Şimdi Ara

Oyun indirme sitesi kursam telif yermiyim? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Cloudmail e atıp bc vc veya bit ly ile kisaltcam. Hangisinin reklamları daha iyiyse onu kullanivam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Cloud ücretsiz değilmiş zippyshare maks500mb kabul ediyor. Dosya.co veya dosyaupload.comdan yapicam

• MediaFire Kullan

• Mega ücret istemiyor.

• meola147of kullanıcısına yanıt
    Baktim sitesinden

Bidaha baksana siteye attigim son gonderiye

• Bit ly para kazandırmaz. Bc vc, tr link bu ikisini kullandım ben. Ücretliden kastın nedir.

30 veya 50gb veriyor geri kalani alan icin para istiyor

• Yeni üyelik açabilirler. Gizli sekmeden. Yine de memnun olmadıysan kesinlikle diğer upload sitelerine bulaşma. Çoğu az para verir ve insanı soğutur sitenden. Turbobit de ücret istiyor. Ücret vermezsen kağnı gibi indiriyor. Sen en iyisi link kısaltmadan kazan para kazanmalı uploadlar az kazanç veriyor zaten hızlı upload sitelerine upload et

Şuanda dosya.co kullanıyorum bildiğin varmı hızlı pm gelsene

• Daha bugün üniversite öğrenci telif hakkı sebebiyle hapis yatmasın diye uğraştım, üstüne bu konu. Telif hakkı ciddi bir konudur. Bir sektördür. Dikkatli olmanızı tavsiye ederim, 1 yıl ile 6 yıl arası hapis cezası vardır. Hapis yatmasanız dahi sizin yaşınızdaki gençleri aşacak boyutlarda tazminat yükü altında kalabilirsiniz benden söylemesi.

• Peki varolan linki paylaşsam?

• Telif hakkına tabi tutulan içerikler eğer senin siten üzerinde barındırılmıyor ise içerik sağlayıcı olarak görünürsün. Eğer ilgili içeriği kaldırmazsan gerekli kurumlara başvurup kaldırtmakla yetinmezler ama dediğim gibi burada uyar kaldır işlemi geçerlidir.

İlk sitemi açtığımda Google üzerinde full oyun yazınca 1. sayfada 6. sıradaydık. Bu işlem oldukça zor bir işlemdi Seo paketi almıştım ama işe yaramaz dedim. İlginçtir o gün inanılmaz fark olmuştu.

Microsoft bize mail atmış ilgili içerikleri kaldırmamız için ama bizde mail adresini kontrol eden yoktu. Alan adı bilgileri de ortadaydı paket olduk direk. Tabi o zamanlar 18 yaşından küçük olduğum için sitemi kapatmakla yetindiler.

İşin özeti git indirme sitelerine bak hepsi aynı taktikleri kullanıyor. 20'den fazla site açmıştım bunların çoğu bot sitelerdi ama deli para kazanıyorduk...

Reklam işine gelirsek film siteleri Google Ad tarafından banlı. Bu yüzden film sitelerinde saçma şekilde fazla reklam var ve hepsi kumar reklamı. Kumar reklamı da öyle her elemanın işi değil moruk reklamı alırsın 10 gün sonra canına okurlar. Bir dostum böyle 30 yıl yemişti ama yattı mı ne oldu hiç bir fikrim yok. Film sitesi ile devam edeceksen millete ya virüs bulaştıracaksın buna göre para kazanacaksın ya bet. İkisi de kullanıcıyı kaçırır.

100 site açarsın sadece 1 tanesi tutar ama diğerlerinin açığını bile kapatır. Benim tecrübem boş işlerle uğraştığınız yönünde ama bende hep boş işlerle uğraşırdım o yüzden kendi bildiğini okuman her türlü daha iyi.

Özellikle baba parası yiyorsanız böyle salak saçma iş yapmayın. Zamanınıza yazık

En iyi link kısaltma servisi TR.link şuan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheGladio -- 19 Haziran 2020; 1:59:3 >

• sitende sıkıntı çıkmasa bile gelirleri elde edebileceğini zannetmiyorum. turbobit denilen site gibi yaparsan baştan kaybettin demektir zaten.

mediafire gibi, ruscacloud gibi yaparsan tutma şansın yüksek. burada tema ve indirme butonunun gerçekçiliği önemli. sırf bisi olam ben diye 10 tane download linki koyarsan 2 gün sonra tekmeyi yersin. tek ve öz olmalı. site basit ve pratik olmalı..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ücretli bulut site linklerini ücretsize çeviren servisler mevcut lakin pek bilen yok.

