Şimdi Ara

>>>>Oyun İcindeki Hızınızı Artıracak Öneriler<<<<

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
2.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sizleree REFRESHLOCK ve RİVATURNER adlı yazılımlardan bahsetmek ıstıyorum..Program oyundaki FPS hızını artırarakk sızın dıyer oyunculardan daha hızlı olmanızı saglıyır...
    Kendım kullandım Kullanmadan oncekı FPS hızım 60 iken programı calstırınca oyun ıcındekı FPS hızım 200 lere vardıgını gordum..

işin guzel tarafıı bu programı hemen hemen her turlu oyunda kullana bılmenızz.

ÖRNEK OLARAK....

Cabal Online
    Ultıma Online
    Counter-Strike
    Unreal Tornuamet
    Wor of Warcratf
    Call Of Duty
    Metin2
    silkroad
    Warrock
    Sims
    Delta Force
    General
    Red Alert
    FEAR
    Far Cry
    F1
    FİFA 2008
    Age of Enpies
    Battlefielt
    Bioshock
    Colin McRae Rally
    Need For Speed

acıkcası bılgısayarınız zorllayan kasılmalara sebep olan her turlu oyunda performans artırıcı olarak kullanabılırsınız...

Gelelim Knight Online nasıl Kullanıcaz bu programı..

Program kesınlıkle bır hile programı degildir..sadece ekran kartınızın daha verımlı calısmasını ve oyun ıcındekı sızın bılgısayarınızdan kaynakladan Donma, takılma, gıbı sorunları ortadan kaldırıyor.FPS hızınızı artırdıgı ıcın diyer oyunculardan en az 2-3 sanıye daha hızlı olabiliyorsunuz.Buda size iyi bir avantaj saglar..

Gelelim Programın hakkında daha detayylı bilgiye

Windows XP de normalde refresh rate kilidi vardır arkadaşlar.Çoğu kişi 60 fps sabitte oynayabiliyor.Bu olayın oldugunu
    bilmediğinden dolayı.Ben sizlere fps arttırmanın ve online oyunları akıcı bir çözünürlükte oynamanın yolunu göstericem.
    Biraz taşlı bir yol ama eminim sonunda siz de pişman olmayacaksınız..

İlk önce Refreshlock denen Tüm progamerların kullandığı programı edineceksiniz

Refreshlock:

Upload:http://www.upload.gen.tr/d.php/s4/qs6bx93x/refreshlock.exe.html

Alternatif Link :http://rapidshare.com/files/188129643/refreshlock.exe.html

NOT: Alternatif linkde ******* olan yere r a p i d s h a r e yazın (arada boşluk yok)

Yukarda verdigim link kaspersky tarafından taratılmıştır.İsteyen tekrar taratsın
    Daha sonra programı yükleyip açtığınızda karşınıza Refreshlock Configiration başlıklı bir pencere gelicek
    Aşağıdaki resime bakarak ayarları yapınız

http://img527.imageshack.us/img527/3307/refreshlockcx3.jpg

Daha sonra oyuna girip hangi çözünürlükte oynadığınıza bakınız Video ayarlarından. 800x600 mü 1024x768 mi hangisiyse..
    Ondan sonra aşağıda olduğu gibi hangi çözünürlükte oynuyorsanız programdan o çözünürlüğü bulup resimde yazılmış olan yere 100 yazınız..

Ben 800x600 çözünürlüğünde oynadığım için resimde ona 100 yazdım.Ayrıca resimde görüldüğü gibi yanında 16 BPP yazar.Eğer oyunu 16 bitte oynuyorsanız bu tarafa yok 32bitte oynuyorsanız 32 BPP li olanının yanına 100 yazacaksınız.Ben hem 16-32 ye birden yazdım.

http://img265.imageshack.us/img265/5271/refreshlock2ph4.jpg

Daha sonra FPS arttırmak için 2. programımızın ismi Rivaturner.Fakat Nvidia Chipset kullanan arkadaşlara öneririm bu programı.Genelde Ati Radeon chipsetli kartlarda pek işe yaramıyor

Rivaturner:

Upload:http://www.upload.gen.tr/d.php/s4/f74olnhq/RivaTuner22.exe.html

Alternatif Link:http://rapidshare.com/files/188198428/RivaTuner22.exe.html

NOT: Alternatif linkde ******* olan yere r a p i d s h a r e yazın (arada boşluk yok)

Bu programı yükleyip açtıktan sonra bir veritabanı testi yapıyor.PC de neler olduğuna dair daha sonra programı açıyoruz.

