< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Oyun İçinde Küfür Edenler (4. sayfa)

-
-
quote:
Orijinalden alıntı: ozima
quote:
Orijinalden alıntı: cCcKawaiDayıcCc
quote:
Orijinalden alıntı: ozima
küfür etmemek zorunda!!!!! ulan bi bitmediniz şu memlekette
Madde 125- (1) Bir kimseye onur, şeref ve saygınlığını rencide edebilecek nitelikte somut bir fiil veya olgu isnat eden (…) (1) veya sövmek suretiyle bir kimsenin onur, şeref ve saygınlığına saldıran kişi, üç aydan iki yıla kadar hapis veya adlî para cezası ile cezalandırılır. Mağdurun gıyabında hakaretin cezalandırılabilmesi için fiilin en az üç kişiyle ihtilat ederek işlenmesi gerekir.
(2) Fiilin, mağduru muhatap alan sesli, yazılı veya görüntülü bir iletiyle işlenmesi halinde, yukarıdaki fıkrada belirtilen cezaya hükmolunur.
yasa çok da umrumda uymuyorum lan uymuyorum var mı
adamın canını sıkma söylediğin lafı tart seninki sivil itaatsizlik değil fiili olarak devlet varlığını ret ve tanımamazlık sen kimsin ki umursamıyorsun yasayı benim niyetimi bozdurup başına iş alma ki yaparım ki yapmışlığım var ki yapacak mevkiim ve mesleğimde var
aç hadi bebeğim
-
Çok uzun bende okumadım ancak küfredenleri trolleyerek oyunu daha eğlenceli hale getiriyorum.
Çok canım sıkılırsa direk ignore -
, Eğer adam benim maçıma düştüyse belli seviyede oynamak zorunda gerekirse ölülere bile
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Forumun bile yarısı troll iken insanlara laf anlatmak çok zor. Gençlerin durumu içler acısı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
12-13 yaşındaki veletlerden sıkıldım artık , sinir hastası oldum. Bana küfür edene yarım saat sövüyorum, adam bir daha küfür edemeyecek kıvama geliyor -
valla bizim arkadaş var sınıftan onu sene başında başlattık oyuna çocukla ne zaman oyuna girsem pick ekranında devamlı küfür ediyo oyundada aynı şekilde maçta bakmayın abisi buna daha 5 yaşında filan diye dalga geçiyoruz ama bana etmiyo olsa bile benim sinirim bozuluyo o yüzden onunla çok nadir giriyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aradan çok zaman geçmis ama sırf şu yorumu atmak için şu siteye kayıt oldum.Lol'un yapımcısı Riot Games'in bir başka oyunu olan Valorant'ı oynuyorum ve eğleniyorum bir arkadaşım var onunla beraber girip oynuyoruz herşey güllük gülistanlık derken oyundaki cinsiyetçiler yüzünden oyuna giresim çok kaçıyor.Stresli bir insan değilim ama sanki oyun hayat memat meselesi gibi oyuna hayatını nerdeyse adamış olanlar (herkesin kendi hayatı karıştığım nokta bu değil) bize çok zorbalık yapıyor.Biliyorum burda derdimi uzun uzun anlatmayacağım ama bugün oyuna girdim ve sırf takımdaki daha olgunlaşmamış sesinden de belli olduğu üzere ergen bir genç tarafından öyle laflara maruz kaldım ki bu oyunu kötü oynadığım için falan da değil aksine övünmek gibi olmasın ama girdiğim çoğu maçta cinsiyetçiler olmasa iyi oynadığım için tebrik alan biriyim.Bu eleman herkese ana bacı küfür ediyor en sonunda milli değerlerime küfür etti bende dayanamadım elimden geldiğince artık ne geldiyse uyardım sert bir dille ama küfür falan bile etmedim sonra üstümden aptal aptal burda bir daha dile getirmek istemiyorum salak saçma şeyler söyledi normalde umrumda olmaz ama çok ağır laflardı duyduğum gibi dayanamadım ağlamaya başladım reportladım oturdum ağlıyorum hala gözlerim dolu.Rahatsız etmemişimdir umarım iyi günler herkese.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X