Şimdi Ara

OYUN KONSOLU İÇİN TV ÖNERİSİ ? UZMANLAR BEKLENİYOR ( HZ Mİ INÇ Mİ ONEMLİ SİZCE? )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzman Arkadaşlar Merhaba Bana Bu İki TV yada Alternatif TV KONUSUNDA Yardımcı Olursanız Çok Sevinirim.

Plastation 3 & 4 Karar veremedim Siz yinede Playstation 4 için düşünün şu 2 adet Tv arasında Kaldım ama aynı fiyata 800 civarı alternatifde önerebilirsiniz

1) SUNNY 40" 102 CM FULL HD LED TV,4xHDMI,2xUSB TARAYICI HIZI : 50HZ ÇÖZÜNÜRLÜK: 1920 x 1080
    TV nin Linki :http://www.vatanbilgisayar.com/40-102-cm-full-hd-led-tv4xhdmi2xusb.html#genel-bakis

2) PANASONİC TX-L32EM6E 32'' 80 CM FULL HD LED TV,100 HZ,2XHDMI,USB, TARAYICI HIZI: 100 HZ ÇÖZÜNÜRLÜK: 1920 X 1080
    TV nin linki :http://www.vatanbilgisayar.com/tx-l32em6e-32-80-cm-full-hd-led-tv100-hz2xhdmiusb.html?srt=UP

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amiral34 -- 21 Haziran 2014; 17:52:48 >

• Panasonic'i al
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gazali0407

Panasonic'i al

Hocam şu neden diye uyarabilir misiniz ?

40ınc daha buyuk aynı fıyata ama 50hz diyorlar ki pes4 100 hz altı calıstırmıyor dogrumu dur ? Hz için İnç farkını feda etmeli miyim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • calistiriyor forumda 50 hz ile cok rahat oynayanlar var ancak sunny marka hakkinda iyi duyumlar yok teknoloji marketten calisan arkadasim lg, sony gibi markalar disinda bana pek oneride bulunmuyolar. panasonic de gayet iyi 32inchde boyut olarak yeterli hz degeri yuksek icin rahat olur en azindan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloo. -- 21 Haziran 2014; 17:59:46 >
  • quote:

calistiriyor forumda 50 hz ile cok rahat oynayanlar var ancak sunny marka hakkinda iyi duyumlar yok teknoloji marketten calisan arkadasim lg, sony gibi markalar disinda bana pek oneride bulunmuyolar. panasonic de gayet iyi 32inchde boyut olarak yeterli hz degeri yuksek icin rahat olur en azindan

Çok sağol hocam bilgin için seni yakalamışken bir soru daha sormak ısterım ,

Abd de şuan arkadasım var playstatıon 3 & 4 orda daha ekonomik fiyatı Tr ye göre fakat forumlarda kimi arkadaştan duyduğum kadarı ıle Abd alınan Pes"ler Tr yedeki oyunları çalıştırmıyor diye duyum aldım NTCS VE PAL Farkından dolayı dıye yorumlar var Turkıyedekı Pal , Abd dekiler NTCS miş ?

Sence doğrumu bu duyduklarım ? Bende mantıken şunu dusunuyorum Abd den alsam Oyunlarıda Hesap açarak satın alsam sonucta orjınal oyun almış oluyorum yine açmaz mı ?

• Amiral34 A kullanıcısına yanıt
    oyunlarda bir fark olmuyo bluray filmlerde bazen acmama yapiyor. dikkat etmek gereken baska bir nokta infamous second son gibi oyunlari yurtdisindan almaman yani tr dublaj olan oyunlari icinde tr olmuyor baska bir sikinti yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloo. -- 21 Haziran 2014; 18:15:45 >
  • quote:

oyunlarda bir fark olmuyo bluray filmlerde bazen acmama yapiyor. dikkat etmek gereken baska bir nokta infamous second son gibi oyunlari yurtdisindan almaman yani tr dublaj olan oyunlari icinde tr olmuyor baska bir sikinti yok

Şimdi vatanbilgisayara gittim geldim 32 panasonıc full hd olmasına ragmen ordaki satıscı arkadas alternatıf olarak samsung un 32 ınc baska bir tv sını gosterdı fakat tv Full hd değil ama goruntu kalıtesı fakat panasonıcden daha net o

32"(81 CM) HD READY LED TV-CMR 100 HZ.-USB VIDEO UE32H4000AWXTK

http://www.vatanbilgisayar.com/ue32h4000awxtk.html

Ama Çözünürlük 1368 x 768 Bir sıkıntı olur mu ? İlla Çözünürlük 1920 x 1080 olması lazım ?

Birde şu 50 hz de sıkıntı olmasa 40 ınch almak daha ıyı 32 ınc gozume ufak geldı bıraz

Sen ne dersin hocam bilemedim

• Amiral34 A kullanıcısına yanıt
    1080p degilde 720p oynarsin samsung televizyonda. hz konusunda sorun olucagini dusunmuyorum pek bende tv/monitor alicam ps4 icin 60hz full hd. yorumlarda da gormusundur oynayan cok 50 hzde. son secim senin
  • sunny bence alma daha ufak ekran olsun ancak sunyy olmasın diyebilirim

40 sunny alcagıma 2 senelik teşhir alırım kasası çizikli en azından sağlm bişey olur. 5-10 sene kullancaksam da en azından kaliteli görüntü olur.

mağzamdaki 40 inç 1029 a satılan sunuy 145 kw yıllık tüketimi var bu ne allah aşkına 50inç plazma kadar yakıyor nasıl oluo bu

ps için alacgn için alma derim yoksa evde günlük 6-8 saat kullanım için alınabilir uygun fiyatı ile
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliseçkin

sunny bence alma daha ufak ekran olsun ancak sunyy olmasın diyebilirim

40 sunny alcagıma 2 senelik teşhir alırım kasası çizikli en azından sağlm bişey olur. 5-10 sene kullancaksam da en azından kaliteli görüntü olur.

mağzamdaki 40 inç 1029 a satılan sunuy 145 kw yıllık tüketimi var bu ne allah aşkına 50inç plazma kadar yakıyor nasıl oluo bu

ps için alacgn için alma derim yoksa evde günlük 6-8 saat kullanım için alınabilir uygun fiyatı ile

Tavsiye etceginiz peki var mi ?

Birde ms 5 den yukari olmasin mi ? Ve 100 kz altida mi olmasin en onemli dikkt etceklerim nedir ?

• Bu aralar çok iyi indirimler oluyor bnce takip et ve yakala

samsung 40h6270 1299a indi bi ara vatanda
    lg 42lb582 olması lazım oda aynı fiyata geldi

bu gibi bir çok günlük indirimler geliyor ki çok agresif fiyatlar dünya kupası sonuna kadar sürer heralde ondan sonra çıkarmı inermi bilemiyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.