Şimdi Ara

Oyun Muhabbeti: Korku Oyunları! (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
200
Cevap
4
Favori
35.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2001 yapımı return the castle wolfenstein vardı.crypt denen bolumlerde hala acayip geriliyorum,ürperiyorum.grafikler kötü olmasına rağmen bayağı korkutucu oyun.
  • SCP_087 adlı oyunu duyan oldugunu sanmıyorum ama, boyutu 80 mb kadar bişeydi, grafikleri oldukça iyi ama dikkat edemeyeceksiniz, kulaklıklar son ses karanlıkta oynayın sonra buraya bir yazın :) Lütfen beni dinleyin SCP_087
  • Resident evil 5 e haksızlık etmişsinizi bence. tamam temanın dışına çıkmış olabilir ama başlı başına bir oyun olarak sayarsak grafik, oynanabilirlik ve seslendirmeler açısından çok başarılıydı
    Anmesia neydi öyle geril geril bitmedi bi türlü, şimdi türkçesini tekrar oynıycam zamanım olunca
    The thing unutulmuş, canavarları öldürmek yetmiyo bi de yakmak gerekiyodu.
    undying de korkunçtu şu ada temalı büyük abla boss kısmı dışında.
    silent hill homecoming de dediğiniz kadar kötü değildi.pc ye iyi uyarlanmıştı
    saw (testere) oyunu bulmacalar çok zor olmasına rağmen başarılı bi oyundu filmi güzel yansıtmıştı
    call of chutlhu da başarılıydı denizaltı bölümündeki bug sebebi ile bitiremedim (teleskopta hedefler görünmüyodu çünkü,patch de yapılmadı)
    wolfenstein yeni oyunu da gerilimliydi
    alan wake i nightmare bölümünde de bitireyim dedim bi türlü Yemedi:))
    lütfen hep böyle programlar yapın
    sevgiler

• hacım amnesiayı incelemeden önce bi izleyinhttp://www.youtube.com/watch?v=L1RKuM57nPA
  • youtube. com/watch?v=L1RKuM57nPA
  • fatal frame korku ve gerilimin babasıdır. özellikle ff2. beni en çok etkileyen sahnelerden biri ve ilki 2 kardeşten birinin kasabaya girerken diğerinin elinin omuzuna dokunması yada öyle zannettirilip aslında hayalet olduğunu anlamasıydı.
  • hiç bir zaman oynamayacak olsam da korku oyunu muhabbeti de güzelmiş :D
  • Harika inceleme, elinize sağlık.
  • beni en çok korkutan oyun dead spacedir abimle kavgalar yapardık ben oynıyamam diye sonucunda bitiremedik oyunu hala oyun dün gibi aklımda
  • [sizer=red]Oyun Muhabbeti: Korku Oyunları!

Biri korku mu dedi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gojowczyk -- 3 Mayıs 2012; 21:22:29 >
  • the suffurıng oyunlarını nasıl esgecebildiniz veya manhunt ları bunlar korku değilmidi ?
  • Aklıma Nosferatu: The Wrath of Malachi geliyor oynayanınız varmı görüntü kalite olarak olmasada ambiyansı müzikleri gayet iyi
  • nosferatu ilk çıktığında oynarken sandalyeden düşmüş ve elimdeki mouse'u fırlatmıştım benim yadigar monitöre.
    bir odaya giriyordum. girdikten sonra sesler geldi ve kapıya doğru döndüm. o sırada kapının üstünde 2 tane dayı fırlamıştı çığlık ata ata.
  • alone in the dark'ı hiç oynamamışsınız anlaşılan. 386 zamanında o atmosteri yakalayabilmek bambaşka bir duyguydu
  • Thing - amnesia - metro 2033 ve fear daha eskilerede inicem fakat akılda kalmıyor.
  • fatal frame iyidir
  • videoya bakarken şunu fark ettim. 2006 yapımı sessiz tepe (silent hill) filmini nasıl olurda da izlememişim hayret ettim. tabi durur muyum hemen izledim ve kesinlikle şunu söyleyebilirim oyun ve film bu kadar bir birine örtüşür
  • Ben korku oyunlarını seslerini kapatarak oynarım o zaman korkmuyorum rahat rahat oynuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeathCore.

Aklıma Nosferatu: The Wrath of Malachi geliyor oynayanınız varmı görüntü kalite olarak olmasada ambiyansı müzikleri gayet iyi

Nosferatu'nun atmosferi gercekten cok guzeldi cok oluyo oynayali sanirim tum aile bireylerini kurtarip kale girisindeki yerde topluyoduk cidden guzeldi :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun muhabbeti güzel oluyor devamını bekliyoruz Video o kadar iyidiki 48 dk olduğunun farkına daha yeni vardım.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.