Şimdi Ara

Oyun Odası: Assassin's Creed: Revelations Özel (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
1
Favori
32.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Hknyc

quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

quote:

Orijinalden alıntı: Nike

Tiglon altyazı işini bile beceremiyor ve Ubisofta kabul ettirtemiyorsa distribütörlüğü bıraksın hemen.

O işler o kadar kolay değil Tiglon elinden geleni yapıyor Türkçe altyazı için tüm olay Ubisoft da bitiyor.

Neden ? oyunceviri.com çeviri yaparken firma ile mi anlaşıyor ? Bence hiç alakası yok diyelim ki Ubisoft TR altyazı yapmadı ama Tiglon kendi çabalarıyla belki resmi olmaz ama altyazı çıkarabilir ha gönül ister ki oyun içi dil seçeneklerinde TR olsun

Tiglon gibi profesyonel bir firma ile oyunçeviri gibi amatör bir grubu bir tutmamak lazım.

Oyunçeviri gereken çeviriyi yapar ve internet ortamında "eksiklerine rağmen" sunar. Ama Tiglon'un yapacağı şey profesyonel ve kusursuza yakın olmak zorundadır, ayrıca internetten yayılacak birşey değil, oyunun içine entegre olmalıdır. Bunlar da çok kolay olmuyor ne yazık ki. Çok basit birşeymiş gibi bunları söylemeniz garip doğrusu.

Not: Oyunçeviri'yi küçümsemiyorum, aksine bu gibi bir işe kalkıştıkları ve başarılı oldukları için takdir ediyorum. Bahsettiğim şey konum itibariyle aradaki farkladır.

Video ise oldukça güzel olmuş. Sercan Sülün gibi hem oyuna, hem de tarihe tam anlamıyla hakim birisini görmek insanı sevindiriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musAKka -- 7 Ağustos 2011; 17:07:21 >

• Video güzel olmuş teşekkürler
  • yürüyün istanbul'a ileriiiii !!!!!!
  • Mesajım bulunsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bari Türkçe altyazı olsa.
  • quote:

quote:

quote:

Tiglon altyazı işini bile beceremiyor ve Ubisofta kabul ettirtemiyorsa distribütörlüğü bıraksın hemen.

O işler o kadar kolay değil Tiglon elinden geleni yapıyor Türkçe altyazı için tüm olay Ubisoft da bitiyor.

Neden ? oyunceviri.com çeviri yaparken firma ile mi anlaşıyor ? Bence hiç alakası yok diyelim ki Ubisoft TR altyazı yapmadı ama Tiglon kendi çabalarıyla belki resmi olmaz ama altyazı çıkarabilir ha gönül ister ki oyun içi dil seçeneklerinde TR olsun

Keşke oyunlara Türkçe altyazı eklemek dediğin kadar kolay olsa, eğer öyle olsaydı çoğu oyunu Türkçe oynuyor olurduk. Ama öyle değil.

• Güzel bir söyleşi olmuş teşekkürler
  • Adres, ve benzeri bilgiler gönderiyo muyuz yarışma için yoksa sadece cevaplarımı?
  • İşte program böyle olur...Yanlış hatırlamıyorsam başka bi internet sitesinde bi röportajı daha vardı sercan beyin ama burdaki gibi kaliteli ve güzel değildi...
    Gayet samimi ve sıcak bi sohbetle erdinç beyde bizim sormak istediklerimizi öğrenmek istediklerimizi sormuş çok teşekkür ediyorum kendi adıma ve buradaki herkes adına...

Ve bir yorum ve istekde ben bulunayım,burdan bu konuyu takip eden herkese söylüyorum alabilen imkanı olan vars aoyunu orjinal alsın herkes sercan bey bizimle her şeyi paylaşıyor çok uğraştıklarını ve çok çalıştıklarını söylüyorlar alt yazı için bu emeğe saygımız lsun lütfen...Yanlızca onun için değil oyunun nasıl yapıldığı hakkında da azda olsa fikrimiz olmuştur onlarda bir sürü tarihçi ile irtibata geçiyo ve onlar çok emek harcıyolar böyle güzel oyunu bizlere sunan herkese hakkını vermnek lazım baş yapımcısından bu oyunda emeği geçen en alt kişiye kadar emeklerinin hakkını orjinal alarak göstermeliyiz...

Ve alt yazı olursa Türkiyede ki oyuncular olarak oyunun türkçe olursa ne kadar çok sattığını diğer firmalarada göstermiş oluruz...Ve son olarak en önemlisi Tiglon'un bu işten alnını akıyla çıkmasıda önemli bizim için türkçe olması için uğraşıyolar onların yüzünü kara çıkarmamalıyız...

• Sercan bey konuya baya hakimmiş, ülkemizde böyle insanların doğru yerlerde olması sevindirici. Nolan North'tan bile haberi var, şaşırdım. Gerçek bir oyun severmiş.

Ülkemize gelecek paketleri öğrenebilsek keşke. Special Edition, Animus Edition falan hangileri gelecek acaba.
  • Çok güzel bir video olmuş. Basın konusuna çok iyi değinmişsin Erdinç abi. Eğer lansman ülkemizde yapılırsa, basınımızın saçma sapan sorularına maruz kalacaklardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: £se®

quote:

quote:

quote:

Keşke oyunlara Türkçe altyazı eklemek dediğin kadar kolay olsa, eğer öyle olsaydı çoğu oyunu Türkçe oynuyor olurduk. Ama öyle değil.

Ben zaten kolay demedim mesajım düzgün okunursa sevinirim... Demek istediğim şu eğer Ubisoft Türkçe altyazı yapmazsa TIGLON kendisi umarım yapar hepsi bu!

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ben zaten kolay demedim mesajım düzgün okunursa sevinirim... Demek istediğim şu eğer Ubisoft Türkçe altyazı yapmazsa TIGLON kendisi umarım yapar hepsi bu!

Ben de diyorum ki Tiglon gibi büyük bir firma Ubisoft'tan izin almadan kafasına göre oyuna altyazı ekleyemez. Dediğin gibi özel hazırlamaları mümkün değil.

• Olaya bak ya...Objektif bakin diyor. Oyunda atalarimi kesiyorum diye zevk mi alcam !!!
  • altyazı yeter bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: tugay289

Olaya bak ya...Objektif bakin diyor. Oyunda atalarimi kesiyorum diye zevk mi alcam !!!

geldi liseli
  • Ne zaman internete düşer bu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bluepower

quote:

Orijinalden alıntı: tugay289

Olaya bak ya...Objektif bakin diyor. Oyunda atalarimi kesiyorum diye zevk mi alcam !!!

geldi liseli

Ondan bile supheliyim kac defa dediler atalarimizi degil tapinakcilari kesecegiz diye ama galiba anlamamakta israr ediyor bu gibi kisiler bence orta okullu zaten.
  • teşekkürler
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ben de diyorum ki Tiglon gibi büyük bir firma Ubisoft'tan izin almadan kafasına göre oyuna altyazı ekleyemez. Dediğin gibi özel hazırlamaları mümkün değil.

İnsanlar biraz "Tiglon nedir? Ne yapar? Nasıl çalışır?" diye araştırsa hiç bu muhabbetler dönmeyecek zaten. Millet anca yanlışlarını ortaya çıkardığımızda "-1" diye oy versin, ama zahmet edip araştırmasın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musAKka -- 7 Ağustos 2011; 21:08:10 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.