Şimdi Ara

oyun için xp mi windows 7 mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
4.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar benim pc biraz eskidi artık şu anda windows 7 yüklü ama örneğin şimdi ben bf3 de 25 fps alıyorum xp yüklersem pc ye ne kadarlık bir değişim olur hangisi daha iyidir performans için istemim aşğıdaki gibi

işlemci:intel core quad 2 q8300 2.5 ghz
    ram: 4 gb ddr2
    ekran kartı: nvidia geforce 9400 gt

• quote:

Orijinalden alıntı: enoi

arkadaşlar benim pc biraz eskidi artık şu anda windows 7 yüklü ama örneğin şimdi ben bf3 de 25 fps alıyorum xp yüklersem pc ye ne kadarlık bir değişim olur hangisi daha iyidir performans için istemim aşğıdaki gibi

Benim görüşüm XP. Sistemine bakarsak belirttiğin gibi biraz eski. Windows 7 de sistem gereksinimleri XP ye göre fazla. XP kurarsan oyunlarda + yönde bir değişiklik olacağının kanaatindeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BloodyShift

quote:

Orijinalden alıntı: enoi

arkadaşlar benim pc biraz eskidi artık şu anda windows 7 yüklü ama örneğin şimdi ben bf3 de 25 fps alıyorum xp yüklersem pc ye ne kadarlık bir değişim olur hangisi daha iyidir performans için istemim aşğıdaki gibi

Benim görüşüm XP. Sistemine bakarsak belirttiğin gibi biraz eski. Windows 7 de sistem gereksinimleri XP ye göre fazla. XP kurarsan oyunlarda + yönde bir değişiklik olacağının kanaatindeyim.
    Yanlış ve gereksiz bir kanaattesin. Bu sistemden tam performans için Windows 8 kurulmalıdır çünkü Windows 8 güncel sürücleri kullanır ve oyunlarda daha çok performans verir. 2014'te XP desteği bitiyor siz XP öneriyorsunuz. Yanlış öneri yapmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: coolrecep

Yanlış ve gereksiz bir kanaattesin. Bu sistemden tam performans için Windows 8 kurulmalıdır çünkü Windows 8 güncel sürücleri kullanır ve oyunlarda daha çok performans verir. 2014'te XP desteği bitiyor siz XP öneriyorsunuz. Yanlış öneri yapmayın.

Alıntıları Göster
    Xp kurarsan oyunlarda fps artışı kesinlikle olucaktır ama Windows 7 de bir okadar iyi bir sistem ve çoğu oyunu xp de çalıştıramayabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lovelorn Rhapsody

Xp kurarsan oyunlarda fps artışı kesinlikle olucaktır ama Windows 7 de bir okadar iyi bir sistem ve çoğu oyunu xp de çalıştıramayabilirsin.

Alıntıları Göster
    Windows 7 daha iyidir xpde güzel ama belli bir süreden sonra hantallaşıyor aşırı bir şekilde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: coolrecep

İşletim sistemi değiştirebilir bir kavram. Memnun kalmazsa değiştirebilir. Fakat kimse net bir şey söyleyemez. Bizim söylediklerimiz birer görüştür. Destek bitene kadar XP kullanmalıdır verim almak için. Sistemde eski bunu da hesaba katarsak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Modality

Windows 7 daha iyidir xpde güzel ama belli bir süreden sonra hantallaşıyor aşırı bir şekilde.

aynen öyle.

xp çok şişiyor.masaüstümde 2010'da w7 kurdum hala format atmadım.şu an kullandığım netbookta da 1,5 senedir w7 kurulu.

w8'e karşı aşırı önyargılarım var.o yüzden 7 iyidir bence.
  • Ekran kartini daha iyisi ile degistirip win7 ile 2 3 sene daha yeter o bilgisayar sana. Yoksa win7 ile devam et.
  • emre1393 kullanıcısına yanıt
    xxxxxxxxxx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huhuq -- 3 Şubat 2023; 12:58:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: huhuq

xxxxxxxxxx
    Microsoft 2014'te desteğini kaldıracağını açıkladı XP için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogubeyi41 -- 9 Nisan 2013; 3:40:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogubeyi41

Alıntıları Göster
    cogu eski oyunlar windows 7 de calismiyor haberin olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogubeyi41

Alıntıları Göster
    Xp de directx 10 ve 11 desteği yok yeni oyunların çoğu directx 10-11 bakmadım ama büyük ihtimalle battle field 3 te directx 11 dir. Oyüzden windows 7 kur ve görsel efektlerini tamamen kapat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinclaire -- 9 Nisan 2013; 8:32:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sinclaire

Xp de directx 10 ve 11 desteği yok yeni oyunların çoğu directx 10-11 bakmadım ama büyük ihtimalle battle field 3 te directx 11 dir. Oyüzden windows 7 kur ve görsel efektlerini tamamen kapat.
    xp de directx 9 oldugundan her türlü fps artışı gözlenecektir. ama tavsiyem windows 7 den yana.
  • 4 gb ram yazmışsın benim bildiğim xp 2 gb ramden fazlasını görmüyordu. Tam emin değilim yanlışım varsa düzeltin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jawenk

4 gb ram yazmışsın benim bildiğim xp 2 gb ramden fazlasını görmüyordu. Tam emin değilim yanlışım varsa düzeltin.

32 bit işletim sistemleri xp de dahil 3,25 gb kadar ram destekler daha üstü Ram destegi için 64 bit işletim sistemi kurmak gerekir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: borcuhan77

quote:

4 gb ram yazmışsın benim bildiğim xp 2 gb ramden fazlasını görmüyordu. Tam emin değilim yanlışım varsa düzeltin.

32 bit işletim sistemleri xp de dahil 3,25 gb kadar ram destekler daha üstü Ram destegi için 64 bit işletim sistemi kurmak gerekir.

ben 2 diye biliyordum öğrendiğim iyi oldu eyvallah hocam
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: borcuhan77

quote:

ben 2 diye biliyordum öğrendiğim iyi oldu eyvallah hocam

Alıntıları Göster
    Windows 8 iyi olabilir ama onun için erken olduğunu düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Modality

Windows 8 iyi olabilir ama onun için erken olduğunu düşünüyorum.

Alıntıları Göster
    Bence 7 den devam edin,bazı oyunlarda bug tarzı sorunlardan ötürü paketler çıkıyor bazıları xp yi deskteklemiyor artık.Birde 64 bit kurmanız gerek yoksa ramin tamamını görmez.
  • Ögle bir sisteme nasil 7 yüklersiniz yaa 8 arkadaşım 8 64 bit pro 8 kur. Ram dostu işlemciye işkence yapmaz. Hala xp diyorsunuz hayret ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeeD

Ögle bir sisteme nasil 7 yüklersiniz yaa 8 arkadaşım 8 64 bit pro 8 kur. Ram dostu işlemciye işkence yapmaz. Hala xp diyorsunuz hayret ediyorum.
    xp kurmaktan vazçetim arkadaşlar zaten bf3 ve diğer güncel oyunların çoğunu desteklemiyormuş
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.