Şimdi Ara

Oyun İçinde Küfür Edenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
1.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biraz uzun ama olsun kendim 25 yaşındayım genel olarak LOL oyuncularının yaş ortamalasının biraz üstündeyim yazdıklarımı bir abi tavsiyesi olarak görürseniz sevinirim.

Oyunda küfür eden insanların anlamadığı nokta şu; herkes bu oyunu aynı seviyede,aynı oyunculukta ve aynı bilgide oynamak zorunda değil.Senin bildiğini o bilmek zorundada değil.Hatta onun oyun görüşü seninki kadar olmak zorunda hiç değil.
    İnsanların birbirlerine küfür ettiği şeye bakar mısınız? Sonuçta adam bu oyunu oynuyor mu oynuyor? Oynama deme hakkın var mı yok? İnsan gibi şurda hata yapıyorsun demek yerine küfretmek nedir?

Daha geçenlerde başıma geldi bayağı uzun süredir first pick olmuyordum olduğum zamanda oyunu alalım diye sup falan pickliyordum.Sup ve jungle oynamaktan gına geldi artık first pick olursam mid oynayayım bari dedim.Eskiden sürekli mid oynardım özlemişim mid oynamayıda.Banlamaları yaptık sıra picklemeye geldi.Uzun süredir TR serverında lux mid görmüyorum Luxu gördüğüm bütün oyunlarda support olarak oynanıyordu nasıl olsa support sanarlar diye Lux pickledim.Takımdan birisi hemen saniye geçmeden çok hatta aşırı ağır küfürler etmeye başladı.First pickten mid aldım diye.Karşı tarafta direk Talon pickleyince iyice coştu counter yedin diye neler neler dedi.

Hayatımda böyle küfürler duymadım elim ayağım boşaldı sinirden o lafları herhangi birisinden ulaşabileceğim bir yerde duysam herşeyi göze alır açık ve net söylüyorum öldürürüm.
    Çıkmayı düşündüm ama ben çıkarsam minimum 30 dakika ceza yiyecektim diğer pre girdiğim arkadaşınsa seri maçıydı o zaten çıkamıyordu neyse oyun içinde mute çekerim diye biraz daha sabrettim.
    Özetle konu benim direk Lux alıp karşıma talon counter atmalarıydı.Sonuçta ne olursa olsun istediği kadar counter olsun benim farmım iyidir.Kule altında farm kaçırmadan farm yapabilen bir insanım en kötü ihtimalle kule altında farmımı yaparım jungle gelirse kesmeye çalışırım gelmezsede farmdan öne geçer yine bir şekilde oyunumu oynarım.

Ama o kadar ağır küfürler etmiştiki sinirim hala geçmedi oyuna girdiğimde ne skill tutturabiliyorum ne oyunu takip edebiliyorum hiçbirşey yapamıyorum.Dediği laflar aklıma geliyor bir daha sinirleniyorum.En sonundada 0-0-0 oyun bitirdim tf lere katılmadım bir işe yaramadım oyunu kaybettik.Üzerinden kaç gün geçti hala unutamıyorum hala sinir küpüne dönüyorum kimdir nedir necidir gram umrumda değil elime geçirsem ancak çıkartırım bu öfkeyi.25 yaşında insanım gotu boklu oyun için küfür yemek ağırıma gidiyor.Bu oyunu s1den beri oynuyorum ve o zamanki halini özlüyorum.Bu olaydan beride lole girmedim muhtemelen bir dahada girmem gibi duruyor.

Kimse o login ekranından oyuna giriş yaparken "Gireyimde 3-5 maç kaybedeyim keyfim yerine gelsin" diye girmiyor.Herkes kazanmak istiyor kötü gideneyse yapıcı olmak yerine yıkıcı davranılıyor.
    Lütfen ama lütfen gündelik hayatta edemeyeceğiniz lafları klavye başında etmeyin.Bir tek ben mi ediyorum sanki diye düşünüp hareketlerinizi düzeltmemezlik yapmayın.Sen birşeyleri değiştirmek için uğraşırsın yanına insanları ala ala gözle görülür değişimler farkedersin.Küfürsüz,kaybetseniz bile eğlenerek bir oyun oynamak istiyorsanız önce kendiniz küfür etmeyi bırakın.

