Şimdi Ara

Oyun Odası: Assassin's Creed: Revelations Özel (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
1
Favori
32.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bnde bsc nin sitesindeki bütün videolar açılmıyor niye yardım edermisiniz acaba
  • Forever Assassin's
  • Dünya lansmanının istanbul'da yapılacağı bir oyunun, Türkçe altyazılı dahi olmaması çok trajikomik bir durum olur. Umarım ubisoft bu kadar saçmalamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alito -- 10 Ağustos 2011; 20:01:03 >
  • Ubisoft'un yeni zamanlı Patchlerle serinin önceki oyunlarınada Türkçe altyazı desteği vermesi yahut Türkiye Ubisoft temsilciliğine bu konuda kaynak sunmaları hem bizim hemde Ubisoft için güzel olur.
  • İnglizceyi sırf bu oyu için öğrenirim. oyun oynamak için değil, oyunun içindeki tarihi anlamak için :D tarih kokan bir oyun..
  • quote:

Arkadaşlar size ne olacağını söyliyeyim.Bizim türkler ilk gidip kendi evlerini arayacaklar map'de :D Yalansa yalan deyin

hocam benim öle bi derdim yok ben izmir de yaşıyom
  • video harika olmuş bende gönderdim yarışma için peki yarışmayı kazanıp kazanamadığımız konusunda nasıl haber veriyolar bize bilen varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: =ROAcH=

quote:

Arkadaşlar size ne olacağını söyliyeyim.Bizim türkler ilk gidip kendi evlerini arayacaklar map'de :D Yalansa yalan deyin

hocam benim öle bi derdim yok ben izmir de yaşıyom

istanbulda yaşıyo olsaydım eğer bu dediğini kesin yapardım
  • Dünya Lansmanı İstanbul'da olursa şahane olur. Crysis 2'nin dünyadaki ilk lansmanı ülkemizde yapılmıştı bu oyunda niye olmasın diyorum.
  • Peki bu lansman Türkiye de yapılacaksa , biz oyun severler katılabilecek miyiz? KİLLZONE 3 ve İNFAMOUS 2 gibi oyunların lansmanına DH'den bir çok kişi katılmıştı.Buna da katılma imkanı olacak mı acaba?
  • @BSC Misafiri

Kardeşim nasıl bir linktir o sayfayı geçti gidiyor :D
  • Türkçesiyle çıksa keşke
  • Buradaki Tiglon yetkilisi gerçekten her bakımdan iyi birine benziyor. İşine hakim olduğu belli. Mantıklı konuşuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 16 Ağustos 2011; 4:33:27 >
  • altyazı olur inşallah
  • bi videoyu izlemeden önce çıkan bu resident evil 3ds reklamını görmekten bıktım
  • Güzel bir aydınlatma olmuş teşekkürler.
  • demir deilk iyice kendini gösteriyor oyunda
  • Yalnız Oyun 1500 lü yıllarda geçmesine rağmen şehrin adının İstanbul Değil Constantinopolis ve Ordunun Adının Bizans Ordusu Diye Geçmesi Aklıma Takıldı Ama Harika Bir Oyunn !!
  • ACB DE FRANSIZCA DUBLAJ VARDI NEDEN REVELATIONSTA TURKCE DUBLAJ YOK
  • teşekürler...
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.