Şimdi Ara

Oyun Muhabbeti: Korku Oyunları! (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
200
Cevap
4
Favori
35.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Silent hill 2 korku ve gerilimi tam olarak veriyor bana. Alternatif olarak Resident Evil da idare edebilir diyebilecegim bir oyun.
  • Öncelikle böyle bir konuyu masaya yatırdığınız için çok teşekkür ederim.Gerçekten oldukça güzel çalışmlar yapıyorsunuz ve oldukça önemli konulara değiniyorsunuz.Ben bir oyuncuyum.Hem konsol oyunları, pc oyunları anlamında hemde sahne anlamında bir oyuncuyum.Oyunculuk bölümü okuyorum ve araştırma yapamyı seviyorum.Şimdiye kadar ençok korku üzerine araştırma yaptım.Esrarengiz olaylar,mekanlar vs. yani özetle korku artık uzmanlık alanım oldu.

Ayrıca korku oyunlarını çok güzel açıklamışsınız özellikle Resident Evil konusunu.Bende eski bir hayranıyım.Bende Racoon City sokaklarında mermi aradığımı ve zombilerden köşe bucak kaçtığımı unutamam.Özellikle Erdinç bey siz düşüncelerimi ve birçok insana anlatamadığım durumları videoda açıkladınız bu yüzden çok teşekkür ederim.Birçok arkadaşın farklı görüşleri var farklı fikirleri var bunlara saygı duyarım ama şuda bir gerçekki eski Resident Evil fanları için oyun artık öldü.Ayrıca Resident Evil 5 'in Resident Evil 4 'den kopya çektiği çok açık çünkü çoğu Boss birbirine benziyor.Tamam Resident Evil 5 oynanış olarak,grafik olarak ve aksiyon olarak güzel ama ne hayatta kalma unsuru kaldı bu seride nede korku.Filmleri konusunda ağzımı açmak istemiyorum çünkü gerçekten nefret ettiğim bir seri oldu.Ayrıca Alice karakteri öyle abartıldıki resmen bir süper kahraman haline geldi.Yani Alice karakteri olmasa (ki oyunlarda öyle bir karakter yok) hiç kimse birşey yapamayacak.Resmen Süper Girl herkesin imdadına koşuyor.Ayrıca aksiyon sever arkadaşlara; bu oynadığınız yeni nesil Resident Evil oyunlarından ve filmlerinden daha güzel aksiyon temalı oyunlar ve filmler var.

Gerçekten şunu belirtmek isterimki sizlerinde dediği gibi keşke bu seri bitseydide bizde hayatımızdan bir efsane geçti diyebilseydik.

• Korku oyunların öncelikle eskilerden başlayarak en iyi korku ve gerilim oyunları RE serisinin 2 ve 3 oyunları zaten bunlardan sonra bambaşka bi kategoriye geçti oyun ve The Thing, en son çıkan oyunlardan o çaresizliği ve korku atmosferini yansıtan Dead Space ve Dead Space 2 bunlar bana göre en iyi korku gerilim oyunlarıydı
  • Video açılmıyor arkadaşlar açılıyor kapanıyor ilgilenen arkadaşim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • morelim inanılmaz bozuktu,video sayesinde eğlendim azda olsa teşekkürler BSC
  • çok keyifli bir sohbet olmuş... yorumlarınızın büyük kısmınada aynen katılıyorum beğenilerimiz ve düşüncelerimizde aynıymış sizlerle onu gördüm. 30 yaşındayım ve korkunun her türüne bağımlıyım :) oyun, film, kitap farketmez... resident evil serisinden umudumu keseli çok uzun zaman oldu...re4 oyununun hemen başlarında vazgeçmiştim bu seriden maalesef... benim oynarken en çok korktuğum oyun amnesia dır...en çok gerildiğim oyun ise silenthill 2 dir...fakat en iyi korku oyunum başka bir oyundur :) bana hem korkuyu hemde gerilimi en hat safhada yaşatan tek oyun vardır oda FATAL FRAME 2...fatal frame serisinin devam ettirilmiyor olmasını ise hiç anlayamıyorum ve üzülüyorum cidden...benden bu kadar :)

video için çok teşekkürler...
  • Yeni oyun muhabbeti ne zaman gelecek acaba.
  • Şu içmek için eline bardağı alıp bekletmek ne kadar saçma yahu :D hani kamera cekiyor su içicem ama biraz şekil yapayım :D
  • Residen Evil nedir ya acınası
  • Bu konu tam benlik mesajim bulunsun eve gidince pc den izleyecegim.

• Bence amnesia gibi oyunlar daha guzel aynı gercek gıbı savunmasızsın sureklı kacıon olmuolar seni gormemeleri lazım gercek korku filmleri gibi aynı basit ama gercekci :D
  • Bir amnesia yayıncısı olarak konu baya ilgimi çekti. Mobil olmasam, bi de tatilde olmasam videoyu izlerdim. Bu arada 25 haziranda yayın yapmaya yeniden başlicam.

• Oynamıyacağım için no problem
  • Condemned serisi kesinlikle iyidir. Beni sandalyeden dusurmustu :)

• Arkadaşlar bu "Vampire Bloodlines "ın 2.'sini yapmayı düşünmüyorlar mı ? Bence harika bir oyundu ama şirket battı.Nedense destek veren de yok.

• korkunç olan oyunlardan biri metro 2033 left 4 dead
  • benim gibi atari salonlarındaki tüfekli oyunları seviyorsanız ve jeton yerdimekten hevesiniz kursaığınızda kalıyorsa:

House of Dead Overkill

Arcade makinalardaki oyunların aynısı.. ekranda silah yok, sadece hedef var.. karakterimiz ortamlar arasında geçiş yapıyor, bize karışımıza çıkan zombileri mıhlamak kalıyor..

yanlız bu oyunu wii zapper ile değil şu tipte bir tabancayla oynamanızı tavsiye ederim.. yandaki nunchak çıkıyor sadece tabanca ve dual triggerla (biri ateş etmek biri reload için) ile tam performans alıyorsunuz (nunchakı çıkartıyorsunuz)

müthiş zevkli, tv başına çivileyen bir oyun

[sizer=red]Oyun Muhabbeti: Korku Oyunları!

• Bir arkadaşın "eski günleri yad edersin.şu siteye gir korku oyunları üzerine güzel bir sohbet var.Nostalji yaparsın hem resident evil ile " demesi üzerine girdim videonuzu sonuna kadar seyrettim.Çok başarılı ve eğlenceli bir sohbet olmuş tebrik ederim sizi. İşin en güzel yanı ise uzun süredir görmediğim bir arkadaşımı (Talha Aynacı) görmek oldu. :))

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sodalayn

Alan Wakeden benden başka korkan varmı

Half-Life
  • donmasa izleyeceğim de
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.