Şimdi Ara

Oyun Muhabbeti - Atari Salonları (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
2
Favori
3.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ataride en çok severek oynadığım oyun, duckhunt mario, tetris , tsu basa ve mortal kombat, power rangers daha niceleri , iyiki 90ları az da olsa yaşayabilmişim.

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • SNOW BROS... / Ne heyecanlı olurdu ama...
  • Ümraniye fun city benim için efsaneydi en son kadıköy'dekide kapandı dahada bi yer bilmiyorum. Ordaki tekken tag kapışmaları hiç bir zaman unutamam

@VictorMature

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sağlamdı be buyuk kefiyle izledim bole normaldede birilerinin anılarını dınlemek güzel oluyo

• Keyifle izledim,yüreğinize sağlık.
    Bu video atari salonlarının çoğunu özetliyor gibi.

http://www.youtube.com/watch?v=GZ463gnbMx4

• https://www.youtube.com/watch?v=GZ463gnbMx4

• Off be göremedik şu atari salanu dönemini.Biz anca internet kafelerin kurulış dönemini gördük,bizden sonrakiler bunu da göremedi.Uzun aradan sonra herkesin çok anısı olduğu için gerçek anlamda eğlenceli bir oyun muhabbeti olmuş.Tüm BSC ailesine program için teşekkürler :)

• Kadin boyamaca Cok Matrak Bir Sohbet idi Tessekürler .

• mükemmeldi :D o yıllara geri götürdünüz sağolun varolun
  • lise 1 de kalmam sebebim...

• quote:

Orijinalden alıntı: MISHIMA

Ümraniye fun city benim için efsaneydi en son kadıköy'dekide kapandı dahada bi yer bilmiyorum. Ordaki tekken tag kapışmaları hiç bir zaman unutamam

@VictorMature

Aglamamak için kendimi zor tutuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kadın soymaca dedikleri oyunlar gals panic ve fantasia :)

• ateri salonlarını konu almanız çok memnun etti beni hüzünlendim resmen :)

ama bilgi eksik/yanlışları var. bi kere ateri salonlarının en vazgeçilmez oyunları heryerde bulunan street fighter 2 dir. tekken falan çoooook sonra geldi. ayrıca mk ve sf serilerinde 6 tuşlu sistem vardır. mk da uzun kısa yumruk ve tekmeler, block ve koşma tuşları, sf de ise kısa orta uzun yumruk ve tekmeler bulunurdu, tekkende ise 4 tuşlu sistem vardır (halen) kısa ve uzun yumruk tekmeler şeklinde bulunur. şu sıralar xbox one da f2p olan killer instinct in geldiği yerde ateri salonlarıdır. king of fighters vardır tee 94 de başlayıp şimdilere kadar gelen... dövüş oyunlarına ayrı bir ilgim olduğundan nerdeyse hepsini sayarım :D sf de rakip tanımam arcade sticklerde :D

ilerlemeli oyunlara gelince, sunset riders, final fight (haggar), cadillacs & dinasours (mustafa :D), punisher daha çoktu. metal slug ı başa almışsınız ama o çoook sonra geldi daha öncesinde golden axe, knights of the round, dynasty warriors (sizde bahsettiniz), ninja kaplumbağalar gibi bir sürü oyun vardı.

ama dediğiniz gibi artık bir elin parmaklarından daha az ateri salonu kaldı. bu arada fantasy land bildiğim kadarıyla halen açık en son bikaç yıl önce arkadaşlarla nostalji yapmak için gitmiştim. en aşağı katta basket makineleri falan halen duruyordu. 2 jeton 1 tl :D gerçi biz daha çok mahalle arası ateri salonlarında vakit öldürürken (demetevlerde ali baba ve venüs diye 2 tane yer vardı) arada fantasy land a gitmek bize lükstü :D bu arada ateri salonlarını asıl bitiren şey internet kafelerdir zannımca çünkü açtıklarında ilk yaptıkları şeyler 1.si counter strike (half-life) 2.si mame emülatörüyle ateri oyunlarını pc de oynatmaktı.

ateri salonlarında geçirdiğim zamanı hiçde boştan saymıyorum şahsen. hatta ilk dayağımı orda yemiş olmama rağmen :D gerçi oyunla alakası yoktu diye hatırlıyorum ama olsun. kişisel gelişim açısından büyük yeri vardır. o dönemin bitmesi üzücü ama her ömrünü tamamlayan akım gibi onlarda tarihin tozlu sayfalarında kendine yer buldu. 86 doğumlu ve 90 larda ateri salonu konseptiyle tanışan biri olarak gerçekten özlemiyorum desem yalan olur.

5 gün sonra 29 bitiyor. yaş otuza dayandı :D artık yaşlanma belirtileri iyice su yüzüne çıkmaya başlamış... siz de ateri salonundan bahsedince daha da yaşlı hissettim kendimi :D

• Akşam akşam güldürdünüz beni. Çok zevkli bir sohbetti. Teşekkürler.

• hem atari salonlarını (Street fighter,mortal kombat) hem internet kafeleri dönemini hemde dışarda misket, taso,mahalle arası külah savaşları dönemlerini gördük vay be ne günlerdi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kutillo -- 6 Nisan 2015; 0:26:24 >
  • Arkadaşlar bir futbol oyunu vardı, kuşbakışı baktığımız. futbolcuların elleri sürekli açık halde koşuyorlardı ve oyun çok hızlıydı. Oynadığım en zevkli futbol oyunudur. Oyunu hatırlayan birisi varsa ismini söyleyebilir mi?

• Ses biraz fazla dijitalleştirilmiş, kulaklıkla pek dinlenmiyor. Haberiniz ola ;)

• ankara kızılayda köprü altında joy diye bi atari salonu vardı hâlada var sanırım.

• Markantalya avm'nin zemin katında "occulus rift" mevzusu gerçekleştirildi beyler. :D

• Mükemmel programdı, sesli güldüm :D

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.