Şimdi Ara

>>>>Oyun İcindeki Hızınızı Artıracak Öneriler<<<< (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
2.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: [uA]Gokhius

demek ki 1 sene öncede alıntı yapmışsın

1 sene once actıgım konuyuu tekrar actım bılmeyenler yaralansın dıye
  • quote:

Orjinalden alıntı: Stacker80

cok sacma senin gozun zaten 30 fps ile 200 fps farkını anlayamaz

hıc bır ınsan gozu zaten anlayamaz zaten ama senın gıbı ezbercıler bılmeden denemeden kosursa boyle sacma sacma konusur..

Knıgt online ac.. MAX tıkla hemen sol alt ksosede FPS degerının surekılı olarak degıstıgıı goreceksındır zatenn

yada Bencmark programlarıyla FPS degerının kac oldugunu gorebılırsın..

İNSAN GOZUYLE ZATEN ANLAYAMAZSIN.. AMA SEN ANLASILAN BU PROGRAMLARLADA ANLAYAMZSIN SEN BSU BOSUNA KULLANMA BU PROGAMLARI...SANA FAZLA GELIR BEYNINI FELAN YAKARSIN NE MELAZIM....
  • beyler 2 saat önce çıktığım karakterim şu an itibariyle soyulmuş durumda, KİLİTLİ OLMAYAN ne varsa alınmış,

DÜN BU PROGRAMI YÜKLEDİM VE BİR SÜRE SONRA AVAST UYARI VERMİŞTİ,
    BAŞKA HİÇBİR PROG YÜKLEMEDİM YÜKLEMEM IVIRI ZIVIR YERLERE DE GİRMEM,

SİTE YÖNETİMİNDEN İSTEĞİM BANA BU KONUYU AÇAN ADAMIN ADRESİNİ VERİN LÜTFEN.
  • yazdıklarımda gayet ciddiyim, konu yukarıda kalsın, yöneticilerden konuyu açan şahsın adresini istiyorum,
    2005 den beri oynuyorum bu lanet oyunu ve ilk defa bir şey indirdim çalıştırdım ve soyuldum,

karakterimin yan charında 300.000 np vardı ve pc yi temizlemeden bir daha girmediğim için Np ler duruyor mu onu bile bilmiyorum,
  • oraya 100 yazınca hçbişey olmuyor..Onun fpsle alaksı yok.Resmen kafadan sallamışsın..Ayrıca bu programın kendi web sitesi var neden millete oraya buraya yükleyip veriosun ki?

Google'a refreshlock yazın.kendi sitesinden indirin programı..o 100 yazdığın yer ekranın tazelenme oranıdır.Yani orayı 85 yaparsan,Monitörün 85 hertz de çalışır.100 yaparsan 100hertzde çalışır.75 yaparsan 75hertz de çalışır..bnm gibi eski monitör kullanan bi adama 1024x768 16 bit çözünürlükte orayı 100 yaptırırsan ekrana görüntü gelmez.Çünkü monitör 1024x768 16 bit çözünürlükte 100hertz'i desteklemediği için ekrana görüntü veremez.Fps le alakası yok o porgramın.2003 yılından beri kullanıyorum programı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fraulein -- 24 Ocak 2009; 23:18:31 >
  • konu inmesin, bu konudaki linkten programı indiren varsa hemen silsin

yukarıda ismi geçen programı indirdim, avasta tarattım uyarı vermedi,

ancak programı çalıştırdıktan uzun bir süre sonra, görünen ismi svchost.exe olan zararlı bir yazılım buldum diye diye uyarı verdi, ama artık çok geçmiş, ben bir çok kez dc olup oyuna giriyordum, o arada kimbilir kaç kez id ve parola yazdım oyuna girerken...

kilitli itemleri alamamışlar ama 15 GB + murky +7 WARRIOR SHELL SET +7, PRİEST SHELL SET +7, DOL +6 EXCEPT İİ +7, +8 PRİEST FABRİC STR SET, +8 PRİEST FABRİC HP SET, ELF BELT, +9 STR-DEX-HP YÜZÜKLER KÜPELER BELTLER... +3 AVEDON, +3 LUGİAS, HELL BLOOD, ONLARCA DAHA PARA EDECEK İTEM VS VS...
    BİR SÜRÜ BUF AC SC, VS VS...
  • Arkadaşlar bu tip konularda bilgisayar güvenliğinize dikkat edin. Bu tip bilgi inandırıcı gelmedi içindeki zararlı yazılım belli olduğu için konuyu kitliyorum. Bu tip bir bilgi doğru ise programları orjinal adreslerden indirmeye özen gösterelim.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.