Şimdi Ara

Oyun Odası: Assassin's Creed: Revelations Özel (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
1
Favori
32.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: marfoglu

quote:

Orijinalden alıntı: yigit__ali

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Pspye cikmayacak sadece ps3 xbox360 ve pc. Bu yuzden geriye bilgisayar sikki kaliyor. Bu seri altinda cikmis oyunlar ac1 ac 2 ac brotherhoodtur birde cikacak oyunla birlikte yani ac revelitions ile birlikte 4 oyun eder.

demiştiniz peki bu assassin's creed in psp için olan kaç oyunu war ve bunlar ac1 ac 2 ac brotherhood bunlardanmı farklı yan sürümmü ?

Yan surum ana oyunlardan farkli bir psp oyunu var simdi hatirladim adi bloodlines.

psp için tek oyunumu war peki?

Evet.

bütün sorularımı cewapladığın için teşekürler son bir soru bunları netten indirirken özel bir dosya biçimi gerekiyormu .iso gibi yoksa normal cd nin içindeki gibi setup dosyaları .dll ler bir klasörde öylemi atıyoruz oyunu ?

Ben kendi pspme netten indirmedigimden bilemiyorum bu arada birsey degil baska sorun olursa sorabilirsin.

eyw o son sorumdu (= siz nerden buluyosunuz oyunları orj. mi alıyosunuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigit__ali -- 8 Ağustos 2011; 2:03:25 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Pspye cikmayacak sadece ps3 xbox360 ve pc. Bu yuzden geriye bilgisayar sikki kaliyor. Bu seri altinda cikmis oyunlar ac1 ac 2 ac brotherhoodtur birde cikacak oyunla birlikte yani ac revelitions ile birlikte 4 oyun eder.

demiştiniz peki bu assassin's creed in psp için olan kaç oyunu war ve bunlar ac1 ac 2 ac brotherhood bunlardanmı farklı yan sürümmü ?

Yan surum ana oyunlardan farkli bir psp oyunu var simdi hatirladim adi bloodlines.

psp için tek oyunumu war peki?

Evet.

bütün sorularımı cewapladığın için teşekürler son bir soru bunları netten indirirken özel bir dosya biçimi gerekiyormu .iso gibi yoksa normal cd nin içindeki gibi setup dosyaları .dll ler bir klasörde öylemi atıyoruz oyunu ?

Ben kendi pspme netten indirmedigimden bilemiyorum bu arada birsey degil baska sorun olursa sorabilirsin.

eyw o son sorumdu (= siz nerden buluyosunuz oyunları orj. mi alıyosunuz ?

Hayir ben oyuncuya gidip 5 tlye indirtiyorum pek indirmedim diye internetten bu konuda deneyimsizim o yuzden.

• basarili bir calisma, tesekkurler
  • mail gönderme işini, oyun çıktıktan sonra mı yapacaz? orayı anlayamadım da.
  • Video gerçekten çok güzeldi. Türkçe altyazı güzel olur, dublaja gerek yok gitmezde bu oyuna bence. (nasıl olur ? ezio türk karakterlerle konusurken filan karşılıklı bir türkçe olabilir. ezioyu yabancı biri seslendirebilirki o yabancı aksanı olsun. ama bahsi mevzu tapınakcılarında türkçe konuşması filan olmaz yani)

Uzun zamandır orjinal oyun almamıştım, kısmetse bu oyunu pc için alıcagım. İlber hocanında adı geçiyor, ben bizim tarihimizle ilgili bir kötü izlenim bırakacagınıda düşünmüyorum. Erdinç iyikulda bahsetmiş konudada var o tür mesaj atamı-osmanlıyımı kesicem diye. Romalı asker keserken italyan adamda bunu söyledimi acaba ? Bu kadar da yapmayın be kardeşim.
  • Yanlız orada II.Beyazıt 17 yaşındaki hali demişler oyunun yayınlanan fotoğraflarında kanuni sultan süleyman 17 yaşındaki resmi vardı ve kanuni zamanında geçiyor dediler burada II.Beyazıt zamanında geçiyor dediler benim kafam karıştı nasıl olucak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Undisclosed -- 8 Ağustos 2011; 9:54:02 >
  • Ben sadece kişisel tercihimi ve yorumumu dile getirdim TIGLON'un ilk videosunu izlerseniz Assassins Creed Revelations hakkındaki neden böyle bi cümle kurduğumu anlarsınız ama sırf muhalefet olsun diye yapılan yorumlarınızı asıl ben küçük görüyorum ve arkadaşlar isteğimiz aynı olursa Türkçe dublaj olmazsa altyazı olay bu kadar basit yorum yapmış olmak için yapmayın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: II.Mehmet

