Şimdi Ara

Oyun kalitesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyun kalitesinden bahsedecek olursak bu oyun metin 2 den çakma oldu artık hayır sadece oyuncuları değil içeriğiyle champlarıyla her şeyiyle kalitesizlik akıyor çizgi film gibi grafikler ve çocukların ilgisini çeksin diye konulmuş onlarca champ gerçekten can sıkıcı hani kaliteli bir oyun yapalım değil de çok kişi oynasın çok kişi sevsin iddasıyla yapılmış bir oyun ama malesef çok kişinin oynamasıyla kaliteli olunmuyor :( örnek olarak metin 2 onu da türkiyeden çok kişi oynuyordu wolfteamı da ama onları da kaliteli bir oyun olarak görmüyorum dota 2 gibi bir oyun değil açıkcası sanki oyuncuyla dalga geçiyor gibi ama kimsenin bunu anladığını sanmıyorum...

• oynama o zaman

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pssmst -- 1 Şubat 2013; 15:43:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KartalYorulmaz

oynama o zaman
  • quote:

oynama o zaman

^^^^^^

this
  • quote:

Orijinalden alıntı: akali23

quote:

oynama o zaman

• quote:

oynama o zaman

galiba senin anladığın şeyler bunlar: lolün grafikleri kötü dota 2 ninki daha güzel bu yüzden lol berbar ve oynamayacağım.

adam orda oynamak istemiyorum demiyor sadece kaliteli değil diyor anlayabildin mi bilmiyom

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şüpheliüye -- 1 Şubat 2013; 15:45:57 >
  • Zevkler ve renkler meselesi dostum ama bir metin2 ile kıyaslayamazsın.
  • Kardeş, tamam da bundan bize ne? Yani sen beğenmiyor olabilirsin ama anime oyunları diğer oyunlara nazaran daha çok satıyor onlara da desene bu ne le çizgi film gibi grafikler diye.Oyunu grafikleri için değil sadece eğlendiğim için oynuyorum ben.Eğleniyorsan pek dert etme bence.
  • quote:

oynama o zaman
  • öncelikle herkes birbirinin fikirlerine saygılı olsun bu konuyu tartışabiliriz bir oyunun çizgifilm diye tabir ettiğin grafiklere sahip olması kötü yada çocukları cezbetmek için değildir bahsettiğin oyunlarda (metin2 wolfteam) çizgifilm grafikleri olsa keşke yemin ederim bazen int cafe gibi yerlerde gördüğümde şükür duası okuyorum grafik ve pixeller gözümü taciz ediyor ben lolün grafiklerinden memnunum hon grafikleri içimi karartıyor dota2 ise aşırı abartılı geldi ama iyi geçmişte dofus benzeri oyunlar oynadıysan çizgifilm grafiklerinin harikalığını görebilirdin metin2 wolfteamin ne grafiği olduğunu çözemedim ama herşeyin dışında çizgifilmler sadece çocuklara indirgemende yanlış ben hala regular show adventure time gibi çizgifilmlere denk geldiğimde izliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

oynama o zaman

bıraktım zaten oyunu sadece bir bakmak için oynadım metin 2 nin yandan yemişi olduğunu gördüğümde bıraktım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kırık Kılıç

quote:

oynama o zaman

bıraktım zaten oyunu sadece bir bakmak için oynadım metin 2 nin yandan yemişi olduğunu gördüğümde bıraktım

lol
    kıskanma kıskanma.kesin 15yaşındasındır en fazla. gulme krizine girdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

oynama o zaman

/>
  • quote:

quote:

quote:

oynama o zaman

/>

/>

• "Metin 2" dedin ya işte o anda bitti ben deki sen :) Alakası yok ulan sen FiFa ile Street Fighteri da aynı mı sanıyorsun acep ?? Adam "Metin 2" dedi ya la . ulen dota warcraft vs. oynamadığın o kadar açık ki güldüm sadece.
  • Lolün grafikleri sade ve güzel.Bazı oyunlara bakarsın iyi olsa bile oynayasın gelmez,göze hitap etmez.Bu yönden başarılı bence."kaliteli bir oyun yapalım değil de çok kişi oynasın çok kişi sevsin iddasıyla yapılmış bir oyun".Zaten çoğu oyunun amacı budur.Metin2 ve Wolfteam çok oynanıyor demişsin.13 yaş altı çocuklar arasında popüler olabilir ama çok oynanıyor denemez.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.