Şimdi Ara

Oyun İçinde Küfür Edenler (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
1.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TheMetallurgist

quote:

Orijinalden alıntı: cCcKawaiDayıcCc

quote:

Orijinalden alıntı: TheMetallurgist

quote:

senin de anlayamadığın nokta şu kimse küfür etmemek zorunda değil isteyen istediğini yazar beğenmiyorsan ignore edersin bu kadar basit

Dedi anan zaaaaa cı velet

tek diyeceğim "dexter hayranı" muhattab olmak bile istemiyorum

Diyecek bişey bulamayıp bunu mu diyon velet hadi git anan zaacı qnqlarınla birbirinize sövünbloklayıp geçiyorum açtığın konulardan yazdıklarından kendini belli ediyorsun zaten

Oyun İçinde Küfür Edenler

ay ergenlerle oynamak çok keyifli lan böyle seni blok listine filan alıyorlar adsadasd :D

• quote:

Orijinalden alıntı: cihatair

quote:

Orijinalden alıntı: Lulu

quote:

senin de anlayamadığın nokta şu kimse küfür etmemek zorunda değil isteyen istediğini yazar beğenmiyorsan ignore edersin bu kadar basit

Anana bacına küfür edilmesini uygun görüyorsun ve buna hakkı olduğunu düşünüyorsun demek.

Anasına bacısına küfür edilmesini uygun gören daha neleri uygun görür sen düşün artık..

Sağlıklı olduğunu düşünmüyorum zaten sorunları var sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: MrNightFury

Küfür etmemeye calisiyorum ama bir yere kadar sonra ana avrat giriyorum. Kimse kusura bakmasın bende insanım dayanamıyorum bir yere kadar.

Tekrar aynı laflar üzerinde dönmek istemiyorum ama reelde karşılaştığın birisi seni kızdırdığında küfretmiyorsun-edemiyorsun söz konusu oyun olunca dayanamıyorum bir yere kadar vesaire demekte ne kadar yiğitçe bir davranış.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MrNightFury

Küfür etmemeye calisiyorum ama bir yere kadar sonra ana avrat giriyorum. Kimse kusura bakmasın bende insanım dayanamıyorum bir yere kadar.

Tekrar aynı laflar üzerinde dönmek istemiyorum ama reelde karşılaştığın birisi seni kızdırdığında küfretmiyorsun-edemiyorsun söz konusu oyun olunca dayanamıyorum bir yere kadar vesaire demekte ne kadar yiğitçe bir davranış.

reelde gel edeyim
  • cCcKawaiDayıcCc C kullanıcısına yanıt
    Ne boş adamsın şu klavyedeki abiliğinizi bi de gerçekte görebilsek keşke. Her neyse hadi okul çıkış saati geldi sen kız meslek liseli önündeki yerini al.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fastidious -- 18 Nisan 2014; 15:45:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cCcKawaiDayıcCc C kullanıcısına yanıt
    küfür etmemek zorunda!!!!! ulan bi bitmediniz şu memlekette

Madde 125- (1) Bir kimseye onur, şeref ve saygınlığını rencide edebilecek nitelikte somut bir fiil veya olgu isnat eden (…) (1) veya sövmek suretiyle bir kimsenin onur, şeref ve saygınlığına saldıran kişi, üç aydan iki yıla kadar hapis veya adlî para cezası ile cezalandırılır. Mağdurun gıyabında hakaretin cezalandırılabilmesi için fiilin en az üç kişiyle ihtilat ederek işlenmesi gerekir.
    (2) Fiilin, mağduru muhatap alan sesli, yazılı veya görüntülü bir iletiyle işlenmesi halinde, yukarıdaki fıkrada belirtilen cezaya hükmolunur.
  • 20 yasinda bile velet var baktin gordunmu turk u kur muhabbet ara agzini velet beyin li cikarsa bas blogu urasma.

• Feedleyip millete suç atanlara söverim sadece

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozima

Madde 125- (1) Bir kimseye onur, şeref ve saygınlığını rencide edebilecek nitelikte somut bir fiil veya olgu isnat eden (…) (1) veya sövmek suretiyle bir kimsenin onur, şeref ve saygınlığına saldıran kişi, üç aydan iki yıla kadar hapis veya adlî para cezası ile cezalandırılır. Mağdurun gıyabında hakaretin cezalandırılabilmesi için fiilin en az üç kişiyle ihtilat ederek işlenmesi gerekir.
    (2) Fiilin, mağduru muhatap alan sesli, yazılı veya görüntülü bir iletiyle işlenmesi halinde, yukarıdaki fıkrada belirtilen cezaya hükmolunur.

yasa çok da umrumda uymuyorum lan uymuyorum var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Rainmaker

quote:

Orijinalden alıntı: opusxxxx

Usta senin yazı başında yazdığın o laf için yazdım bunu. Evet kimse mğkemmel değil. Ama insan kötü oynuyorsa geliştirmesi gekeir. Bu bir TAKIM OYUNUDUR. Millet uğraşsın dursun yeteneksiz adam gelsin her şeyin içine etsin. Bu duruma küfür gayet yerlidir. Adam sinirden edebilir. Senin olayın için bir şey demiyorum

sen küfür edince o adam daha mı iyi oynayacak sincap?

