Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Spor kulaklıklar airpods under armour Satın Al 9 Mayıs 2022 13:17 1 1 Spor kulaklıklar airpods under armour İngiltere'den gelirken yanında getiren arkadaşın ürünleri sadece kulaklık şeklinde satılık, kutu şarj yok. Eski tip samsung şarj uyuyor hepsine. Hepsini kendi telefonumda denedim bağlanıyor çalışıyor. Hepsi dezenfekte edildi, kauçuk alınıp takılsa iyi olur kullanırken daha temiz olur diye düşünüyorum. Ben bulamadım o yüzden alamadım kauçukları. Fiyatları teklif edebilirsiniz saçma sapan tekliflerde bulunmayın rica ederim. 2.resimdeki kutu pis gözüküyor bilerek koydum, ne şekilde geldi ürünler anlaşılsın az buçuk diye şuan temizlendi gideri var şeklindedir. ;İstanbul/Fatih'te elden görüp deneyip teslim alabilirsiniz. resim JBL under armour 1100TLresim airpods 500TLresim Rosie marka airpods boş kutu 100TLresim iphone kablolu kulaklık 20tlresim jbl mıknatıslı boyuna takılan kulaklık 250TLresim JBL 250TLresim MPOW 250TLresim 2adet airpods boş kutu 200TL Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 200 TL Miktar : 8 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Spor kulaklıklar airpods under armour Oyun için PC yardım 75 Hopi 75TL 2014 KPSS LİSE/ÖNLİSANS KİTAP+SORU BANKASI