Şimdi Ara

>>>>Oyun İcindeki Hızınızı Artıracak Öneriler<<<< (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
2.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: shawkn

Indırdım rıvayı setup geldı basıyorum tıklıyorum setup a ama hiç bir işlemde bulunmuyor PC?

Bunda bana da aynısı oldu..Ezbere de konusmadaım AntiVir in hatasıdır virus gosteriyosa...Hic bi camur atma amacım yok benim
  • quote:

Orjinalden alıntı: dotard

quote:

Indırdım rıvayı setup geldı basıyorum tıklıyorum setup a ama hiç bir işlemde bulunmuyor PC?

Bunda bana da aynısı oldu..Ezbere de konusmadaım AntiVir in hatasıdır virus gosteriyosa...Hic bi camur atma amacım yok benim

sana yukarda 15 dakıka aonce tarattıgım sonuclarıı gosterıyoumr...Virustotalde herkes taratabılır...yada baska online taarama sıtesınde taratabılırsınız...
  • Profosr sen Benım sorumu cevapla kardes
    setup a basıyorum oyle kalıyor RIVA yı kurmuyor nedendır
  • quote:

Profosr sen Benım sorumu cevapla kardes
    setup a basıyorum oyle kalıyor RIVA yı kurmuyor nedendır

calısmasıı lazım dur kontrol edeyım bakayım olmasaa yeniden upload yaparım linkleri tazelerim..... 10 dakıka musade edersenn..
  • RivaTuneri yeniden upload ettım arkadaslarr. sanırım upoad esnasında bır problem yasandıı su an ındırıp kullanabılırsınız.... su an sorun yokkk
  • lagdan dolayı bişi anlayamıorum :S
  • quote:

Orjinalden alıntı: kayalican

lagdan dolayı bişi anlayamıorum :S

kullanmıs olduun program LAG ı engelmez sadece FPS hızını artırır....BİLGİNİZE.. O lag sorunu maleseff BENDEDE VARRR.. ona cozum uretmedım dahah sabahtan berii en az 50 defa DC olmusumdur. bende....
  • quote:

Orjinalden alıntı: profosorrr

quote:

kullanmıs olduun program LAG ı engelmez sadece FPS hızını artırır....BİLGİNİZE.. O lag sorunu maleseff BENDEDE VARRR.. ona cozum uretmedım dahah sabahtan berii en az 50 defa DC olmusumdur. bende....

zaten Bende lagı engellemedi die bişi yazmadım :D K2 Ama Bilgi İçin tşk.

• quote:

quote:

quote:

zaten Bende lagı engellemedi die bişi yazmadım :D K2 Ama Bilgi İçin tşk.

yardımcı olabıldıysem sevındım.... aklına takılan baska bırsey olursa PM atarsın....

• up
  • Programları tanıtman gayet hoş fakat bu programların bilgisayar donanımına çeşitli zararlarıda olabilir lütfen kullanmadan önce
    herkez iyice araştırsın sonradan üzülmeyin. Bu tip programlar bir tür overlock yaparak fps hızını arttırarak performans artışı sağlarlar
    Ekran kartınızı yakablilir İşlemcinize geri dönüşü olmayan zararlar verebilirsiniz lütfen dikkatli olun sadece bir uyarıdır her kullananda böle bir problem olacak diye birşey söz konusu değildir.

Saygılar.
  • upupuupuppuupup
  • upupup
  • guncelll
  • arkadaslar quvenilir diyecekler war mi acaba ? indirecem tesekkurler boyle bisey paylastiqin icin ama insan tereddutte kaliyor yinede anlayisla karsila ltfn
  • up up güncel demişsin ama konu bire bir alıntı ya bu kadarda olmaz emeğe saygı göster biraz

google a makalenin herhangi bi cümlesini yazarsanız onlarca sonuç çıktığını ve çalıntı olduğunu görürsünüz
  • quote:

Orjinalden alıntı: [uA]Gokhius

up up güncel demişsin ama konu bire bir alıntı ya bu kadarda olmaz emeğe saygı göster biraz

google a makalenin herhangi bi cümlesini yazarsanız onlarca sonuç çıktığını ve çalıntı olduğunu görürsünüz

yalan soylemem ben bu konuyuu bundan 1 sene oncede acmıstım benım actgım konularıı gorursenn bu konuyuu bu sıtede ılk ben actım....

kesinlikle ve kesinlikle calıntı degıldırr...

Camur atmak cok koklayyyy

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi profosorrr -- 23 Ocak 2009; 20:32:21 >
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: [uA]Gokhius

up up güncel demişsin ama konu bire bir alıntı ya bu kadarda olmaz emeğe saygı göster biraz

yalan soylemem ben bu konuyuu bundan 1 sene oncede acmıstım benım actgım konularıı gorursenn bu konuyuu bu sıtede ılk ben actım....

kesinlikle ve kesinlikle calıntı degıldırr...

Camur atmak cok koklayyyy

ziyaa

• demek ki 1 sene öncede alıntı yapmışsın
  • cok sacma senin gozun zaten 30 fps ile 200 fps farkını anlayamaz
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.