Şimdi Ara

oyun için xp mi windows 7 mi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
4.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ikibinbes

cogu eski oyunlar windows 7 de calismiyor haberin olsun

Hangisi çalışmıyor? Ben max payne 1 i bile oynadıysam win7 de hepsi oynanır uyumluluk ayarları denen birşey var. Ayrıca kullanmayı bildikten sonra vista bile kursan ne fps artar ne fps düşer bilgisayar bilgin olduktan sonra.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ray Kurzweil -- 11 Nisan 2013; 20:30:01 >
  • uyumluluk ayarları ile cogu oyunu oynarsın
  • ne olursa olsun xp hepsinden iyidir uzman bilgisayarcıda bunu söyler ama bazı saflar windows 7 diyor ve ben çok gülüyorum
  • Arkadaşlar benim sistemim : Amd Athlon X2 250 processor 3,01 Ghz Ram 2GB Ekran kartı Nvidia Geforce 7025 / nforce630a

Şuanda Windows Xp Sp3 kullanıyorum memnunum windows 7 veya 8'e geçmemi önerirmisiniz yoksa bu sisteme göre en iyi performansı xp'demi alırım şuan xp yardım lütfen?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktay1910

Arkadaşlar benim sistemim : Amd Athlon X2 250 processor 3,01 Ghz Ram 2GB Ekran kartı Nvidia Geforce 7025 / nforce630a

Şuanda Windows Xp Sp3 kullanıyorum memnunum windows 7 veya 8'e geçmemi önerirmisiniz yoksa bu sisteme göre en iyi performansı xp'demi alırım şuan xp yardım lütfen?

Oyun oynamak istiyorsan çok fazla bişey bekleme.Ama kullanılabilirlik bakımından windows 7 ye geçmeni öneririm.Windows 8 ile ilgili birşey söyleyemem daha hiç kullanmadım ama memnun olanda var hiç sevmeyende var.
  • enoiciyiz kullanıcısına yanıt
    Nasıl yüklerim windows 7'yi ve birde pc deki mevcut programlar vs. Herşey silinirmi windows7 yüklersem?

Zaten yüksek grafikli oyunları tercih etmiyorum düşük grafikli oyunlar oynuyorum fm felan pes 13 felan ortalama oyunları kaldırıyor sence sistemin en büyük eksiği ne ekran kartı dahili harici ekran kartı almamı önerirmisin? Bana ekran kartı gibi geliyorda en büyük eksiklik?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 27 Eylül 2014; 18:11:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Win 7 iyidir ama 4 gb ram için 64 bite geç win 7 ve 8 de bedava geçebilirsiniz bence ekime kadar bekle win 10 çıkacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi benimkutum -- 21 Şubat 2015; 14:21:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.