Şimdi Ara

Oyun için PC yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Alınık Kondisyon #Sıfır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Oyun için PC yardım

Herkese İyi geceler. PC parçaları konusunda çok fazla bilgim yok 3500tl kadar bütçe ayırdım kendime, bu paralara kasa toplayabilir miyiz acaba. Oyun olarak ets2 Dota MW3 tarzi oyunlar oynuyorum, 3-4sene idare edebilsin, ilerde uptade yapabilirim ona uygun olsa şahane olur. Yakın bir dükkandan bir tane fiyat aldım özellikler şöyle ;

Amd rayzen3 3200 işlemci

Asus rx550 4 gb Evo ekran karti

Gigabyte abakart

Ddr4 8 gb ram

240 gb ssd

500 dark power

Everest ışıklı oyuncu kasası bu kasaya 3.500tl fiyat verildi. İyi mıdır daha iyisini kendimiz toplayabilir miyiz. Yardımlarınıza ve fikirlerinize ihtiyacım var destek olursanız sevinirim. İstanbul'da oturuyorum dükkan vs varsa gidebilirim rahatlıkta.

Not : fiyatta dediğim rakamın üstüne çıkma şansım yok ona göre öneri sunarsaniz sevinirim. Konu yanlış yere acilmamistir umarım yanlışsa affola.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• bu fiyata iyi hocam sıfır değil mi sistem?

• Evet sistem sıfır mahalledeki PC satan bir dükkandan aldım fiyatı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.