Daha sonra Forcware Detected yazan yerin yanındaki Custimize ' in yanındaki oka tıkladığınızda aşağıdaki gibi bir şey oluşak oradan OpenGL i seçeceksiniz..

http://img230.imageshack.us/img230/4987/riva4zv2.jpg

Opengl i seçtikten sonra karşınıza gelen pencerede VSync yi seçiniz ve şekildeki konuma getiriniz

http://img232.imageshack.us/img232/8901/riva5ph0.jpg

Daha sonra tekrar aynı pencerede oklarla sağ tarafa giderek en son da Antialiasing başlığına gelip şekildeki konuma getiriniz.

http://img232.imageshack.us/img232/6166/riva6ee9.jpg

Daima 100 fps sabit aldım.Tabii ki fps yi yüksek almanızda tek etken bu programlar değil sadece.Ekran kartı ram ve cpu nun yeterli seviyede olması gerekir.Benim Ekran kartım programda görüldüğü gibi 8800 GTS bu ayarları yapmadığım zmn 60 fps sabit alıyor.Bu ayarlarla 100 fps sabit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi profosorrr -- 23 Ocak 2009; 16:08:43 >

• up
  • up
  • quote:

Orijinalden alıntı: profosorrr

up
    rapid e uplar mısın eksik indiriyoda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ghetto Bird -- 23 Ocak 2009; 11:21:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ghetto Bird

rapid e uplar mısın eksik indiriyoda

Alıntıları Göster
    rapide uplu zaten alternatuf ling zatn rapid..******* yerlere r a p i n s h a r e yazarsan olur.......
  • quote:

rapide uplu zaten alternatuf ling zatn rapid..******* yerlere r a p i n s h a r e yazarsan olur.......

Alıntıları Göster
    Zaten kullandıgım bi programdı.Ama knightta deil counter-strike için kullanıyodum ve gercekten cok işe yarıyo.Paylaşımın için tşkler,eminim ihtiyacı olan arkadaslar vardır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackmetall

Zaten kullandıgım bi programdı.Ama knightta deil counter-strike için kullanıyodum ve gercekten cok işe yarıyo.Paylaşımın için tşkler,eminim ihtiyacı olan arkadaslar vardır

Alıntıları Göster
    Öncelikle Emeğine Sağlık..
    Yapamadığım bişey var refreshlock'u yaptım ama RivaTuner'ı indirdim tıklıyorum tıklıyorum açılsın yüklensin diye ama açılmıyor hiçbişey ne yapmam lazım ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Blackmetall

Alıntıları Göster
    Knight Online cok işe yarıyorrr emın ol...
  • quote:

Knight Online cok işe yarıyorrr emın ol...

Alıntıları Göster
    Peki laptoplardaki ekran kartlarında (örnek toshiba a100-233 128MB Intel GMA950 Ekran Kartı) işe yarar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: [X]-R-[4]-P

Öncelikle Emeğine Sağlık..
    Yapamadığım bişey var refreshlock'u yaptım ama RivaTuner'ı indirdim tıklıyorum tıklıyorum açılsın yüklensin diye ama açılmıyor hiçbişey ne yapmam lazım ?

Alıntıları Göster
    kullandıgın ekran kartı ATI chıpset ısee rivaturnet hıc bır ıse yaramazz.. sadece Nvidia chıpsetlı ekran kartlarıı ıcın riva turner.. aslına bakarsan 2 programda aynı işi yapıyorr
    refreshlock kullenman yerlı olur..riva turneri alternatıf olarak koydum zaten...Refesshock ta verım alıysan riva turnerı kullanmanın bır anlamı yok zatenn...

• quote:

Orijinalden alıntı: Advanced

Peki laptoplardaki ekran kartlarında (örnek toshiba a100-233 128MB Intel GMA950 Ekran Kartı) işe yarar mı?

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Advanced

Daha once hıc bır laptopta denemedım ben bu programları.. Ama programların calısma mantıgıı ekrankartları ne olursa olsun performansını artırıp. ekranıın fps hızını artırıyor buda Bılhasaa bilgisayar oyunlarında gözle gorulur bir performans artısına neden oluyor..Ornegın Knight Onlinede town cektıgınız esnada kucuk bır donma olur yada maradonda gezerken ara sıra takılmalar olurr bu tarz olaylarıı önlerr yada Far CRY oynarken ekran yavas ılerlıyor bunu onler yana Countrı strikede daha hızlı olanızı aglar programın amacı ekran tazelem ıznı artımasıdır....

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Advanced

Daha once hıc bır laptopta denemedım ben bu programları.. Ama programların calısma mantıgıı ekrankartları ne olursa olsun performansını artırıp. ekranıın fps hızını artırıyor buda Bılhasaa bilgisayar oyunlarında gözle gorulur bir performans artısına neden oluyor..Ornegın Knight Onlinede town cektıgınız esnada kucuk bır donma olur yada maradonda gezerken ara sıra takılmalar olurr bu tarz olaylarıı önlerr yada Far CRY oynarken ekran yavas ılerlıyor bunu onler yana Countrı strikede daha hızlı olanızı aglar programın amacı ekran tazelem ıznı artımasıdır....

