Şimdi Ara

Oyun için Win 8 mi Win 7 mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar forrent den indiricem iki işletim sisteminide, indirdeceğim oyunlarda forrentden olacak sizce hangisi daha iyi olur ? win 7 desteğide kesildi sanırım ekran kartlarının driver sıkıntısı olabilir galiba sizce hangisi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• her ikisini de önermem çünkü anladığım kadarıyla işletim sistemini korsan olarak kuracaksınız ve korsan kullanımlarda büyük sorunlar yaşayabilirsiniz. örnek olarak windows güncelleme yaptığında (forumda bazı kişilerin bu durumu engelleyemediğini biraz arıştırırsan görebilirsin.) yazılımın korsan olduğu anlaşılabilir ve sisteminin kilitlenmesi söz konusu olur ya da aynı şekilde microsoft kaynaklı kuracağın programlarda buna neden olabilir buna ek olarak güncellemeleri engellesen bile ilerde yeterli destek alamamana sebep olabilir.(yeni çıkan driverlar sisteminle uyumsuz olabilir, .NET gibi önemli güncellemelerin yeni sürümleri bilgisayarına kurulamayabilir.) Eğer orjinal almayı düşünüyorsan windows 8 x64 kullanıyorum performans sorunu yaşamadım şuana dek tabi esas ölçünün bilgisayarının sistem özelliklerinin olmasını tavsiye ederim.

@Hozeis.

• Bek. kullanıcısına yanıt
    2 Bilgisayar da zorrentden indirilmiş içi cracklı win 7 64 bit kullandım sorun yaşamadım driverda falan sadece win 8.1 de zorrentden indrilmiş crackli oyunlar sıkıntı çıkarırmı onu aoryorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyunun crackli, torrent olarak indirilmesi bir fark yaratmayacaktır sadece oynayacağın oyunların işletim sistemini desteklemesi gerekir win7 x64 destekleyen oyunların hemen hepsi win8 destekler sorun yaşayacağını sanmıyorum. yine de emin olmak için kuracağın oyunların sistem gereksinimlerine Google yardımıyla bakabilirsin.
    @Hozeis.
  • Hozeis. kullanıcısına yanıt
    W8.1 daha iyi olur çünkü daha hafif ve hızlı, aero glass olayı yok boş yere ram açgözlülüğü yapmıyor 7 gibi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cs 1.6 win 10 tam ekran sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.