Şimdi Ara

Oyun Muhabbeti: Korku Oyunları! (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
200
Cevap
4
Favori
35.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oldum olası korku oyunlarını sevmem. TVde en korkunç filmi bile seyrederim ama oyunun etkisi bambaşka küçüklüğümden beri hiç korku oyunu oynamadım
  • dead space, quake 4 ve doom 3 candır
  • scp-087 ve lone survivor'ı tavsiye ederim.
  • Oyun muhabbeti güzel oluyor devamını bekliyoruz
  • Nosferatu - The Wrath of Malachi bu oyunda odanın kapısını açmaya ve kapatmaya korkardım şaka değil cidden sürekli korku filmleri izlerim en sevdiğim türdür ama bu oyunu oynarken yeminle 2-3 kapı dan girirince lan yeter artık kim bilir şimdi ne çıkacak diye ara verir bir kaç gün sonra oyuna ancak dönebilirdiniz ne kadar zorlarsanız o kadar korkutan bir oyundu ses müzik atmosfer gerilim aşırı derece de fazlaydı abim bile bu oyunu oynarken rahatsız etmezdi bir kaç odaya abimle beraber girdik lan get kapat şu oyunu dedi daha girmedi oyuna o zamanlar 18 falandı heralde abim :) :D
  • Nosferatu: The Wrath of Malachi harika bir oyundur tavsiye ederim odaların kapılarını kapatmaktan korkacağınız bir oyundur ayrıca tarzı amnesia ya en yakın olanıdır diyebilirim korkuyu iliklerinde hissetmek isteyenler isteyenlere....saygılar!
    BU OYUNU ATLAMAK İMKANSIZ OYNAYAN BUNU KORKU OYUNLARI İÇİNE KESİN KOYMUŞTUR...!
    20 yaşındaki abilere oynatamamıştım oyunu 1 kapıya girdi 2 kapıya girdi sonra ara verelim sonra oynarız deyip daha sonra adını bile duymak istemeyenler vardı cidden bende hep sonra oynarım diye diye bitirmiştim oyunu 2 kapı geçer az nefes alırdım 1 kaç gün sonra devam ederdim gene aynı :)
  • Ben artık korku oyunu oynamıyorum Dead Space serisi beni akıl hastanesine göndermeye yetti :) Ama en çok reziden evil serisine üzülüyorum bana oyun dünyasnı sevdiren redien evıl1 di şimdi ne halde seri yazık :(
  • oyunların çıkış tarihlerini de yazaydınız yanlarına.
  • Resident Evil 5 ve Silent Hill Homecoming in hakkını yemeyinya :) ikside muhteşem yapıt :) tmm belki eski korku oyunlarının havasını yansıtmıyolar ama yinede en sevdiğimi oyunlardan ikisi :) Resident Evil 6 yı bekliyorum... Erdinç abi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: BanKoliK_ÜyE

Korku oyunlari ile aram iyi degildir ama resident evil 1-3 ve son olarak 5, Silent hill 2, doom3, Fear 3, Dead Space 1-2 ve Amnesia oyunlarini oynadim. Bunlarin icinde Resident evil 1 ve 3 , silent hill 2, doom 3 ve Amnesia tam anlami ile kortugum oyunlardir.

Amnesia benim icin korku oyununun ta kendisi diye bilirim. Her ani iliklerine kadar hissettiren katiksiz bir korku oyunudur. Oyunun seslendirilmesi olsun oyunun dinamikleri olsun, oyun atmosferi olsun her seyi ile korkunun harmanlanip sunuldugu tek oyudur. Beni asil etkileyen yonu bir korku oyununda ruhani yaratiklara karsi silah kullanamamak ve kacip saklanmak temeasi olmasidir. Bu tur bir hissi hic bir oyunda hissetmemistim. Itiraf etmek gerekirse beni korku oyunlarindan sogutan yada en azindan bu ne ya dedirten silahla ruhani yaratik avlama olayinin olmayisidir.

Residen evil serisinde 5 haric oynadigim 1 ve 3 te beni tam anlami ile geren oyunlardan biridir. Hele o nemesis ile karsilasilan anlar tam anlami ile aklin basindan gittigi durumlar ki soylenecek fazla sey yok. 5. oyunun sirf aksiyon olmasi beni 6.sindan umidi kesmeme neden dir ki zaten 6. oyunu bekleyenlerden degilim.

Silent hill 2 oynadigim tek silent hill serisi ve cok begendigim bir oyundur. Sanirim bu serinin en guzel oyununu oynamisim sizlerinde dusuncelerinizi gordukten sonra. Amnesia dan sonraki en korkunc oyun bana gore.

Doom3'e gelirsek kendi konseptine korkutan bir oyun ama korkudan ziyade aksiyonu bol olan bir oyun benim icin. Bu ture aslinda dead space'i de katiyorum. Her ikiside saf korku oyunu degil diye dusunuyorum.

Son olarak fear 3 benim icin hic bir sekilde korku oyunu falan degildi. Diger iki oyununu oynamadim ama adi fear olan bu pyun adi ile resmen celisen bir oyun bence.

Son olarak yine guzel bir soylesi izledim. Hepinize tessekkur ederim. Bu tarz soylesilerin dafazla olmasini diliyorum.

