İşte sorun da o. Düzgün kullanıldığını nasıl bilicez. Aldıktan sonra problem çıkarsa.. Biraz piyango tarafi var.
kendini belli eder telefon zaten dis gorunumuyle :) eee hocam butun 2.ellerde oyle zaten biraz piyango :)
2.el samsung i900 aldım 300 liraya hiçbir problem çıkmadı, sıfırdan tek farkı garantisi yok. Bence temizini bulduktan sonra 2.el almamak israf ve mantıksız olur.
Kolay. Cihazın garantisi olsun,garantiye hiç gidip gidilmediğinin kontrolü yapılsın. Sorun yoksa alınabilir. Zaten az da olsa cihazın dış görünümünden nasıl kullanıldığı anlaşılır.
quote:
Orijinalden alıntı: lazloo Kolay. Cihazın garantisi olsun,garantiye hiç gidip gidilmediğinin kontrolü yapılsın. Sorun yoksa alınabilir. Zaten az da olsa cihazın dış görünümünden nasıl kullanıldığı anlaşılır.
bende aynen oyle diyorum
Bana da sıfır cihaz almak saçma geliyo :-D Garantili olduktan sonra 2.el almak daha mantıklı bana göre:)
quote:
Orijinalden alıntı: yunuss.10 Bana da sıfır cihaz almak saçma geliyo :-D Garantili olduktan sonra 2.el almak daha mantıklı bana göre:)
1.350 vercegime gider 900 e alirim temiz garantili bisi bencede :D
Oyun ıcın en ıyı secım Iphone olacaktır ,dıger secenekler zayıf kalıyor
bence ucuz bir telefon al yaninada ipod touch 4.nesil al bildigin iphone4 ten pek bir farki yok sadece konusma ozelligi mevcut degil telefon olmadigi icin
Bencede 2.el güzel bişey al arkadaşların önerileri yerinde ekleme yapmaya gerek yok paran cebinde kalsın.
quote:
Orijinalden alıntı: cudam bence ucuz bir telefon al yaninada ipod touch 4.nesil al bildigin iphone4 ten pek bir farki yok sadece konusma ozelligi mevcut degil telefon olmadigi icin
kesinlikle cudam hocamin dedigi olur ve ya ikisini tasimak olum olur bana diyorsan iphone 3g hocam
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme