Şimdi Ara

Oyun için tasarladığım karakter Abuzer Kömürcü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Oyun için tasarladığım karakter Abuzer Kömürcü

İsmi Abuzer Kömürcü, bilen bilir (imzamdaki usta)

Skilleri

Pasif - Ağa Koruması : Can azaldıkça kendi can yenileme değeri ve yakınındaki dost birimlerin can yenileme değeri kaybedilen her %2 can için %1 artar, ayrıca hareket hızı ve saldırı hızı %5 artar
    Q - Kayış : rakip canavar, şampiyon veya minyona kemeri ile vurur, zırhının %10'unu yok sayar ve canının %20'sini ek hasar olarak verir
    W - Tükürük : Rakip canavar, şampiyon veya minyona Tükürür ve büyü direncinin %20'sini ek hasar olarak verir ayrıca hedefin bulunduğu yeri içine girenin yavaşladığı ve susturulduğu bir alan oluşturur
    E - Hakaret : Rakip canavar, şampiyon veya minyona "it, zürriyetsiz" şeklinde hakaret ederek korkup kaçmasına neden olur, eğer dost birimlere uygulanırsa hareket hızını arttırır
    R - Eroinman : Rakip birimlere uygulandığında eroin bağımlısı yapıp kendine doğru çeker ve bu süre zarfında hedefe büyü hasarı verir ve can, mana yenileme hızını %50 düşürür

Oyun içindeki görünüşü
    http://sketchtoy.com/62743229

not : verilen hasar değerlerini salladım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abuzer_Kömürcü -- 25 Ağustos 2014; 15:38:32 >

• Hll qnq
  •  Oyun için tasarladığım karakter Abuzer Kömürcü

kimse okumamış mı tasarladığım karakteri, riot'a mesaj atıp oyuna eklettirince görüceksiniz
  • hero yaptım de riota gönder. Perma ban yersin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • neden
  • pasifi nerde ?
  • ekledim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sayko sözlük yazarı var mı?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Q'ya bak op.
  • o rakamlar değişebilir
  • Riot'a ticket attım yakında oyuna eklenecek ve her abuzer tarafından öldürülüşünüzde beni anacaksınız
  • güzel olmuş
  • Oyun içi görüntüsünü beğendim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.