Şimdi Ara

Oyun kalitesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: KartalYorulmaz

oynama o zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kırık Kılıç

oyun kalitesinden bahsedecek olursak bu oyun metin 2 den çakma oldu artık hayır sadece oyuncuları değil içeriğiyle champlarıyla her şeyiyle kalitesizlik akıyor çizgi film gibi grafikler ve çocukların ilgisini çeksin diye konulmuş onlarca champ gerçekten can sıkıcı hani kaliteli bir oyun yapalım değil de çok kişi oynasın çok kişi sevsin iddasıyla yapılmış bir oyun ama malesef çok kişinin oynamasıyla kaliteli olunmuyor :( örnek olarak metin 2 onu da türkiyeden çok kişi oynuyordu wolfteamı da ama onları da kaliteli bir oyun olarak görmüyorum dota 2 gibi bir oyun değil açıkcası sanki oyuncuyla dalga geçiyor gibi ama kimsenin bunu anladığını sanmıyorum...

get out gif plz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: şüpheliüye

quote:

oynama o zaman

galiba senin anladığın şeyler bunlar: lolün grafikleri kötü dota 2 ninki daha güzel bu yüzden lol berbar ve oynamayacağım.

adam orda oynamak istemiyorum demiyor sadece kaliteli değil diyor anlayabildin mi bilmiyom

Avukatınıda bulmuş olduk . Konuyu açan arkadaşa gelicek olursak Metin 2 gibi bir oyunu LoL ile kıyaslayamazsın çünkü, seninle normal bir yetişkin arasında ne kadar fark varsa LoL ile Metin 2 arasında o kadar fark var.

•  Oyun kalitesi
  • quote:

oynama o zaman

. [Nokta] Metin2 nin Yandan Yemişi Derken Benzettiğin kısım ne yani Garen=Kılıç Çevirmemi Git Metin2 Oyna
  • Tamam hemen bırakıyorum metin2 gibiymiş.
  • quote:

quote:

oynama o zaman

bıraktım zaten oyunu sadece bir bakmak için oynadım metin 2 nin yandan yemişi olduğunu gördüğümde bıraktım

• quote:

Orijinalden alıntı: frkkbo

quote:

oynama o zaman

. [Nokta] Metin2 nin Yandan Yemişi Derken Benzettiğin kısım ne yani Garen=Kılıç Çevirmemi Git Metin2 Oyna

/>

• quote:

Orijinalden alıntı: Fornicras

quote:

quote:

oynama o zaman

/>

Bak Buda Metin2 nin yandan yemişi

• Bence lol grafikleri dota2 den daha iyi, karanlık olunca etraf görükmüyor ve bazı buglar nedeniyle crystal maiden kel, Nightstaklerın kanatları eksik oynanıyor... Ayrıca lolün gittiği bir yer varsa oda dünya rekorudur, beğenmiyorsanda dota2 var git 15 dk que bekle sonra 0-15 giden Rus rikilerle oyna

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam.
  • quote:

quote:

oynama o zaman

bıraktım zaten oyunu sadece bir bakmak için oynadım metin 2 nin yandan yemişi olduğunu gördüğümde bıraktım

Bence sen git. Hani bunu yazdığımı büyük ihtimalle ancak yarın göreceksin, muhtemelen uyku saatindesindir şu an. Hiç uzatmadan git.

Okumadan geçenlere özet: Adam LoL(moba) ve M2 (mmorpg) karşılaştırıp LoL'ü "m2nin yandan yemişi" olarak nitelendirmiş. Burada görülecek birşey yok, dağılalım lütfen

• ilk cumleyi okumam yetti hemen yorumlara baktim herkesle ayni sey dusunmusum.

OMG,UNINSTALL PLOX

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fornicras

quote:

quote:

oynama o zaman

/>

hah iste aynen bu amca gibi sallıcan 2 tane kendıne gelsın sonra:D

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.