Not:Biraz uzun oldu 1 gündürde uyumadan çalıştığım için hafiften uykum var.İmla veya anlatım hatalarını düzeltecek kadar dinç değilim yani anlayacağınız.Çalışma arasında plat-dia 4-5 çöp başlığında küfürle ilgili yazılanları görünce bunu yazmak istedim.İyi eğlenceler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yeneryongur -- 18 Nisan 2014; 7:39:16 >

• senin de anlayamadığın nokta şu kimse küfür etmemek zorunda değil isteyen istediğini yazar beğenmiyorsan ignore edersin bu kadar basit
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metalwrath

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    24 Yaşındayım okumadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: cCcKawaiDayıcCc

senin de anlayamadığın nokta şu kimse küfür etmemek zorunda değil isteyen istediğini yazar beğenmiyorsan ignore edersin bu kadar basit

İsteyen istediğini yazar derken? Bu nasıl bir alt tabakalıktır,bu nasıl bir cehalet nasıl bir kültürsüzlüktür? Nasıl yolda geçen herhangi birisine istediğini yapıp sanane diyemiyorsan internet ortamındada yapamazsın.Arada fark yok klavyenin diğer ucundaki yine insan.
  • quote:

senin de anlayamadığın nokta şu kimse küfür etmemek zorunda değil isteyen istediğini yazar beğenmiyorsan ignore edersin bu kadar basit

Senin gibiler yuzunden bu memleketin ismi cikiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamamen yanlış düşünüyorsun. Bu bir strateji oyunu ve oyunu bilmek zorundasın. O kadar çalışıyoruz uğraşıyoruz sonra sizin gibiler geliyor bütün oyun zevkini alıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Caccia

quote:

Senin gibiler yuzunden bu memleketin ismi cikiyor.

Alıntıları Göster
    Valla hocam bende tr de oynuyorum 2 haftadır. Küfür edeni ignoreliyorum. Onun dışında insanlarla olumlu konuşuyorum, gerçekten bu şekilde küfür az gördüm.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihatair

quote:

İsteyen istediğini yazar derken? Bu nasıl bir alt tabakalıktır,bu nasıl bir cehalet nasıl bir kültürsüzlüktür? Nasıl yolda geçen herhangi birisine istediğini yapıp sanane diyemiyorsan internet ortamındada yapamazsın.Arada fark yok klavyenin diğer ucundaki yine insan.

avatarı Galatasaray olan adam bana alt tabaka dedi ya lol
  • Bilmeyeni azarlarım küfür etmem bana oyunumdan dolayida söven olursa direk bloklarım. Ama trolluk yapiyorsa afk kaliyorsa söverim açık net.

• quote:

Orijinalden alıntı: opusxxxx

Tamamen yanlış düşünüyorsun. Bu bir strateji oyunu ve oyunu bilmek zorundasın. O kadar çalışıyoruz uğraşıyoruz sonra sizin gibiler geliyor bütün oyun zevkini alıyor

Birincisi neye uğraşıp çalışıyorsun? Senin ekmeğinle mi oynuyorlar?
    İkincisi neyin zorunluluğundan bahsediyorsun? Bu durum senin özgürlüğünü,kişilik haklarını mı engelliyorda oyunu bilmek zorundasın diyorsun? Kanun çıktıda haberimiz mi yok?
    Üçüncüsü oyunda matchmaking sistemi var senin yanına tutup 5 level yada bulunduğun ligden 3 küme yukarı adam atmıyor 3 aşağı 5 yukarı takımındaki bütün oyuncularla aynı oranda oynuyorsun demektir.
    Son olarak ise sen LOLün adını duymamışken ben LOL oynuyordum serverda Türk gördüğümüzde yurtdışında hemşerimizi görmüş gibi sevinip muhabbet ediyorduk.O kadar az oyuncu vardı Türkiyeden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yeneryongur -- 18 Nisan 2014; 11:01:15 >

• quote:

Söylediğin şey birisinin yolda sana gelip yürüyüşünü begenmedim göz zevkimi bozuyor deyip sövmesine benziyor. Seninde görmezden gelip devam etme hakkın var ama bu adamın sana yaptığını doğru birsey yapmaz

