Bildirim
oyun önerileri?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
nosferatu
kaç yıl geçti ama hala oynuyorum hala tırsıyorum -
teşekkürler =) başka öneriler var mı? -
age of empires serileri var,pes serilerini oyna,resident evil serileri,metal gear solid serilerinide kesinlikle öneririm -
Bu aralar CM Dirt oynuyorum sistemin baya bir iyiyse al çok iyi oyun. -
Lost Planeti denemelisin bence... -
teşekkürler arkadaşlar. yalnız ben korku öğeleri yüksek ve adam ya da canavar öldürmeli birşeyler istiyorum, hatta bulmacalar felan olsun =) -
manhunt,re serisi,fear,bulmaca istiyosanda hl serisi önerilebilir. -
cold fear diye bi oyun vardı eski sayılır bi yerlerden bulabilirsen onu oyna çok kral oyundu -
quote:
Orjinalden alıntı: sailsofcharon
cold fear diye bi oyun vardı eski sayılır bi yerlerden bulabilirsen onu oyna çok kral oyundu
hocam o oyun bende varda ben bi oynayamadım ya kontrolleri bi ilginç oyunun
adamı vurana kadar 2 dakka geçiyodu valla -
quote:
Orjinalden alıntı: sailsofcharon
cold fear diye bi oyun vardı eski sayılır bi yerlerden bulabilirsen onu oyna çok kral oyundu
katılıyorum.... -
quote:
Orjinalden alıntı: playcold
teşekkürler arkadaşlar. yalnız ben korku öğeleri yüksek ve adam ya da canavar öldürmeli birşeyler istiyorum, hatta bulmacalar felan olsun =)
Bioshock u tavsiye ederim, korku öğesi olmasada yeterince tedirgin ediyor adamı.Bulmaca istiyorsan gördüğün herşeyi hack lersin olur biter -
Cold Fear ve Condmened mutlaka oyna ve AvP serisi de olabilir
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- demo oynatan siteler
- crysis 3 crack
- alan wake remastered kaç saat
- resident evil 8 türkçe dublaj izle
- cs2 eşleştirme başarısız resmi sunuculara ulaşılamadı
- marvel rivals sistem gereksinimleri
- call of duty modern warfare 2 sistem gereksinimleri
- valorant hesap aç
- cs2 wallhack
- cs2 fps gösterme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X