Şimdi Ara

OYUN İÇİN RX570 4GB vs GTX 1060 6GB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Öncelikle sistemim G4560 + 16 GB 2400 MHZ CORSAIR VENGEANCE + 550 WATT HIGH POWER 80+. Yaklaşık 1 aydır RX 570 in tekrar stoklara girmesini bekliyorum ancak artık ümidimi kesmeye başladım. ikinci el ekran kartı ararken 1000 tl'ye 4 aylık MSI GAMING X GTX1060 6GB buldum.

RX570 piyasası malum iki gün sonra piyasaya çıksa bile zamanında 850ye almadığımız kartlar 1000 üzeri olacak gibi düşünüyorum. 8GB modelleri ise daha da yüksek olacaktır(belki gtx1060 fiyatına denk)

Şimdi tercihle ilgili sizlerden yardımlarınızı bekliyorum. RX570 850-900 lira civarında çıksa bile 150-200tl sorun değildir. İki sorum olacak.

1- iki ekran kartıda(özellike gtx1060) az-çok darboğaz yapacaktır ancak ilerde i5 işlemci alarak darboğaz sorununu çözeceğim. Ancak şu durumda g4560 ile performans olarak gtx1060 her türlü daha iyi midir? AMD kartların dx12'de gün geçtikçe daha iyiye gittiğini göz önüne alırsak, biraz daha bekleyip 4GB RX570 almak uzun vadede daha iyi olur mu acaba?
    2 - Güç kaynağı 550 watt, bu sebeple rx570 sıkıntı yaratabilir mi?

Düzeltme: İmla hataları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legionaire471 -- 9 Haziran 2017; 17:6:44 >

• up :)
  • 1060 al ama 1000TL bana pahalı geldi.Ayrıca adam ne yaptı acaba kartada satılığa çıkardı.
  • Hocam merhaba,

Daha uyguna pek bulamadım. Referansları iyi olan bir arkadaş ondan dolayı güvendim üçe beşe bakmayayım temiz kart alayım dedim. Mining içinde çok uygun bir kart olmadığı ve garantisininde daha 1.5 sene olduğu için düşündüm. Ama daha uyguna forumdan bulabilirsem tabiki düşünürüm :)
  • Hb kdv indirimiyle sıfırı 1040 tl ye satılan karta 1000 tl verilmez en fazla 900 o da alıcısı olursa.6 aylık kart olduğu için

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bende sistemi yeni toparlayabildiğim için daha önceki uygun fiyatları ve rx570'i hep kaçırdım. 2 gün öncede hepsiburadada 1280 liraydı, 80 lira msi para iadesi ile 1200 liraya geliyordu ancak alamadım.

Şimdide temiz bir kart arıyorum, keşke bir yerde indirim olsa hemen atlayacağım ama usd düştükçe kartların fiyatları arttı son bir kaç haftadır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legionaire471 -- 9 Haziran 2017; 20:28:26 >
  • Karne indirimleri olabilir. 1 hafta bekle. Fiyat revize et.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTX 1060 3GB Alınır mı?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tamamdır hocam biraz daha bekleyelim bakalım. Bu arada 1060 6gb kesinlikle rx570'den daha üstündür diyebilir miyiz?
  • Bulabilirsen Rx480 8 gb
  • Hocam keşke bulabilsem 570den ondan dolayı vazgeçtim zaten. 1060 fiyatlari da çok yüksek 570 tam f/p idi ama madenciler saolsun

Asıl takıldıgım konu mimari itibari hangi kartın daha uzun ömürlü olacağı aslında. Şimdi daha çok para verip alacağım 1060 bir kaç ay sonra dx12 yayıldıkça 570in gerisinde kalırsa üzülürüm.

• 1.000 TL. kime göre çok ben çözemedim. Alınacak ekran kartının sıfırı zaten 1.410 TL.ndan başlıyor. Satan kişi %25,5 fiyattan düşmüş öyle satıyor gözükmekte. Kalkıp ta %50 fiyat düşüp satacak hali de yok. Tabii 900 TL.na verir ise ne güzel. Kampanyalar ile birlikte 1.000 TL.na alan olmadı bu kartı. Zira 1.000 TL.na satılan Gaming X 6Gb modeli değildi. Bu model 1.098 TL.na satıldı kampanya ile birlikte;https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?pid=8717
    Gtx 1060 6Gb 'ın oyun performansı Rx570 'ten üstün dür. Selefi ise Rx480 8Gb/Rx580 8Gb modelleridir. Siz yine satıcının 900-950 TL.na falan inmesini isteyin bakalım ne diyecek. Ne kadar düşürtür iseniz kârdır neticede.

Amazon 'dan almak istenir ise 1.025 TL.na bunu alabilir;https://www.amazon.de/gp/product/B06VVVB7NQ/

Rocket Leauge oyun kodu ve 60 TL. para iâdesi var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi techniquest35 -- 11 Haziran 2017; 18:52:23 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende almışken kasada hoş dursun ve kendinden oc li olsun diye biraz daha vereyim diyorum. Donemsel indirimler olabilir die biraz daha beklemedeyim ama olmazsa ikinci elden devam diyeceğim.

Ekran kartları için sorunu olup olmadığını test etmek amacıyla herhangi bir uygulama var mıdır acaba? Konuştuğum arkadaş kart hala takılı gelip ekran kartını deneyebilirsiniz diyor.

• Ucuzundan bir tane rx 470 al geç bence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar,

Ben beklemedeyken gtx 1060 satıldı artık başka ikinci el ürünleri aramaya başlayacağım bi taraftan da gökten rx serisini yağması için dua edeceğim. Malum amd stok sorununa el atmayaak gibi gözüküyor
  • TheNewAtilla kullanıcısına yanıt
    Hocam ucuz rx470 bulmak miningten daha zor oldu hele izmirde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.