Küfür yemek istmiyorsa kendini geliştirmeye çalışabilir. Zaten kimse boşuna küfür etmez. Adamı çıldırtmışsınızdır ki küfretmişdir
  • sına oynuyorum ama afk kalmıyorum birşeyler yapmaya çalışıyorum daha iyimiş cidden. yenılsek bile report bilmem ne yazmıyorum artık
  • @2 deki şuursuzca konuşan arkadaşa yazdığım gibi

tck. küfür hakaret ve aşşağılamayı kesin bir dille redder ve bunun sms telefon veya online bir oyun içerisinde yapılması suçun cezasında indirim sağlamaz aşşağıda tck 125. maddesi var bu küfürbazlara söylüyorum bir gün birisi size çok kızarsa emin olun en geç 2 ay içerisinde mahkeme tebliğiniz adresinize gelir örnek vaka var karşılaştığım chat programında küfür etmiş bir ergen 17-18 yaşlarında avukat arkadaş mahkemeye başvuruyor önce bsk adresini teyit ediyor internet kafeden yazmış kamera kayıtlarından eşgali belirleyip mahkeme iştirak kağıdını adresine yolluyorlar abeveyinleriyle kalıyormuş çocuk konyada kepazelik anne babası şokta 9 ay hapis istemi adli para cezasına çevrildi hakim insaflı davrandı adli para cezasını günlük 30 tl den kesti oğlan çocuğu (yazık annesi babası) 8100 tl para cezası ödedi yalvar yakar arkadaştan özür diledi filan manevi tazmina davası açmadı

Madde 125- (1) Bir kimseye onur, şeref ve saygınlığını rencide edebilecek nitelikte somut bir fiil veya olgu isnat eden (…) (1) veya sövmek suretiyle bir kimsenin onur, şeref ve saygınlığına saldıran kişi, üç aydan iki yıla kadar hapis veya adlî para cezası ile cezalandırılır.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ozima

yasa çok da umrumda uymuyorum lan uymuyorum var mı

adamın canını sıkma söylediğin lafı tart seninki sivil itaatsizlik değil fiili olarak devlet varlığını ret ve tanımamazlık sen kimsin ki umursamıyorsun yasayı benim niyetimi bozdurup başına iş alma ki yaparım ki yapmışlığım var ki yapacak mevkiim ve mesleğimde var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozima -- 18 Nisan 2014; 16:25:12 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: The Rainmaker

quote:

Usta senin yazı başında yazdığın o laf için yazdım bunu. Evet kimse mğkemmel değil. Ama insan kötü oynuyorsa geliştirmesi gekeir. Bu bir TAKIM OYUNUDUR. Millet uğraşsın dursun yeteneksiz adam gelsin her şeyin içine etsin. Bu duruma küfür gayet yerlidir. Adam sinirden edebilir. Senin olayın için bir şey demiyorum

sen küfür edince o adam daha mı iyi oynayacak sincap?

Küfür yemek istmiyorsa kendini geliştirmeye çalışabilir. Zaten kimse boşuna küfür etmez. Adamı çıldırtmışsınızdır ki küfretmişdir

ligin neydi senin

• mesela oyunda takım arkadaşı ana bacı kayıyor cocuga cocukta diyorki sana bu oyunu aldırırsam neyim diyip feedliyor sizce bu elemanlar haklımı beyler
  • Tr blok listemde aşağı inmek için aralıksız 25 saniye gerekiyor mouseun orta tuşuyla. Yaklaşık 400 kişi vardır rahat.

• quote:

quote:

İsteyen istediğini yazar derken? Bu nasıl bir alt tabakalıktır,bu nasıl bir cehalet nasıl bir kültürsüzlüktür? Nasıl yolda geçen herhangi birisine istediğini yapıp sanane diyemiyorsan internet ortamındada yapamazsın.Arada fark yok klavyenin diğer ucundaki yine insan.

abi boşver eskiden kınught ta vardı öyle güzeldi ama bu çoluk cocuk terbiye alamadı şahsen bende çoluk çocuğum ama yaşıtlarımdan utanıyorum bu arada eline sağlık abi

• küfür yediğim zaman afk kalıyorum artık, seri meri umrumda değil, base atıyorum dk başı sağ tık yapıyorum (basede geziyorum) böylece leaverbuster sisteminden ban yemiyorum, milletin ettiği reportlar zaten bi işe yaramıyor sıradaki oyunuma bakıyorum
  • Weste geç küfür 0
  • İlk defa yorumları bile okumadım, iyi hissediyorum...

NASIL OLSA KÜFÜR ETMİYORUM AÇIYORUM WIZ KHALIFA BAKIYORUM KEYFIME

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.