|
Bildirim
|
Forumda 18 yaş altı çok kişi olduğunu varsayarak yazıyorum. Arkadaşlar, hükümetinizi düşünerek seçin. Anneniz, babanız destekliyor diye değil. Tüm dünyada ekonomik kriz yaşanırken neden en çok etkilenenlerden birinin sizin ülkeniz olduğunu sorgulayın. Gelişmiş ülkelerde çalışma düzeni çok daha fazla kısıtlanmasına rağmen neden sizin paranız hepsinin karşısında değer kaybediyor araştırın. Elin x memleketlisinin 1 haftalık ücretiyle sahip olabildiği ürünü, siz alabilmek için neden aylarca para biriktirip, taksit ödemek zorunda kalıyorsunuz düşünün. Kararı incelerseniz golf sopası gibi ürünler de aynı kapsamda incelenmiş. Oyun oynamayı, film izlemeyi, kitap okumayı dahi anlamamış, hobileri lüks gören yöneticiler tarafından yönetilmeyin.
|
İngiltere'de yaşıyorum daha 2 ay önce 249 gbp ye sıfır One X aldım. Muhtemelen series X'i de 500'den filan alırım çıkınca. Xbox one X Türkiye fiyatına bakayım dedim 5,000 TL filan görünüyor. Sizi fena öpüyorlar valla arkadaşlar :)) E tabi sarayın ejder meyveli smoothie lerini kim alacak, zarar edilen köprüleri/tünelleri kim karşılayacak, tabi ki siz :))
|
Padişahım çok yaşa !!!!
|
Gurbettekiler mi yoksa biz mi ezik bir mülteci gibi yaşıyoruz?
|
Ülke bitmiş uzatmaları oynuyor.
|
sovmesem gonul razi degil, sovsem silivri.
|
-Doymadılaaar doymadılar
-Doymüüülaar doymüülaar Neymiş efenim yerli üretimi desteklemek için konulmuş. Hadi oradan! Anlaşılıyorki PS5 - Xbox alamayacağız. 12.500 liralara hazır olalım. Bir oyun zevkimiz vardı onuda mahvettiler. İçimizdeki yiyicileri doyuramadık birde sayın sevgili devletimizi doyuracakmışız. |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 18 Nisan 2020; 13:4:30 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı > |
|
< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Punisher155 -- 18 Nisan 2020; 13:25:23 > < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı > |
|