Bildirim
oyun önerileri?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
nosferatu
kaç yıl geçti ama hala oynuyorum hala tırsıyorum -
teşekkürler =) başka öneriler var mı? -
age of empires serileri var,pes serilerini oyna,resident evil serileri,metal gear solid serilerinide kesinlikle öneririm -
Bu aralar CM Dirt oynuyorum sistemin baya bir iyiyse al çok iyi oyun. -
Lost Planeti denemelisin bence... -
teşekkürler arkadaşlar. yalnız ben korku öğeleri yüksek ve adam ya da canavar öldürmeli birşeyler istiyorum, hatta bulmacalar felan olsun =) -
manhunt,re serisi,fear,bulmaca istiyosanda hl serisi önerilebilir. -
cold fear diye bi oyun vardı eski sayılır bi yerlerden bulabilirsen onu oyna çok kral oyundu -
quote:
Orjinalden alıntı: sailsofcharon
cold fear diye bi oyun vardı eski sayılır bi yerlerden bulabilirsen onu oyna çok kral oyundu
hocam o oyun bende varda ben bi oynayamadım ya kontrolleri bi ilginç oyunun
adamı vurana kadar 2 dakka geçiyodu valla -
quote:
Orjinalden alıntı: sailsofcharon
cold fear diye bi oyun vardı eski sayılır bi yerlerden bulabilirsen onu oyna çok kral oyundu
katılıyorum.... -
quote:
Orjinalden alıntı: playcold
teşekkürler arkadaşlar. yalnız ben korku öğeleri yüksek ve adam ya da canavar öldürmeli birşeyler istiyorum, hatta bulmacalar felan olsun =)
Bioshock u tavsiye ederim, korku öğesi olmasada yeterince tedirgin ediyor adamı.Bulmaca istiyorsan gördüğün herşeyi hack lersin olur biter -
Cold Fear ve Condmened mutlaka oyna ve AvP serisi de olabilir
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X