Yanlız orada II.Beyazıt 17 yaşındaki hali demişler oyunun yayınlanan fotoğraflarında kanuni sultan süleyman 17 yaşındaki resmi vardı ve kanuni zamanında geçiyor dediler burada II.Beyazıt zamanında geçiyor dediler benim kafam karıştı nasıl olucak

aynen öyle dostum benimde kafam karıştı anlarız heralde ilerliyen günlerde...
    türkçe alt yazı olması yeterli benim için bekliyoruzzz

• Ya ben bunu anlamıyorum Genç Osman'ı(Padişah) zindanlarda öldüren yeniçeriler değil midir ? Yapmayın Allah aşkına bütün Osmanlı askerleri de iyi değil ya düşün ki onlar Tapınakçı yanlıları öyle de olabilir "Ben Türk'üm ee Osmanlı askeri kesmem oynamam" zihniyeti oldukça Türkçe altyazı biraz zor gelir......
  • yeniçeri öldürdüyse ne olmuş yani, şimdi sen sokaga cıkınca herkes türk diye öpüp sarılıon mu, bu kadarda abartmaya gerek yok altı üstü oyun
  • alt yazı olursa gerçekten çok iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizgoren

quote:

Yanlız orada II.Beyazıt 17 yaşındaki hali demişler oyunun yayınlanan fotoğraflarında kanuni sultan süleyman 17 yaşındaki resmi vardı ve kanuni zamanında geçiyor dediler burada II.Beyazıt zamanında geçiyor dediler benim kafam karıştı nasıl olucak

aynen alt yazı güzel olur şu ACR çıktıktan sonra Türkiyede turist sayısı artacak gibi bence

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: denizgoren

quote:

aynen alt yazı güzel olur şu ACR çıktıktan sonra Türkiyede turist sayısı artacak gibi bence

Sağlam turist geliyor Türkiye'ye.

http://en.wikipedia.org/wiki/Tourism

En çok turist gelen 7. , turizmden en çok kazanan 10. ülkeyiz.Ayrıca 2010 yılında Antalya 9.2 milyon turist ile dünya 4.sü İstanbul ise 6.9 milyon turist ile 10. olmuş.

• konu dağolmasında ben listede italyayı 1.beklerdim ilginç 5.miş:)
  • Harika olmuş.Çok uzun zaman önce olmalıydı.Elinize sağlık...
  • Büyük bir hayal kırıklığı ben türkçe dublaj olarak çıkmasını çok istiyordum 'ki' orjinel de alcaktım ama şimdi ben niye orjinal alıyım ki.? Tiglona ubisoftun oyunlarını türkçe yapmak isteklerine sıcak bakmıyor dediğimde 'öyle birşey yok' demişlerdi ama görüyorum ki 'öyle birşey varmış'
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

yeniçeri öldürdüyse ne olmuş yani, şimdi sen sokaga cıkınca herkes türk diye öpüp sarılıon mu, bu kadarda abartmaya gerek yok altı üstü oyun

+1 Çok ilginç bir noktadan değindin konuya helal olsun.
  • Psp den pek anlamam merak sardım almayı düşünüyorum 3000 serisi . birkaç sorum olcak

kalıcı versiyon atmak için belli versiyon gereklimi ?(gerekliyse kaç ve altı)

diyelim kalıcı versiyon atılamayan bir psp im war cfm atmak için yine belli bir versiyon kesiminden mi olmalı cihazım ?

kalıcı kırmak ile cfm atmak arasındaki terk fark kapatıp açınca gitmesimi ?

ikinci el alabilirim sık çıkan sorunları vardır her cihazın ama bilmeyen anlamaz nelere dikkat etmeliyim ?

şimdiden teşekürler
  • Çok güzel bir video olmuş ancak neden ps3 x360 ve pc kullanıcılarıda var.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.