Şimdi Ara

Oyun için yada Download için hangi Anakart

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Asus M5A99X EVO 990X ATX DDR3 Anakart ve ASUS CROSSHAIR V FORMULA-Z 990FX/SB950 AM3+ DDR3 2400MHz(O.C.) SATA3.0 USB3.0 Anakart arasında seçim yapmaya çalışıyorum..Bilgisayarı en çok Download için yada oyun için kullanıyorum..Anladığım kadarıyla bu Anakartlardan biri oyun canavarı,diğeri veri indirme konusunda iyi..Ben Hem veri ve hem Oyun amaçlı bir kullanıcıyım..Gerekirse hem Download ve hem Oyun için iki ayrı Bilgisayar sistemi kurabilirim..Bu müsriflikten başka bir şey olmaz..Öğrenmek istediğim bu iki Anakartı veya tavsiye edebileceğiniz herhangi bir Anakartı her iki amaç için kullanabilirmiyim..Hangi Anakart hangi branş için daha verimli olur,bu konuyu kendi başıma çözemedim..Birde Download için SAPPHIRE Pure Mini 785G AMD AM3 Mini ITX Anakart tavsiyesi edindim..Bilgili ve deneyimli arkadaşların yardım ve çözüm önerilerini bekliyorum..(Sadece olabildiğince güçlü bir Sistem düşlüyorum..Verimli olacaksa maliyetin önemi yok)

• Yeni baştan sistemmi kuracaksın veya elinde bi parçalar var da,sadece anakartmı alacaksın.
  • 100 TL'lik anakartla da oyun oynarsın download içinde kullanırsın böyle bir ayrıma gerek yok...

CrossFire ya da SLI gibi işlerle uğraşmayıp ve overclock'ta yapamayacaksan, seçeceğin işlemciye göre anakart alman da fayda var...

95w tdp'li işlemciler için 970 çipset anakartlar yeterli gelir, 125w olanlar için 990x çipsetler uygun olur (faz yapısı daha gelişmiştir), aşırı paralar harcamaya gerek yok, ihtiyaçlarını doğru belirleyip ona göre ürün almak iyi olur.

Düzeltme:İmla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LEON-X -- 1 Mart 2013; 22:51:14 >
  • Kurmak istediğim sistem yeni bir sistem olacak..Başlangıç kriterim özellikle ANAKART..Sistemi Anakart üzerine kurmayı planlıyorum ve diğer bileşenleri Anakarta uygun olarak toparlayacağım..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Konu kilit
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.