Şimdi Ara

Oyun indirme sitesi kursam telif yermiyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sizce oyun indirme sitesi falan kursam film siteside olur. Ceza falan yermiyim?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Up

• dikkat edersen yemezsin, ama rekabete dayanıcak gücün var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • PONRO kullanıcısına yanıt
    Tam olarak oyun değil oyun,film,dizi

• Afiyetle yersin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Omisis046 kullanıcısına yanıt
    Kesene bereket

• Telif yememek için kendi hostuna dosya atma torrent atabilirsin problem olmaz

host firması izin veriyorsa tabi almadan önce bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheGladio -- 14 Haziran 2020; 21:54:29 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • TheGladio kullanıcısına yanıt
    Googleun hostunu kullaniyorum blogger

Googleun hostunu kullaniyorum blogger

• Blogger ile yürümez o iş. Telif sorun olmaz dediğim gibi ama yürümez...

En kötü 2 yıl takıl böyle baktın gelecek var wp alıp devam et warez tema at onuda reklam alınca öder alırsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheGladio -- 14 Haziran 2020; 23:43:20 >
  • Birşey olmaz

• Ayn denicem
    downloany.blogspot.com
    Downloany
    https://downloany.blogspot.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YKS2024Hedef15000 -- 14 Haziran 2020; 23:46:17 >

• Daha bitmedi ama

• quote:

Orijinalden alıntı: YKS2024Hedef15000

Daha bitmedi ama

Reis insanlar turbobitten koşa koşa kaçıyor. Sen kendini ziyaretçinin yerine koy. Herif önce seviniyor aa ne güzel diyor reklam yok ama bir bakıyor turbobit. Kağnı gibi kağnı. Bak turbobit yerine mega kullan. Megadan da para kazanılıyor. Megadan indirme başına değilde kayıt başına şimdi diceksin neden kayıt olsunlar aga bana? Çünkü atıyorum dosyanın 2 gbsi indir 1 gb kaldı o an mega aniden durduruyo kardeşim diyo kotan doldu üye olursan dio beleş veririm kota hade üye ol dio adam mecburen üye olup indiriyo olay bu. Onun haricinde avengers man linkine gittim ve dosya silinmiş uyarısı ile karşılaştım. Linkleri kontrol etmeyi unutma veya insanlara özellikle belirt: EĞER KIRIK LİNK OLURSA LÜTFEN YORUMA YAZIN diye. Kırık link düzeltirsen ziyaretçilerin daha çok sitende kalır ve kırık link için yorum yapanlar inanılmaz destek olur sana googlede üst sıralamalarda çıkmana. Temanı değiştirmen şart. İnternet üzerinde çok fazla indirme teması var. Blogspot temalar yaz araştır. Ha bu temayı uyguladıktan sonra Türkçe yapman gerekecek aslında kolay iş. Tema düzenle diyip html giriyorsun. İnternet'ten araştırırsın bu olayı. Ekstra olarak avangersin özgün mü kopya bir yazı mı olduğuna baktım %100 kopya çıktı. Dostum kopya ile gerçekten bir yere gelemezsin. Google seni hiçe sayar. Google hiçe sayınca otomatikmen insanlar da seni bulamaz zaten. Kendi İngilizcen ile filmi anlatmak zorundasın. Aksi takdirde anlatamam diyorsan ya İngilizce öğreneceksin yada bu siteyi silip Türkçe film sitesi açacaksın. Ha şimdi diyorsun Türkçe kazanç az evet ama yapacak bişi yok. Dil bilmeden yürümesi çok çok zor. Temanın sol kısımları mahvolmuş durumda düzeltmen lazım. Bu temanın aynısı zaten blogspotta var. Neden başka bir insandan aldın bu temayı? Reklam dolmuş her yere. Defalarca site açmış ve kapatmış biriyim. Tüm tecrübelerimi, en azından aklıma gelenleri anlattım. İyi şanslar.

• kopyacılık ve sahtecilikten paşa paşa yatarsın şaka mısın

• ya kardeşim hiç bir halt olmaz. Kür veriyorum not al.

1) DH hesabını silip webmaster forumlarına gidiyorsun r10, wmaraci gibi bu molozlara bir halt anlatamazsın bunlar eğitilmez

2) blogger ile devam edemezsin ama mantığı anlaman için güzel bir fırsattır çöpe atacak vaktin varsa devam et

3) site temam beş para etmez hazır temalar var yabancı sitelerde onlardan birini at warez olsun salla gitsin

4) host alınca torrent dışı yükleme yapamazsın

5) Türk filmleri çalıp koymaya zahmet etme kaldırmanı talep ederler kısa sürede

aklıma başka gelmiyor ama bu konu uzun konu yaz yaz bitmez. Temanı değiştir ama TR kullanıcıları aptaldır kafa yorma içerik daha önemlidir onlar emeğe bakmazlar rakip siteden çal koy

1) insanlar yandex gibi yerler arar vs.

2) siten kime hitap ediyor genel kitleye mi, işi bilene mi? ona göre kurulum videosu çek yt at oradan sitene gelirler indirirler duruma göre elinde adam tutarsın

3) en azından bir alan adı al bu alan adına yatırım yapıyorsun yarım öbürgün değiştireceksin boşa gitdecek

tekrar söylüyorum bir halt olmaz sen kendini geliştirmeye bak gerisini salla

telif hakkı için mail, iletişim koy 3 gün içinde kaldırırlar genelde. Kimse direk adalete başvurmaz kaldırman için iletişime geçer

bet reklamı gelirse sanmıyorum ama yurt dışı host alıp bilgilerini gizle en baba alan adı engeller yenisini alırsın adalet bu ülkede afk

bu gün başlasan 3 yıl sonra sitenin durumu belli olur rakipler geçmek zor tek başına hele imkansız

kafana şunu yaz en önemli kural bu. Emek hırsızlığı bu sektörde günah değildir ve cezası yoktur. Kurallara göre oynarsan

bir film sitesinin, iyi bir film sitesinin aylık kazancı 50k civarındadır ama onları oradan indirmek imkansıza yakın

rakip sitelerin içeriklerini çalarken hiç utanma koy gitsin pasta bölünsün amaç

sitene bakmadan yorum yaptım bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheGladio -- 15 Haziran 2020; 6:23:46 >

• meola147of kullanıcısına yanıt
    Tema konusunda haklısın temayı daha ayarlamadım. Megayada bakıcam teşekkürler. IMDbden filmin konusunu kopyaladim sadece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YKS2024Hedef15000 -- 15 Haziran 2020; 7:39:37 >
    Googledan domain alıp bloggera bağlayabiliyorsun. Host falan almak yerine güzel bir temayla beraber domain alayım sonra zaten hostun sınırsız

• meola147of kullanıcısına yanıt
    Mega için ücret vermem gerekiyor. O zaman letsupload veya rapidden atıcam link kısaltıp reklamlı yapacağım. Mega için şuanda ücret veremem.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.