• .....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yeneryongur -- 18 Nisan 2014; 11:03:54 >
  • Gercek hayatta yuzune kufur edemeyecek 1-2 velet her 2-3 oyunda bir denk geliyor malesef.Muhtemelen senin hassas bir anına denk gelmiştir.Normal zamanlarda blokla geç.Kaybetmişsin,kaybetmemişsin umrunda olmasın.Elbet takım gibi haraket eden arkadaşlarda geliyor.Çekişmeli maçlar oluyor.O zaman maçtan zevk alıyosun

• O yüzden bu oyuna derece getirmişler. Sen gümüş 2 liginde oynayan birisinden diamondluk hareket beklersen hak ettiğin ligdesindir zaten. Sizin gibiler yüzünden bütün oyun zevki gidiyormuş diyor bir de. Asıl sizin gibiler yüzünden bütün oyun zevki gidiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cayatai

Valla hocam bende tr de oynuyorum 2 haftadır. Küfür edeni ignoreliyorum. Onun dışında insanlarla olumlu konuşuyorum, gerçekten bu şekilde küfür az gördüm.

Hocam ben kendimde zaten sürekli tatlı dille konuşup şakalaşıyorum falan hatta birisi küfür ettiği zaman yine güzelce uyarıyorum genelde tekrarlamıyorlar ama arada böyle tadını kaçıran tipler geliyor uyarıyorsun anlamıyor inatla küfür etmeye devam ediyor oyun esnasında çözümü kolay mute çekip devam ediyorsun ama pick ekranındakine bişey yapamıyorsun.Ayarları biraz kurcaladım pick ekranındakilerde görünmesin,oyun içindede görünmesin,otomatik herkesi bloklasın gibi birşey var mı diye ama sadece karşı takımı engelleyen bir ayar bulabildim.
    Yaşı küçük bazı arkadaşların manevi değerleri çok zayıf karşısındakinin ailesine küfrederken kendi ailesi aklının ucundan bile geçmiyor olsa gerekki bu kadar rahat küfredebiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Game1907

24 Yaşındayım okumadım

• quote:

Orijinalden alıntı: opusxxxx

Tamamen yanlış düşünüyorsun. Bu bir strateji oyunu ve oyunu bilmek zorundasın. O kadar çalışıyoruz uğraşıyoruz sonra sizin gibiler geliyor bütün oyun zevkini alıyor

E o zaman sen de bir SKT T1 Faker gibi Zed, Riven oyna turnuvalara takıl ve cebine paralarını kap. Neden yapmıyorsun? Daha doğrusu yapamıyorsun. Çünkü oyunu tam bilmiyorsun.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Game1907

24 Yaşındayım okumadım

Gj bro dedektif gibisin
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Cayatai

Hocam ben kendimde zaten sürekli tatlı dille konuşup şakalaşıyorum falan hatta birisi küfür ettiği zaman yine güzelce uyarıyorum genelde tekrarlamıyorlar ama arada böyle tadını kaçıran tipler geliyor uyarıyorsun anlamıyor inatla küfür etmeye devam ediyor oyun esnasında çözümü kolay mute çekip devam ediyorsun ama pick ekranındakine bişey yapamıyorsun.Ayarları biraz kurcaladım pick ekranındakilerde görünmesin,oyun içindede görünmesin,otomatik herkesi bloklasın gibi birşey var mı diye ama sadece karşı takımı engelleyen bir ayar bulabildim.
    Yaşı küçük bazı arkadaşların manevi değerleri çok zayıf karşısındakinin ailesine küfrederken kendi ailesi aklının ucundan bile geçmiyor olsa gerekki bu kadar rahat küfredebiliyor.

Pick ekranında zaten küfür dönüyorsa zaten bitti o maç. TR de pick ekranında kaç kez küfür gördüysem hepsinde yenildim.

• Kardeşim bileceksin oyunu bu kadar basit. Oynayamıyosan dereceli girmeyip geliştireceksin kendini. Eğer geliştirmek istemiyosan ki bu normal o zaman küfürlere katlanacaksın

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.