Şimdi Ara

Oyun kitapları !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ne kadar baktıysamda sadece oyuna benzer bi kitap verdim yasak olup olmadığını bilmediğim için isim vermiyeceğim. Bu yüzden bu güne kadar çıkmış olan oyunların her ne olursa olsun bi kitabı varmı bunu öğrenmek istiyorum. Bilen varsa yazarsanız teşekkür edebilirim.

• World of Warcraft var.İsmini hatırlamıyorum .........'nin/nın günlüğü gibi birşeydi D&R'da görmüştüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moseone

World of Warcraft var.İsmini hatırlamıyorum .........'nin/nın günlüğü gibi birşeydi D&R'da görmüştüm
    Metro 2033.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BigCrunch

Metro 2033.

Alıntıları Göster
    The Witcher ama türkçesi yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Susanoo

Alıntıları Göster
    ateş ve kılıç
  • Her oyunun kitabı olmaz, ama Blizzard ürünlerinin hepsinin var.
  • Warcraft kitaplarindan okumuştum,metro 2033 var bir de metro 2034 var ama onun oyunu yok bildiğim kadarıyla
  • Ben de Diablo'nun bütün serisini almayı düşünüyorum

Diablo'nun ilk kitabını bir arkadaştan ödünç alıp yarısına kadar okumuştum.Bayağı sarmıştı beni
  • quote:

Orijinalden alıntı: SworderDante

Diablonun , Warcraftın ve WoW un kitap ve/veya dergileri var diyebiliyorum
    Özellikle WoWun Bol bol kitabı var.
    Bildiğim bazı oyunların ise Animeleri var.

Hangi oyunların animeleri var.
    Benim bildiğim Devil May Cry.
    Sanırım bir de Final Fantasy'nin var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-66C1F2AA0

quote:

Alıntıları Göster
    Blizzard oyunlarda derinlemesine hikayeye önem verdiğinden çoğu oyununun kitabı var. Hatta Warcraft'ın 17 tane kitabı vardı,yanılmıyorsam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-66C1F2AA0

quote:

Alıntıları Göster
    varsa alırım

• quote:

Orijinalden alıntı: KKochaKK

Blizzard oyunlarda derinlemesine hikayeye önem verdiğinden çoğu oyununun kitabı var. Hatta Warcraft'ın 17 tane kitabı vardı,yanılmıyorsam.

Alıntıları Göster
    Metin2
  • Tom Clancy's Splinter Cell serisinin kitapları var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oushuehue

Tom Clancy's Splinter Cell serisinin kitapları var.
    Ultima Online'ında kitapları var ilgini çekerse; Teknokrat Savaşı 1-2-3
  • quote:

Orijinalden alıntı: Susanoo

Alıntıları Göster
    Splinter Cellin var 5-6 tane. Ama türkçeye çevirilmedi diye biliyorum. Assassin's Creed'in var buda çevirilmedi. Başkada gelmiyor aklıma diğerleri söylenmiş zaten.
  • METRO 2033. Kesinlikle tavsiye ederim. Oyunu ve kitabı mükemmel.
  • Takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: MasterTrain

Takip
    DandR(O İşareti Aramak Zor)'de Bulunurmu Metro 2033
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ajzen

DandR(O İşareti Aramak Zor)'de Bulunurmu Metro 2033

Alıntıları Göster
    Hepinize teşekkürler. Ama daha çok ülkemizde olan kitapları tavsiye ederseniz sevinirim(Yani Türkçe' ye çevrilmiş roman veya hikâye tarzı olanları). Ayrıca Metro Serisi Şuan elimde mevcut. Soranlara anlatamam çünkü spoiler olur. Diablo' yu ve Wow' u biliyorum onlar tuhafıma geliyorlar. Bana daha çok bilindik oyunların ki lazım. Arkadaşlarımızdan birisi Splinter Cell demiş. Eğer Türkiye' de varsa almayı düşünürüm. Tabii eğer Türkçe' yse. Ve diğer yandan Street Fighter' ın hikayesini anlatan bi roman ismi, veya bugün yeni görüp kapak yazısını okuyup paraya kıymadan aldığım Erebos kitabı gibi yada Sanal Kale gibi kitaplar önermenizi istiyorum. Mesela pek bilgisayarla ilgisi yoktu ama. İncelemeleriyle dikkatimi çeken Sherlock Holmes' un yeni çıkan iki kitabını okudum(Mükemmeller). Yorumlarınızı esirgemeyin arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okehan1212 -- 12 Mayıs 2012; 23:59:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: okehan1212

Hepinize teşekkürler. Ama daha çok ülkemizde olan kitapları tavsiye ederseniz sevinirim(Yani Türkçe' ye çevrilmiş roman veya hikâye tarzı olanları). Ayrıca Metro Serisi Şuan elimde mevcut. Soranlara anlatamam çünkü spoiler olur. Diablo' yu ve Wow' u biliyorum onlar tuhafıma geliyorlar. Bana daha çok bilindik oyunların ki lazım. Arkadaşlarımızdan birisi Splinter Cell demiş. Eğer Türkiye' de varsa almayı düşünürüm. Tabii eğer Türkçe' yse. Ve diğer yandan Street Fighter' ın hikayesini anlatan bi roman ismi, veya bugün yeni görüp kapak yazısını okuyup paraya kıymadan aldığım Erebos kitabı gibi yada Sanal Kale gibi kitaplar önermenizi istiyorum. Mesela pek bilgisayarla ilgisi yoktu ama. İncelemeleriyle dikkatimi çeken Sherlock Holmes' un yeni çıkan iki kitabını okudum(Mükemmeller). Yorumlarınızı esirgemeyin arkadaşlar.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar türkiyede satışı olan kitapların satış linkini atabilirmsiniz bulamadım ben.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.