Şimdi Ara

Oyun izlerken All Chat görmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
17.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyunu izlerken all dan konuşulanları nasıl göreceğiz beyler

• Yapay Zekanın Yanıtı

Oyunlarda "All Chat" Özelliği ve Kullanımı

Birçok çevrimiçi oyunda, oyuncuların birbirleriyle iletişim kurmalarını sağlayan "All Chat" özelliği bulunur. Bu özellik, oyuncuların takım arkadaşlarıyla strateji tartışmalarından rakip takımlara sataşmalara kadar çeşitli amaçlarla kullanılabilmektedir.

All Chat özelliğine erişmek için genellikle oyun içi bir kısayol tuşu kullanılır. Bu tuşu kullanarak oyuncular, tüm oyuncuların görebileceği şekilde mesajlar gönderebilirler. Ancak, All Chat'in herkese açık bir platform olduğunu unutmamak önemlidir.

All Chat'i Kullanırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

All Chat'i kullanırken, aşağıdaki hususlara dikkat etmenizi öneririz:

• Kibar ve Saygılı Olun: All Chat'te saygısız veya saldırgan mesajlar göndermekten kaçının. Diğer oyunculara karşı nazik ve kibar olun.
    • Stratejik Bilgi Paylaşın: Takım arkadaşlarınızla strateji tartışmak için All Chat'i kullanmak faydalı olabilir. Ancak, rakip takıma avantaj sağlayabilecek hassas bilgileri paylaşmaktan kaçının.
    • Trollere Dikkat Edin: All Chat, trolleme veya rahatsız edici davranışlarda bulunmaya çalışan kişiler için bir platform olabilir. Bu tür kişileri görmezden gelin veya bildirin.
    • "Lol Maç Geçmişi Bakma" Kullanıcılarını Kullanın: All Chat'te rakip takımın geçmiş maçlarını kontrol etmeye çalışan kullanıcıları görürseniz, onlara "Lol maç geçmişi bakma" cevabını vererek bu davranışı caydırmaya yardımcı olabilirsiniz.

All Chat özelliği, oyun deneyiminizi geliştirebilecek değerli bir araç olabilir. Ancak, bu özelliği saygılı ve sorumlu bir şekilde kullanarak oyunun herkes için eğlenceli olmasını sağlamak önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Göremezsin. Sanırım videolarda falan gördün ondan soruyorsun, onlar da ' Özel oyun ' olarak kurulanlar. ( diye biliyorum )
  • quote:

Orijinalden alıntı: SoNTHERoK

Göremezsin. Sanırım videolarda falan gördün ondan soruyorsun, onlar da ' Özel oyun ' olarak kurulanlar. ( diye biliyorum )

Hadi ya teşekkürler
  • quote:

Göremezsin. Sanırım videolarda falan gördün ondan soruyorsun, onlar da ' Özel oyun ' olarak kurulanlar. ( diye biliyorum )

All chat görünüyor diye biliyorum sadece takım içi sohbet görünmüyor hatta zamanında bir arkadaş tersini iddia etmişdi ana sayfadan izlediğim bir oyunda karşıdaki vayne rakip takımdaki annie ile konusuyordu tanıdığıydı büyük ihtimalle ama ondan sonra hiç denk gelmedim böyle birşeye
  • quote:

Görülüyor , bilmeden konuşmayın.All chat gözüküyor , takım için konuşmalar görülmez maç izlerken.

Sol altta ufak bi kutucuk var ordan chat e tik attığında izlerken görünüyor.Her izlediğim maçte all dan yazılan herşeyi görüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HonanımDaber

quote:

Görülüyor , bilmeden konuşmayın.All chat gözüküyor , takım için konuşmalar görülmez maç izlerken.

Sol altta ufak bi kutucuk var ordan chat e tik attığında izlerken görünüyor.Her izlediğim maçte all dan yazılan herşeyi görüyorum.

Özellikle sonuna ( diye biliyorum ) yazdım. Yanlış olabildiğini belirtmek için. Sakin ol.
    Ayrıca ben sürekli izliyorum hiç all chat'ten yazılan görmedim (TR'de hadi bir maçta görme iki maçta görme, 50 maçta da mı görmeyeceğim ? ), bir tane özel oyun kurulmuştu onu izlemeye girdiğimde ise görmüştüm. hiçbir şeyi de değiştirmedim, bu yüzden bu kanıya vararak yorumladım.

Doğrudur ama bilmiyordum .

• Sezon 4 te kaldirildi galiba ozel oynlarda oluyor sadece artik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xbox'ta Film İzlemek
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben göremiyorum nası olcak

• İzleme ayarlarında var.

• alınan itemları, verilen sinyalleri, pingleri görebilirsin all chat'ten ama yazılanları göremezsin
  • yav hazır konu var ben de sorayım bi tuşa basıyorlar chat ekranı büyüyor hani yukarda ne yazdığına bakmak için.hangi tuş o bulamadımenter a basıp scrollü kaydırıyorum ben
  • z tuşu işini görür
    edit: konuyu çok yanlış anlamışım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Last Engineer -- 3 Haziran 2014; 15:33:26 >
  • quote:

quote:

quote:

Özellikle sonuna ( diye biliyorum ) yazdım. Yanlış olabildiğini belirtmek için. Sakin ol.
    Ayrıca ben sürekli izliyorum hiç all chat'ten yazılan görmedim (TR'de hadi bir maçta görme iki maçta görme, 50 maçta da mı görmeyeceğim ? ), bir tane özel oyun kurulmuştu onu izlemeye girdiğimde ise görmüştüm. hiçbir şeyi de değiştirmedim, bu yüzden bu kanıya vararak yorumladım.

Dostum yanlış biliyorsun neden 50 maçta da görmedim gibi uzatıyorsun ki lafı cahilsen konuşma yani arkadaşın dediği gibi görülebiliyor

• Gerekli cevaplar verilmiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: HeartQuake

yav hazır konu var ben de sorayım bi tuşa basıyorlar chat ekranı büyüyor hani yukarda ne yazdığına bakmak için.hangi tuş o bulamadımenter a basıp scrollü kaydırıyorum ben

Z
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nirvana.

quote:

quote:

quote:

Dostum yanlış biliyorsun neden 50 maçta da görmedim gibi uzatıyorsun ki lafı cahilsen konuşma yani arkadaşın dediği gibi görülebiliyor

Cahilim ya da benim oyunum bozuk, all'dan yazmalarını isteyerek denedim (arkadaşımın oyununda). Chat kısmı işaretli olmasına rağmen yine göremedim.
    Verdiğim bilgi kesindir demedim, özellikle kesin olmayabilir diye belirttim de zaten. Hatta sonra sizin dediğiniz doğrudur diye bile belirttim. Neyin kafasındasınız onu da anlamadım.

• Görülmesi lazım. Benim de bir ara görünmüyordu repair atmıştım oyun izleme sorunu yüzünden düzelmişti.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.