Şimdi Ara

Oyun Muhabbeti: Kırdığımız-Bozduğumuz Oyun Aletleri (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bilgisayarda multiplayer oyunlarda hileciler yuzunden (konsol alma sebebim) kasaya tekmeler atiyordum sinirden ama Allahtan hiç bir sey olmuyordu 13 yillik oyuncuyum yanlis hatirlamiyorsam hiç bir sey kirmadim gamepadleri atacak oldum çogu kez ama yenisini hemen alamayacagim için hiç atamadim :D

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kazumatr

Herkesi begenmek zorunda degilsin kardes fakat bu tur yorumlari gormek hos degil.Hickimse vazgecilmez degildir (isinin ,sektorun en iyisi olsa dahi) sevmiyosan izlemezsin ben talha varkende keyif aliyordum yokkende aliyorum.Cunku ozel bi editor takintim vs yok.Yanlis anlama takintilisin anlaminda demedim.Yani artik kisilere baglamak yerine emekle isini yapmaya calisanlarida baltalamamak lazim.

Ben bugune dek hic konsol bozmadim ,Ps1 den beri konsollarin icini merak etmisimdir yeri geldi ulkemizde tabi hemen herkesin korsan oynadigi donemlerde konsoluma cip satin alip kendi takmisligim vardi.Enson Ps4 un icinide actim acmisken temizledim ,keza ps vita analog bozuldu cinden yedek parca getirtip
    tamir ettim.Ben genelde konsol tamir ediyorum iste kendimce

valla hocam bir insan bsc nin bütün popüleritesine sahipse bence konuşulmalı... Talha gittikten sonra ne yaptıkları programlarda iş var ne de sohbetlerinde... kendileri çalıp kendileri oynuyorlar o yüzden böyle yazdım ve yazmaya da devam edicem... ben ersin gittiğinde de söylemiştim bir kaç şey ve doğru şeylerdi emin ol... sitenin bel kemiği adamlar gitti malesef... madalyonun diğer yüzünden bakmalısın bence... bazen bir adam bir çok şeyi sevdirebilir... örnek BSC sitesini...

• bilgisayar eskiydi multi oyun oynuyordum fare dönmesi çok zorlaşıyordu felan adamlarda dalga geçiyodu felan noob diye bende maçın sonunda mausu aldım şap diye çarptım casper markaydı
    sistemi yeniledim o çaylak diyenler şimdi hileci diyorlar:D

• Aşırı ateri oynadığım zamanlarda babam oyun kasetini fırlatıp attı.Allahtan içindeki devre kartına birşey olmadı.Drvreyi ateriye takıp gizli gizli oyun oynuyordum.Para nerde arkadaşlarımızdan değiş tokuşla oyun oynardık.1.000.000 in 1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgisayarı hep kurcalar iken bozmuşumdur fakat tamir etmeye de çalıştık tabi.

Atari de ise kolların kablo bağlantıları çok kopardı o lastikleri hep yırtılır içindeki kablolar görünürdü sırf ondan kolları parçalamışımdır.
    Genelde hep meraktan içini söküp bozduğum Atari de oldu, içini merak ediyordun.

Ne olduysa meraktan olmuş.

• Oyun aletleri diye okuyunca ulan bsc'de bozdu dedim içimden :D

• @Razz

atari 2600 daki nehirde uçakla oynanan oyunun ismi river raid .
    bende hala orjinal kartuşu durur. kırmam kıranı da sevmem :D
    efsane oyundur.

herkese sevgiler.

• micro genius oynadığım bir ara bir çok sinirlenip kontrolcüyü konsola doğru kablo mesafesinden sıbıtıp, daha sonraki bütün oyun siyah beyaz oynamıştım. Bir önceki pc de eskiliğinden dolayı kasmaya başladığı zaman kasaya yandan teper ya da elle vururdum harddisk yandı haliyle.

• ben de de NİNTENDO DS vs PSP vardı ilk konsollarımdı. onları hor çok kullanmıştım NİNTENDO DS gerçekten de kapağı kapalı iken tank gibiydi kırmak için baya çaba safetmek gerekiyodu o kadar kapağı kapalı iken düşürdüm banamısın demedi ama kapağı açıkken ekran üstüne düştü mü hemen iki ekran arasındaki bağlantı kısmı hasar görüyodu . ben bir iki kere kapağı açıkken düşürmüştüm ama konsol çalışıyodu son vuruşu annem tatildeyken yaptı konsolun alt kısmı ile üst kısmı elimde kaldı ( gerçi kablolar tutuyordu asılnda oyun bile çalıştırıyodu ama renkler çok soluktu ve görüntü gidiyodu ). PSP de ise psp bi ds olamaz ama o da dayanıklıdır ama arkadaki disk kısmı bozuluyor düşe düşe sonra disk kısmının içindeki demir tutacak zaten ilk bir kaç düşüşden sonra pes ediyo. onları da sinirden fırlattıgım olmamıştır. ama sınırden kırdığım tek cihaz LOGİTECH F710 gamepadi . onun sorunu ise usb alıcısının bazen bastığım tuşlara tepki vermemesiydi bir pazar sabahı bilgisayarda oyun oynarken 4-5 kere öldüm ve 45 dakkamı harcamıştım ve 45. dakkada sinirden usb alıcısını kemirip gamepadle çöpe atmıştım . aslında gamepadı de parçalıyacaktım ama sabah sabah çok ses çıkar diye ve salam bi gamepad olduğu için çöpe attım. eh benim kırık konsol\gamepad maceralarım da böyle :D

