence sever.Bı de yanına futbol ve uzun soluklu bı fps tarzında oyun oldu mu tamamdır yeter de artar bıle ona 5,6 ay
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cars 2 : The Video Game.
  • LBP geldi benim de ilk aklıma
  • Lego oyunları da olabilir. Lego Pirates ve Lego Star Wars 3: Clone Wars gayet iyi oyunlar. Aslında hepsi iyi ama en son çıkanlar bunlar en azından.
  • 5 yaşında sandım ilk..
    çok küçük değilmiş. need for speed hot puirsuit iyidir. online da oynar. sıkılacağını sanmam
    ayrıca futbol oyunu al. yukarıda da demişler. hangi spora ilgi duyuyorsa onun oyununu alsın diye. bence de spor oyunu al. Pes 2012'yi öneririm. bu sene çok güzel bir oyun olmuş. hem sen eve gelince birlikte oynarsınız
    bunların dışında çocuğa bir basketbol topu al. oyundan başka bir hayatı da olsun. yakınınızda imkan yoksa futbol da olur tabii...
  • quote:

Orijinalden alıntı: brnk

arkadaşlar üniye gidiyorum ve evde ps3'le ilgilenemeyeceğim gitmeden önce kardeşim için oyun almak istiyorum şu anda smackdown var sadece evde 5. sınıfa geçti bu sene küçük yani oynayabileceği basit görevli vs. oyunlar önerebilir misiniz ? Birde sixaxis yok lbp falan almayı düşünüyorum ama gerekli mi sixaxis

Call of duty kadar basit görevli oyun bulamazsınız hemde eğlenceli.
    Ultimate Spiderman adında bir oyun vardı ps2 de ps3 içinde çıktıysa kesinlikle almalısın
    Yada bir korku oyunu alıp ps3ten soğutabilirsin
  • Arkadaşlar sağ olun öneriler için başka varsa alabilirim öneri, hemen olmasada ilerleyen zamanlarda alıp yollarım ucuzlar hem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brnk -- 27 Ağustos 2011; 7:54:15 >
  • red dead al o ata biner avlanır gezinir haritada falan sende geldikçe görevleri yaparsın
  • lego serileri
  • quote:

Orijinalden alıntı: myze
    Aphrodite Chamber'da benim bile zihnim açıldı. Yürü be Kratos, ver coşkuyu oğlum. Hayat boş, eğlen coş. Sal Chaos'un kılıcını cıvırlara. Elleri görelim elleri

Nuhaaaaaaaaaaaaaaa
  • Burnout Paradise ve tabii ki Ratchet & Clank.
  • en iyi pes 3+ oyun oyna güzel güzel fifa alma cocuk fifanin yüzlerinden korkar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.