Şimdi Ara

Oyun için sistem önerisi 2500-3000 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi forumlar arkadaşlar bu konuda hiç bilgim olmadığından bir iskelet oluşturmadım yani tamamen sizin önerilerinizle olacak..Eski bilgisayarımdan umudumu kestim upgrade yapmaya değmez..Monitör değişmeyecek ASUS VN247 gayet memnunum..intel i7 tercihim..

• Hddnizin olduğunu varsayarak hdd koymadım. i7 demişsiniz fakat gösterdiğim işlemci her oyunda işinizi görecektir. i7 olursa ekran kartından kısmanız gerekir ki bu da bence pek doğru olmaz. Parçaları farklı sitelerden daha uyguna bulabilirsiniz. Kasa olarak Dark N10 da tercih edilebilir hatta imkan varsa edilmeli.

Edit: Güç kaynağı çıkmamış. O fiyata güç kaynağı da dahil. Bu da güç kaynağı.
    http://www.sinerji.gen.tr/aerocool-kcas-600w-80-bronze-aktif-pfc-guc-kaynagi-pmu67065

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samsunum55 -- 13 Ekim 2016; 0:38:57 >

• SSD'yi çıkarırsanız 3023 TL ya da Ram'i 8' e düşürürseniz 3058 TL.

• BlackEagle_34 B kullanıcısına yanıt
    kaby lake bekle derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • samsunum55 kullanıcısına yanıt
    Mutlaka i7 olsun istiyorum ama ekran kartından kısmak derken bütçeyi aşabilir önemli değil yeterki 3-5 sene götürsün

Bu i5 skylake ile gta5 rahat oynanır mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle_34 -- 13 Ekim 2016; 9:06:56 >
  • BlackEagle_34 B kullanıcısına yanıt
    Tabi ki açar hocam. Şu anda her oyunu very high - ultra oynayabilirsiniz bu sistem ile full hd de.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5000 TL ye kadar sistem tavsiyesi
    15 yıl önce açıldı
    2500 TL Oyun Bilgisayarı
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.