Şimdi Ara

Oyun Muhabbeti: Korku Oyunları! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
200
Cevap
4
Favori
35.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Amnesia ve Penumbra serisini merakla bekledim bekledim en sonunda o oyundan bahsettiniz yine gerildim
  • Her hafta yapın bence oyun muhabbetini. Cidden çok samimi, sıcak bir program oluyor. Daha değinecek çok konu var. İnşallah bu önerimi düşünürsünüz. Birde vakti zamanında programınızın devam etmesini istiyorum. Seri oyunlarının iyi-kötü geçmişten günümüze ne hale geldiğini gösteren güzel bir programdı.
  • özellikle sohbetin resident evil faslı çok hoiuma gitti. tebrikler :).. ve şunu söyleyebilirim ki aynen katılıyorum. ben de resident evil 1-2-3 hayranı olarak 4'le başlayan serinin rezalet olduğu kanısındayım. kaldı ki resident 3'reki benzin istasyonu sahnesi bugün neredeyse çoğu filmde yok. jill i,le oynamak farklı bir keyifti. carlos dallamasına jill ile konuştuğu için kızmak çok daha ayrı bir keyifti :D

mükemmel bir sohbet ama keşke re 1 ve 'den de konuşsaydınız... :)
  • Ayıp ya hiç hiç biriniz bitirmediniz mi Amnesia yı ayıp ayıp :D
  • Amnesia
  • Quake 4 deki o canavara dönüşme sahnesinde baya korkmuştum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: newmoon37

özellikle sohbetin resident evil faslı çok hoiuma gitti. tebrikler :).. ve şunu söyleyebilirim ki aynen katılıyorum. ben de resident evil 1-2-3 hayranı olarak 4'le başlayan serinin rezalet olduğu kanısındayım. kaldı ki resident 3'reki benzin istasyonu sahnesi bugün neredeyse çoğu filmde yok. jill i,le oynamak farklı bir keyifti. carlos dallamasına jill ile konuştuğu için kızmak çok daha ayrı bir keyifti :D

mükemmel bir sohbet ama keşke re 1 ve 'den de konuşsaydınız... :)

+1
    bu yoruma imzamı atarım
  • çok zevk alarak izledim teşekkürler birdahakine türk oyun sektörü konusu işlensin öneri
  • resident evil filmleri ile resident evil arasına ne bağ var ben çözemedim
  • TTNet e saygı ve sevgilerimi sunarım ....
  • amnesia the dark descent'ın neden tam adı yazılmadı ?
  • yaşasın red hack
  • Sanırım saçma da olsa benim ilk korktuğum oyun Halo'ydu . 2. sini daha oynamadım .
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuso123

Quake 4 deki o canavara dönüşme sahnesinde baya korkmuştum.

Bak bunu sen söyleyince hatırladım. İğrenç ötesiydi resmen. Gözlerimi fal taşı gibi açıp, "Ne oluyor ya" diyerek bağırmaktan kendimi alamamıştım. Ancak canavar değil de robot oluyorduk. Canımız % 50 artıyordu sanırım bu sayede.
  • ttnet sağolsun videoyu seyredemiyorum ki çıldırıcak şimdi oyun Muhabbetini Seyredemiyorum hayret bir şey yaaa....
  • Sayın BSC Ekibi çok güzel bir Proğram olmuş ağzınıza sağlık benim her daim özlemle hasretle beklediğim RE serisinin eski günlerine dönmesi zor bir hal almış olması ile serinin hayranlarının gözünde çoktan bitmiş Talha'nın sinirlenmesini ve benim gibi serinin hastası biri olarak tepki göstermesini çok normal karşılıyorum ilk üç oyun harika giderken Shinji Mikami'nin kendi eserinin katili kendisi olması birazda sizinde dediğiniz gibi yeni nesilin artık aksiyon odaklı olmasından dolayı malesef pek çok seride bunun izini görüyoruz. Ama yeni nesilde mutlaka daha başarılı umut vaad edecek yapımlar gelecektir Kickstarter akımının böyle yapımlara karşı bir planı olan yapımcılarında umudu olacağını düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EzioAuditore_

TTNet e saygı ve sevgilerimi sunarım ....

Mağdurlar belli oluyor
    Bendende saygılar...
  • Ben R.Evil 6 yı çok büyük bir merak ile bekliyorum beklememin sebebi oyun BSC ekibinin söylediği gibi giderek Kötüleşiyor ve Son oyunda nasıl bir rezillik bizi bekliyor diye merak ediyorum
  • Öncelikle herkesin söylediği gibi bu tarz programları daha çok istiyoruz yani rasgele bi sohbet ortamını bile kaydetseniz keza
    Oldukça eğlenceli oluyor.
    Bir de Metro 2033 den bahsetmiyeceksiniz diye üzüldüm son anda Talha abi yetişti imdada.

Bence korku oyunlarını bitiren şey çoğu şeyde olduğu gibi grafiklerdir.
    Eskiden seslerle atmosferle gizemle korkuturlardı en kalite korku unsuru bu öğelerdi çünkü senin hayal etmeni isterdi, tabiki doğal olarak insan normal hayatta korktuğu varlıklarla oyundaki atmosferi özleştirirdi korkardı.
    Yeni oyunlarda bak biz böyle korkuncumsu bi yaratık yaptık bundan korkacaksın havası var ve bu ne yazıkki hiç korkutmuyor.
    Mesela Amnesia grafik bakımından hiç bir şey vadetmez ve dikkat ederseniz korkma nedeniniz peşinizdeki yaratık değil ondan kaçmanızdır, sizi ya yakalarsa endişesidir.
    Zıt bir örnek olarak kim dead space'de ben bu yaratıktan çok korktum der ki dead space'de korkutan çakma korku unsuru sayabileceğimiz zoeken tarzı etkileşimler'i saymazsak Isaac'in yavuklusudur yani kısaca Make us Whole'dur.

• land of the dead ilk bölümde çatıya çıktım aldım silahı dede çıkmasın mı sonra tepeden zombiler önümüze düşüyor korktuk
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.