Ayni fikirdeyiz.

• Resident evil 3 den sonrasını unutun! 4-5 bambaşka bir zombi oyunudur öncesiyle alakası yoktur.Resident evili tekrar eski survivor atmosferine geri döndürecegini idda eden bir yapımcı vardı.Bölüme resident evil 3 part II olarak devam edilecekmiş.Ayrıca Talhaya kesinlikle katılıyorum.Hiç unutmuyorum Bundan 5 -6 sene evvel kuzenler toplanmış,6-7 kişi Resident evil 2 oynuorduk.Leonla ile dar koridorlarda ilerlerken 3-5 tane zombi pencereden bizi yakalamıştık hepimiz çığlığı basmıştık :) RE3 nemesis beni cok korkutmuştu, uzun süre etkisi altında kaldım.Nemesisden kaçarken adrenalin patlaması oluyordu :D.Save odalarına girince büyük bir ferahlık hissediyordum.Korku oyunları muhabbetiniz cok güzeldi keyifle izledim tşkrler.
  • Geceleri ps3'te dead space 2 oynuyorum. ilk bölümünü de bitirmiştim. şimdi ev gürültüsünden etkilenmemek için yeni aldığım jvc kulaklık ile oynuyorum. adrenalin had safhada, eşim bile arkamdan geçerken ürperiyorum. artık bana çay falan getrimekten vazgeçti. korku duymam ve korkuyu çok severim ama atmosfer öyle bir içine çekiyor ki, insan zaman zaman ister istemez ürperiyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: patapon_00

Ben korku oyunlarını seslerini kapatarak oynarım o zaman korkmuyorum rahat rahat oynuyorum

CoD oyna o zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrtozbay

Geceleri ps3'te dead space 2 oynuyorum. ilk bölümünü de bitirmiştim. şimdi ev gürültüsünden etkilenmemek için yeni aldığım jvc kulaklık ile oynuyorum. adrenalin had safhada, eşim bile arkamdan geçerken ürperiyorum. artık bana çay falan getrimekten vazgeçti. korku duymam ve korkuyu çok severim ama atmosfer öyle bir içine çekiyor ki, insan zaman zaman ister istemez ürperiyor...

dead space 2 ye daha başlamadım ama birin sonunda kulevari bir şeyi taşıyorduk canavar bir çıktı nasıl tırstım gecenin 2sinde bağırmıştım.
  • her ne kadar tamamını bitirmemiş olsamda gerek müzik ve efektlerden gerek ortamdan dolayı kesinliklr silent hill the room
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrtozbay

Geceleri ps3'te dead space 2 oynuyorum. ilk bölümünü de bitirmiştim. şimdi ev gürültüsünden etkilenmemek için yeni aldığım jvc kulaklık ile oynuyorum. adrenalin had safhada, eşim bile arkamdan geçerken ürperiyorum. artık bana çay falan getrimekten vazgeçti. korku duymam ve korkuyu çok severim ama atmosfer öyle bir içine çekiyor ki, insan zaman zaman ister istemez ürperiyor...

aynen dediğin gibi ben bunun birincisini ilk oynadığımda kesinlikle tek başıma oynayamıyordum,

asıl korkuyu yaşadığım oyun fear2 idi havuzlu bölümde yerde gezinen bir şey vardı ona bakınıp duruyordum, aniden o kız çocuğu ekranda belirmesin mi elimde ne var ne yoksa fırlatmıştım havaya bir de anammm diye bağırmıştım, ev arkadaşım benim o halimi gördüğünde benden çok korkmuştu hey gidi günler heyyy

• KORKU OYUNU DEDİM Mİ SİLENT HİLL VE FEAR SERİLERİ.ÇOK BAŞARILI VE ANİ HAREKET VE SESLERELE KORKUTMA.GECE YANLIZ KARANLIKTA TEK BAŞINA SESLİ OYNA DA GÖREYİM :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Resident evil 3 den sonrasını unutun! 4-5 bambaşka bir zombi oyunudur öncesiyle alakası yoktur.Resident evili tekrar eski survivor atmosferine geri döndürecegini idda eden bir yapımcı vardı.Bölüme resident evil 3 part II olarak devam edilecekmiş.Ayrıca Talhaya kesinlikle katılıyorum.Hiç unutmuyorum Bundan 5 -6 sene evvel kuzenler toplanmış,6-7 kişi Resident evil 2 oynuorduk.Leonla ile dar koridorlarda ilerlerken 3-5 tane zombi pencereden bizi yakalamıştık hepimiz çığlığı basmıştık :) RE3 nemesis beni cok korkutmuştu, uzun süre etkisi altında kaldım.Nemesisden kaçarken adrenalin patlaması oluyordu :D.Save odalarına girince büyük bir ferahlık hissediyordum.Korku oyunları muhabbetiniz cok güzeldi keyifle izledim tşkrler.

Eğer öyle birşey olursa seri tekrar canlanır.Binlerce Resident evil hayranı var.Merakla ve heyacanla bekliyoruz

• Daha da eskilere gidersek beni yegane korkutan oyun Elvira dır.Burada da bahsinin geçmesini beklerdim.
    Sevgiler.
  • Fear 2 az zıplatmamıştır beni koltuktan
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.