Alıntıları Göster
    peki bu pc nin ömrüne bi etkisi olur mu yani mesela Ben Matrix ilk çıktığında 8mb lik ekran kartıyla oynamıştım bi program wardı onun sayesinde ama sonunda 2 ekran kartı değiştim Bunda bi Problem olm olasılığı warmı acaba_?

• quote:

Orijinalden alıntı: kayalican

peki bu pc nin ömrüne bi etkisi olur mu yani mesela Ben Matrix ilk çıktığında 8mb lik ekran kartıyla oynamıştım bi program wardı onun sayesinde ama sonunda 2 ekran kartı değiştim Bunda bi Problem olm olasılığı warmı acaba_?

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: kayalican

Hayır hıc bır problem yada ekran kartının omrunu azalmak gıbı bır durum yok..Olamzda zaten..Senın ekran kartının omrude aslında bakarsan bıtmemıstır sadece gelısen programlar daha karısık algorıtmalar kullandıklarıı ıın senın ekran kartının bunlarıı işlemsii cok uzun surduguu ıcın ekran kartından brır verım alamamıs ve sanada ekran kartının omru bıtmıs gıbı gelımıs olabılı..

• quote:

quote:

Hayır hıc bır problem yada ekran kartının omrunu azalmak gıbı bır durum yok..Olamzda zaten..Senın ekran kartının omrude aslında bakarsan bıtmemıstır sadece gelısen programlar daha karısık algorıtmalar kullandıklarıı ıın senın ekran kartının bunlarıı işlemsii cok uzun surduguu ıcın ekran kartından brır verım alamamıs ve sanada ekran kartının omru bıtmıs gıbı gelımıs olabılı..

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: profosorrr

quote:

Tşk Deniyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: kayalican

quote:

quote:

Tşk Deniyorum...

Alıntıları Göster
    quote:

quote:

quote:

Tşk Deniyorum...

Onemli degıl..Deneme sonucunu buraya yazarsann verım alıp almadıgın kounusundaa daha detaylı bılgı verebılırım sana yada herhangoı bır sorunda...

• quote:

quote:

quote:

quote:

Tşk Deniyorum...

Onemli degıl..Deneme sonucunu buraya yazarsann verım alıp almadıgın kounusundaa daha detaylı bılgı verebılırım sana yada herhangoı bır sorunda...

Alıntıları Göster
    bende bi ara kullanıyodum cs de fpsyi baya arttırmıştı

• quote:

Orijinalden alıntı: _MeMeNto_

Alıntıları Göster
    Beyler AntiVir uyarı verdi refreshlock'a sizde durum ne ?!? Guvenmemekten degil de keylooger falan varsa yada normal virus ugrasmayım...Char gitsede bişi olmaz da neyse

Digerine de kuramadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AcreaM -- 23 Ocak 2009; 15:15:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: _MeMeNto_

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: _MeMeNto_

Bilisayarda oynanılan hemen hemen her oyunun ister online olarak oynayın ister ag üzerinden isterseniz ofline olrak oynayın fark etmıyor hepsıının hızını artırıyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: AcreaM

Beyler AntiVir uyarı verdi refreshlock'a sizde durum ne ?!? Guvenmemekten degil de keylooger falan varsa yada normal virus ugrasmayım...Char gitsede bişi olmaz da neyse

Digerine de kuramadım

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: dotard

Digerine de kuramadım

Lütfen ezbere kkosumayın.. al sa na virustotalden sıdı tarttım sonucları bakabılırsınız

http://www.virustotal.com/tr/analisis/2ac1caae5a3e6e5ca5885b3a8bf5a020

resımde eklıyorum sımdıı
    http://www.resim-yukle.gen.tr/images/myx3mzlf06ux6t36tsiu.jpg

buyrun Antiir yakalmısmı yakalamaısmıı gorun...Yukarıdakı arkadas kontrol etmeden ezbere konusuyor sadece.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi profosorrr -- 23 Ocak 2009; 15:40:10 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: _MeMeNto_

Bilisayarda oynanılan hemen hemen her oyunun ister online olarak oynayın ister ag üzerinden isterseniz ofline olrak oynayın fark etmıyor hepsıının hızını artırıyor...

Alıntıları Göster
    Indırdım rıvayı setup geldı basıyorum tıklıyorum setup a ama hiç bir işlemde bulunmuyor PC?

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.