Mesela premiumleech.eu

cbox.turkdown.com

Eskiden turkleech vardı kavga ettim orda banlandım  

• Veronicaa kullanıcısına yanıt
    Premiumleech eu adamdır. 1 link kısaltma karşılığı 1 premium indirme. :D

Cbox daha iyi ama 12 tane falan reklam geçmek gerekiyor    premiumleech.eu olmazsa cbox.turkdown.com deniyorum. Hem cbox daha çok site destekliyor :)

• TheGladio kullanıcısına yanıt

Hocam içerik sağlayıcı olayını biraz daha açar mısınız? Sunucu ayrı mı olmalı onun için?

• Premiumleech bir ayağı çukurda olsa da çalışıyor ama turbobit ile uğraşmasın arkadaş 5 kazanırsa 10 kaybeder.

@Laifatzu bende katılıyorum ama arkadaşın gelir beklentisi yok gibi varsa dediğim gibi zamanlarını boşa harcıyorlar.

@Veronicaa Kendi sunucun üzerinden bir filmi izletme/indirtme suçtur. Bunun ağır cezaları vardır. İçerik sağlayıcı olabilmen için kendi hostun üzerinden bir içerik sunmayacaksın.

Örnek veriyorum geldi dedi x filmi yayımladın bundan dolayı yasal işlem başlatılacak. Senin cevabın bu durumda "İlgili içerik bizim sitemiz üzerinde barındırmamaktadır. Talep ederseniz telif hakkına tabi tutulan içeriği kaldıralım."

Sana kimse çıkıp zaten yasal işlem başlatacağım demez. Şunları derhal kaldır der kaldırırsın konu kapanır. FTP üzerinde bir dosya bulunmayacak işte.

Diğer bir konumuz Blogger. Blogger bu tür siteleri popüler olunca banlar. Evet şaka yapmıyorum baya o kadar emeğini direk banlıyor ve hepsi çöpe gidiyor. O yüzden ağır zaman kaybı işlerle uğraşıyorlar.

Popüler olma konusu biraz karışık yalnız. Site 1. sırada bile olsa bazen banlamazlar ama telif hakkı söz konusu olunca sen konuşamıyorsun senin yerine blogger işlem yapıyor ve direk siliyor.

Zamanında bende blogger ile uğraştım beni banlamadılar ama dava söz konusu olunca hemen tekmeyi yemiştim. Şans işi...

Deli gibi para kazandıran adult>film>oyun siteleri gerisi için uzman kadro lazım. Tecrübe gerektirmiyor bu saydıklarım anında işe başlıyorsun.

adult ile ilgili yorum yapmaya gerek yok, film için konuşursak rakipleri devirmek imkansız, oyun için umut var ama en azından 2 yıl hayatını vermen lazım.

Özetle arkadaşlar zamanınız ve paranız yoksa salabilirsiniz. 2 yıl ne demek? bir dil öğrenirsin 2 yılda. Daha FTP üzerinden dosya aktarıp siteyi kurmayı bilmeyen adamlar warez tema ile kafa tutacak.

Filmcehennemi size en büyük örnek olsun. Adamlar 1 site ile yetinmediler bot gibi site açıp hepsini üst sıralara çıkarmayı başardılar. Bu girişimci başarısıdır bana göre ama işte...

Bir konu daha var. Film sitelerini bot ile filmleri çeker insan girişi söz konusu olmaz genelde yoksa yetişemezsiniz. Filmleri upload etmek dışında başka iş yapmazlar genelde.

Araştırın bunu satan arkadaşlar var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheGladio -- 19 Haziran 2020; 20:43:48 >

• TheGladio kullanıcısına yanıt
    Downloany.blogspot.com siteyi altyazi indirme sayfasina cevirdim daha sonra .com alicam siteye surekli guncel filmleri falan ataacagim seo uyumlu yapacagim. Temeya bakma deiscem. Site turkce deil birsuru dilde altyazi paylasacagim. Site adsenseden banlanmaz tahminimce

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.