• Çok küçüktüm, 2003 yılları falan, tabi o zaman saatlerce pcde oyun oynardık. Bir gün power tuşuna bastım pc açılmadı, dedim heralde pc tozlanmış, içini açıp tozunu alayım. Tabi o zamanlar pc parçalarından fazla anlamıyorum, sadece parçaların adını ve işlevini biliyordum. Pcnin içini açmışken birazcık kurcalayayım dedim. Baktım Cpunun etrafı tozlanmış, içimden aha kesin bu yüzden pc açılmıyor dedim. Şöyle bir inceledim, dedim nasıl etsem de cpuyu soketinden çıkarsam da altını falan da temizlesem. Baktım cpu'nun dişli bir yapısı var, dedim heralde kendime doğru çeksem çıkar. Hafiften güç uygulamaya başladım, baktım gelmiyor, neyse dedim heralde çok sağlam monte etmişler iyice asılmaya başladım ve sağa sola doğru cpu'yu hareket ettirdim ki yuvasından çıksın. Cpu yuvasından çıktı cıkmasına ama bütün pinler mefta olmuştu, ben nerden bilirdim ki anakartın üstünde cpu kilidi var :D Neyse babam görmesin diye hemen pcyi toplamıştım, babam gelince de baba bilgisayara bir şey oldu deyip servise götürmüştük, tabi her şey serviste açığa çıkmıştı ama iş işten geçmişti :D

• Ranzanın üstünde ds ile oynarken uyumuştum , uyurken sağa sola dönerken düşürmüşüm aleti üst ekran ayrılmıştı .

• Atarim vardı. Şarj adaptörü bozulmuştu, bende evdeki büyük projektör ışığın şarj adaptörünü bağladım. Atarinin içinden duman çıktı.

• quote:

Orjinalden alıntı: PEGASUSS...

Talha olmadan yaptığınız Oyun Muhabbeti bi halta benzemiyo... bu kadar mı ruhsuz sunulur... Talha daki canlılık hiçbirinizde yok malesef....

Yürü gitt o zaman Talha'nin Cöpüne seni burda Tuttan ne.

• quote:

Orijinalden alıntı: mementopolis

quote:

Orjinalden alıntı: PEGASUSS...

Talha olmadan yaptığınız Oyun Muhabbeti bi halta benzemiyo... bu kadar mı ruhsuz sunulur... Talha daki canlılık hiçbirinizde yok malesef....

Yürü gitt o zaman Talha'nin Cöpüne seni burda Tuttan ne.

yaraların mı acıdı hayırdır herkes her istediğini yazar söyler.. batıyorsa söylediklerim sen git ben söylediklerimin her zaman arkadasındayım.
  • An itibariyla video 2671 kisi tarafindan izlenmis.Herkesde yorum yapma gereksiniminde bulunmuyor.Demekki begeniliyor birtek siz boyle davraniyorsunuz.
    Madem onsuz olmuyor neyi zorluyosunuzki adam birakmis gitmis siz onun icin burda bosa ugrasiyorsunuz gerimi getirecek boyle devam ederseniz siz insanlara kotu bi izlenim birakicaksiniz kendiniz hakkinda.Senin adina ugrastiklarin senin icin kilini kipirdatmaz emin ol.Birine hayran olabilirsin ama bunu asiriliga goturmen kendine zarar gerek yok kendisinin twitter adresi var ordan takip et konus sor sorustur nerde devam edicekse oraya gidersin zorlamanin alemi ne yani burda konunun icine ediyorsun kusura bakma.Boyle yaparak talhaya da zarar veriyorsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tunahan'ın kısayol olayını bende yaşamıştım :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Kazumatr

An itibariyla video 2671 kisi tarafindan izlenmis.Herkesde yorum yapma gereksiniminde bulunmuyor.Demekki begeniliyor birtek siz boyle davraniyorsunuz.
    Madem onsuz olmuyor neyi zorluyosunuzki adam birakmis gitmis siz onun icin burda bosa ugrasiyorsunuz gerimi getirecek boyle devam ederseniz siz insanlara kotu bi izlenim birakicaksiniz kendiniz hakkinda.Senin adina ugrastiklarin senin icin kilini kipirdatmaz emin ol.Birine hayran olabilirsin ama bunu asiriliga goturmen kendine zarar gerek yok kendisinin twitter adresi var ordan takip et konus sor sorustur nerde devam edicekse oraya gidersin zorlamanin alemi ne yani burda konunun icine ediyorsun kusura bakma.Boyle yaparak talhaya da zarar veriyorsun.

hocam ben kimse için uğraşmıyorum.. talha dan sonra çekilen her videoda bir eksiklik var ve bunu dile getirdim .. bu eksiklik devam ettikçe kusura bakma bu konunun içine etmekse eğer (kaldı ki bence değil ) yorumumu yazarım... bir olayı herkesin takdir etmesi gerekmiyor.. 100 kişi beğense 5 kişi beğenmese kimse 5 kişeye neden beğenmedin diye soramaz çünkü göreceli.. yarın bi gün eskisine nazaran gidenin yerini doldurduğunu gösterirlerse bende olumlu yorum yazarım... ama şimdilik malesef tekrar söylüyorum çok ruhsuz çok cansız...

• Vay arkadaş memlekette ne kadara gerz*k varmış. Madem BSC sizin için Talha Aynacı demek, o zaman Talha kanal açsın, onu izleyin. Buraya saçma yorumlar yapmanıza gerek yok.
  • talha olmadan olmuyor beyler. kapatın bu siteyi gitsin.....

• quote:

Orjinalden alıntı: AntiClon

talha olmadan olmuyor beyler. kapatın bu siteyi gitsin.....

Daha iyi bir fikrim var, sen ve senin gibi bir kaç gereksiz defolup gitse nasıl olur?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.